Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Keka, koja si ono nedelja? Verovatno nije ništa, a još verovatnije da ćeš dobiti utrogestan da piješ, i to je to. Kao i 85% trudnica u Srbiji danas :)
Ako ti se sekret ponovo pojavi, samo se konsultuj sa dr. Ovde nas je masa koje smo ga imale :) i sve ok :)
Kako volim ovu vasu temu :bye:
Pocela sam da merim bazalnu temp, koristim tracice, i spremam se za sl. godinu :) Taman kad se vi priblizite kraju trudnoce :)

Znas one tracice za ovulaciju, izgledaju kao test za trudnocu i tako se i koriste? Pokazuju ti plodne dane, tj. ovulaciju :)
Znam da u Srbiji mogu da se naruce preko interneta i onda nisu skupe. Ja kupujem neke Zestica, ovde kosta kutija 12e, 7 komada. Nije bas jeftino ali znam da su u Srbiji jeftinije. Meni su super jer mi pomazu da skontam sta se i kad desava u mom telu. Pratim i onu sluz i sve :) Tako sam saznala da sam proslog meseca imala dve ovulacije i da je moj strah da cu roditi blizance opravdan :)

ja sam imala onaj mini mikroskop,sto liznes pa gledas, pa sam ga negde zagubila, imam i pravi mikroskop, al mi smor da ga montiram i koristim, mozda o5 kupim onaj mini mikroskop zgodan je za upotrebu a i jednom platis i miran si :) http://e-apoteka.rs/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&category_id=36&product_id=168&option=com_virtuemart&Itemid=15&vmcchk=1&Itemid=15
evo mog iskustva sa njim http://forum.krstarica.com/showthread.php/334625-Maby-baby-pokaze-ili-ne-pokaze

Keka, koja si ono nedelja? Verovatno nije ništa, a još verovatnije da ćeš dobiti utrogestan da piješ, i to je to. Kao i 85% trudnica u Srbiji danas :)
Ako ti se sekret ponovo pojavi, samo se konsultuj sa dr. Ovde nas je masa koje smo ga imale :) i sve ok :)
Pocela sam da merim bazalnu temp, koristim tracice, i spremam se za sl. godinu :) Taman kad se vi priblizite kraju trudnoce :)

pij folnu kiselinu, ne koristi lekove i zdravo se hrani....i sexaj se bar svaki drugi dan.....kakve tracice kakvi bakraci, nista bez redovnog sexa......

:mrgreen: missim, iskoristi muza dok mozes, meni muz neda vise od dva puta nedeljno, boji se za sina da ga ne povredi :))))....cak je citao po netu o sexu i malo se smirio ali i dalje mu je cudno sve vise zbog velikog stomaka.....

Neizreciva, nisam imala problem da zatrudnim ranije, ali ja bih da se to desi bas na ovulaciju :) Pa cisto da vidim kako to ide :) A muza bih ja manje koristila :) on je ovan, u ranim tridesetim, ne mosh ziveti od njega i njegove energije...
Sto se tice ovulacije, ona je svakog meseca negde u ovo vreme a izgleda da je za sada nema...
Mali mici, imam vec dvoje dece, blizanci bi me oterali pravo u Dobrotu (to je jedna lepa dusevna bolnica). Nemam nista protiv blizanaca, malo me jedino plasi rizicna trudnoca, ali boze moj, ako je mogla moja baba , mogu i ja :) Mada, sigurno nece biti blizanaca

Laura,7.nedelja sam.
U toku dana mi se pojavilo jos dva puta i to opet tek tek macice....
Nego sam ja malo googlala i procitam da moze da bude u vreme ovulacije koju sam trebala da imam ovaj mesec...
Izracunam ,kad ono meni sutra treba da bude ovulacija ali moze biti da je dan ranije pa da se to zbog toga desava....videcemo.
Zvala sam DZ i oni mi kazu da ne brinem da moze biti zbog prehlade i zbog ovulacije i da pratim....
Ako bude trajalo i sutra ,prekosutra rekose obazvezno da dodjem....
Samo da bude sve ok ako Bog da...Ne mogu da docekam ponedeljak,cujem kako kucka bebino srculence itd....
Pre neki dan me je samo pregledala,ustanovila trudnocu i rekla da je ok trudnoca,plod je u materici ...
Sutra idem na prvo bockanje....jaooo kao sir su me izboli u toku prosle trudnoce hihihh : ))))

Odoh da pavam,kuckamo se sutra ;)

tu sam zenske, jos uvek clan teme : )
citam vas ali slabo piskaram jer me, kako se termin blizi, hvata sve sveca frka i panika sto od porodjaja sto od onog prvog naleta posle, pa nemam sta pametno da pisem..
sutra ulazimo u 38 nedelju, imam utisak da sam sve sto treba spremila, samo sebe nisam : )

nemoj tako da razmisljas....skupljaj snagu da budes na visini zadatka da bi ti se sin rodio u sto boljem stanju....nije to bolest, porodjaj je prirodna stvar i mora da boli....a kad pocne da boli samo misli o tome sta ti je ciniti za sina....i lakse se podnosi....meni je sestra obecala da ce mi kupiti neki fensi ruz za usne ako se ne budem derala i upalilo je :)))).....ti tako lepo sebi obecaj da ako budes dobra :))))) kupices sebi nesto da se pocastis

Neizreciva, nisam imala problem da zatrudnim ranije, ali ja bih da se to desi bas na ovulaciju :) Pa cisto da vidim kako to ide :) A muza bih ja manje koristila :) on je ovan, u ranim tridesetim, ne mosh ziveti od njega i njegove energije...
Sto se tice ovulacije, ona je svakog meseca negde u ovo vreme a izgleda da je za sada nema...
Mali mici, imam vec dvoje dece, blizanci bi me oterali pravo u Dobrotu (to je jedna lepa dusevna bolnica). Nemam nista protiv blizanaca, malo me jedino plasi rizicna trudnoca, ali boze moj, ako je mogla moja baba , mogu i ja :) Mada, sigurno nece biti blizanaca

ma ti si ondak vec razradjena masina....samo udarnicki i nema da omane :))))....

citam vas ali slabo piskaram jer me, kako se termin blizi, hvata sve sveca frka i panika sto od porodjaja sto od onog prvog naleta posle, pa nemam sta pametno da pisem..
sutra ulazimo u 38 nedelju, imam utisak da sam sve sto treba spremila, samo sebe nisam : )

tako sam i ja isto bila u frci...par puta me od same pomisli na porodjaj hvatala panika bas...ko lujka neka
i onda vidis da nije uopste nista strasno i da se dzabe opterecujes :)
priroda je sve sredila, nema da brines :D
Opusti se :cmok:

samo zapamti, da velika vecina zena radja po dvoje, troje, ili vise dece...sigurno ne bi to radile da je to sve toliko strasno :)

a posle smo mi tu kad god i sta god da (i ako) ti zatreba... :)

Bice sve ok. Ako te nesto brine, napisi, mozda neko moze da te posavetuje :cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back