Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
draggana dobro nam dosla :klap: ,sve najbolje, i nemoj da se plasis i da panicis,kad dodje vreme slusaj sta ti babice govore i disi.

..ovde na kutku je bila slatka pricha pre nekoliko godina:
seti se neke najsmotanije i najplashljivije i najiritantnije poznanice koja ima dete
(ovde je to bila neka "glupa sneza" :lol: ) i kad te uhvati prpa
kazi sama sebi: "kad je mogla glupa sneza, e vala mogu i ja".. :lol:

:zcepanje: e ovo je bilo aktuelno kad sam ja bila trudna sa Acom,tako smo se tesile,ali stvarno pomoglo je :zcepanje: , sada se tesim "ma kad sam mogla jednom,mogu ja to opet" . Novembar ti i ja smo isto opicene :lol: ,ja tek drugo treba da rodim,a vec razmisljam o trecem,a ti trece,a vec razmisljas o cetvrtom :super:

E sad neko me je pitao ono za skusu,da je zabranjena za malu decu i trudnice...ja stvarno ne znam gde sam to procitala,ali znam da jesam i od tada mi je ostalo urezano,te je izbegavam...a hebem li ga neko kaze zdrava je,neko kaze nije,pa koga sad tu slusati.Najbolje raditi onako kako ko oseca da je ispravno.
Ja stvarno ne volim ribu,i ne jedem je,a nisam je ni sa Acom jela...jedino mesto gde bih uvek rado otisla na ribu jeste jedan prelep ribnjak u Istocnom Sarajevu i tamo zaista divno pripreme pastrmku,i u junu sam bila tamo,pojela dve pastrmke i za ovu trudnocu mi to dosta :lol:.E da mi je Sarajevo blizu jela bih ja ribu i cesce :lol:

:zcepanje: e ovo je bilo aktuelno kad sam ja bila trudna sa Acom,tako smo se tesile,ali stvarno pomoglo je :zcepanje: , sada se tesim "ma kad sam mogla jednom,mogu ja to opet" . Novembar ti i ja smo isto opicene :lol: ,ja tek drugo treba da rodim,a vec razmisljam o trecem,a ti trece,a vec razmisljas o cetvrtom :super:

Svaka čast.Ja samo ovo drugo da rodim i sve prođe kako treba,i završila sam.Treće mi ni u malom mozgu nije.Možda se nešto kasnije promeni,ali sumnjam

Inace ja sam u zadnje vreme izgubila apetit...verovatno jer mi beba pritiska zeludac,pa stalno imam osecaj sitosti...malo me to i brine,pokusala sam da jedem na silu,ali onda krene ta hrana da mi se vraca.....znam da bih sada trebala maltene stalno da budem gladna,a ja nisam :think:

Jao, kako je to slatko kada sutiraju :heart:.
Mada prosli put sam kukala, pogotovo pred kraj:heart:, smizla mi je ispomerala i kukove i rebra, obicno istovremeno.
Uh, bas vam zavidim sto ste pred kraj trudnoce, ja sam tek na pocetku a vec mi je dosta :dash:, ja nisam od onih sto uzivaju u trudnocama :(. Mozda bude bolje ovaj put...

Uh, kako je to slatko Happy-ce :heart::heart::heart:
A jos mi je "sveze" to secanje :D.,jedan vikend, ova moja smizla kada je bila u stomaku, me tako prikljestila, da tri dana nisam mogla ni da udahnem ko covek, a cela desna strana me odvaljivala i spreda i pozadi. Nisam mogla ni da lezim na toj strani koliko me bolelo;). I tek sto je dosao ponedeljak, ona se pomerila i sve proslo:D, a ja se nameracila ad idem kod doktora, nisam bas htela za vikend u hitnu :D.

Aleksa je mnogo nemiran,tj.miran je samo kad sam u pokretu a cim stanem da odmorim malo buni se!Pitam se samo kakav ce biti kad dodje na svet:think:Nadam se da ce biti dobar bebac.
Inace,ne znam kakvo je stanje kod vas,ali ja bih samo nesto radila po kuci od jutra do mraka.Kao da nisam uopste trudna a kamoli u 9.mesecu:)
Cela trudnoca mi tako prolazi,ugojila sam se 10 kg,mislim da je to sasvim ok,noge mi uopste nisu otekle kao kod nekih trudnica.Ma bas se super osecam pa se plasim da cu se namuciti na porodjaju:(Imam takav osecaj...

Draggana, dobro nam dosla... :heart:
Drago mi je sto lepo podnosis trudnocu... I kod mene je isti slucaj... Skroz sam se malo ugojila, zapravo raste mi stomak, nemam ni grama celulita, sve je kao pre... :heart:
Jedna zlobna koleginica mi je rekla: "Cekaj ti dok udjes u 9. mesec... Bices kao slonica... Moguce je da ti se pojave strije po nogama i grudima, a mogu i da ti popucaju kapilari..." :eek: :eek: :eek: Koja zenturaca... :roll:

A danas imam neizdrzive bolove u donjem delu stomaka... Sta bi to moglo biti? :think:

Draggana, dobro nam dosla... :heart:
Drago mi je sto lepo podnosis trudnocu... I kod mene je isti slucaj... Skroz sam se malo ugojila, zapravo raste mi stomak, nemam ni grama celulita, sve je kao pre... :heart:
Jedna zlobna koleginica mi je rekla: "Cekaj ti dok udjes u 9. mesec... Bices kao slonica... Moguce je da ti se pojave strije po nogama i grudima, a mogu i da ti popucaju kapilari..." :eek: :eek: :eek: Koja zenturaca... :roll:

A danas imam neizdrzive bolove u donjem delu stomaka... Sta bi to moglo biti? :think:

Nisam u toku,jesi li i ti u devetom mesecu?Stvarno ne znam sta bi to moglo da bude,nisam to JOS imala,nadam se da nije nista strasno.Jel te ceo dan drzi taj bol?
A ne slusaj druge zene sta pricaju,mogu samo da nam zavide na takvom izgledu u trudnoci:super:

Aleksa je mnogo nemiran,tj.miran je samo kad sam u pokretu a cim stanem da odmorim malo buni se!Pitam se samo kakav ce biti kad dodje na svet:think:Nadam se da ce biti dobar bebac.
Inace,ne znam kakvo je stanje kod vas,ali ja bih samo nesto radila po kuci od jutra do mraka.Kao da nisam uopste trudna a kamoli u 9.mesecu:)
Cela trudnoca mi tako prolazi,ugojila sam se 10 kg,mislim da je to sasvim ok,noge mi uopste nisu otekle kao kod nekih trudnica.Ma bas se super osecam pa se plasim da cu se namuciti na porodjaju:(Imam takav osecaj...

Hehehe,evo ga opet ono cuveno gnezdenje :D.Ja se tako uzdam u to gnezdenje,jer sam se ovih dana jako ulenjila,nista mi se ne radi,a toliko toga treba obaviti pre nego sto nam se bata rodi....
Svako se namuci na porodjaju,cak i one ciji porodjaj prodje "lako",jednostavno porodjaj je muka,ali na neki nacin slatka,jer non-stop ti je na umu da radjas svoje cedo i da si svakom kontrakcijom blize upoznavanju svoje bebice :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back