MajaVA
Ističe se
- Poruka
- 2.186
U pravu si,uopste nemamo toliku smrtnost novorodjencadi.
Pregleda se svaka zena pre otpusta,bar je kod mene u Va tako.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemamo najvecu smrtnost novorodjencadi!
taj izvestaj koji je procurio pre neki dan je jedan od zilion izvestaja koje finansiraju farmaceutske kuce
i pri tome su nanonimni
bilo juce u jutarnjem programu
ovo za smrnost novorodjencadi je bas glupost, i apsolutno netacna
koga zanima moze iskopati i te podatke....
U pravu si,uopste nemamo toliku smrtnost novorodjencadi.
nemoj da brines za moje dobro, o sebi umem voditi racuna, vise bih se zabrinula cemu taj maliciozan ton u komentarudrago mi je sto si kriticki procitala post
nadam se da ces se tako postaviti i za svoje dobro
www.danas.rs/upload/documents/.../2010/.../Melita%20Vujnovic.ppt
http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Visoka-stopa-smrtnosti-novorodjencadi.sr.html

nemoj da brines za moje dobro, o sebi umem voditi racuna, vise bih se zabrinula cemu taj maliciozan ton u komentaru![]()
pa ne mozemo ocekivati da imamo ne znam ni kakvo zdravstvo i uslove kada smo realno beda i sirotinja
tvoj komentar o hemoroidimaZena je verovatno zabrinuta zbog toga sto se desilo nekom njoj bliskom.
I u zelji da se vise nikom ne ponovi pise ovde o tome.
Da bi zene znale i reagovale na vreme.
Tako si i meni rekla kako bas umem da te utesim sto sam pisala o hemoroidima.
Valjda je bolje da buduce mame budu informisane?
Svi ovde pisu u najboljoj nameri, nista vise.

Ne radi se o uslovima nego o tome sto vlada bolikurcija!

..poradjala sam se i u frontu i u mishovicu i nikad nisam chula da je neko otpushten bez pregleda..
..a T mere dva puta dnevno, svaki dan, ako je ok, a ako je povishena na 4h danju i nocu..![]()
do toga nije doslo preko nociNe radi se o uslovima nego o tome sto vlada bolikurcija!
U Betaniji su me pregledali kada sam imala temperaturu, cim se sredila nisu. Na otpustu nisu.
Temperaturu su nam merili ujutru u 5h, ali ako zaborave upisu onu od juce. Pritisak su mi merili samo prvi dan, iako sam rekla da sam imala bas povisen za vreme trudnoce, rekli su da se verovatno sredilo zbog porodjaja i kako je prvi dan bio normalan, nema potrebe da mere svaki dan. Ali su zato svaki dan upisali onaj rezultat od prvog dana.
Kada sam dobila temperaturu, suprug je doneo nas kucni toplomer jer nisu imali ni jedan sloboan da mi daju. Na 12 kreveta imali su dva ispravna i jedan falsh toplomer. A isla sam "preko veze" tj poradjao me je dr koji je vodio trudnocu. Mogu misliti kakvo je tek rasulo na Baby friendly odeljenju.
Necu nikoga da plasim, ali tako je bilo u Betaniji u oktobru 2011.

Iako prodje vreme gorcina ostaje.
Uh bre... zaebana prica za ovu temu.
Slazem se i sa jednima i drugima.
Sve u svemu, mislite na sebe i radite onako kako mislite da je najbolje za vas i bebu. Ebe vam se za to sta ce reci kurta, murta i opstenarodno dobro...
A lekari, e to je prava ljiga u nasoj drzavi. Cast izuzetcima.
tj ako je dobro raspolozen moze i sta nemoze a ako je nervozan onda bolje dodji drugi dan
Mislila sam da je neka bolest u pitanju, kad ono...