padarlajnd
Primećen član
- Poruka
- 613
Porodila sam se 19.-og decembra.Vuk tezak 2700,50 cm a Zara 2900,53 cm.Srecna Nova svima!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Porodila sam se 19.-og decembra.Vuk tezak 2700,50 cm a Zara 2900,53 cm.Srecna Nova svima!

...
... i sretnu novu buducim mamicama 

Srećna nova godina, sve najlepše, i još puno malih slatkih bebica u ovoj 2012 godini!

), mrežaste uloške, mrežaste gaćice, vlažne i obične maramice.... i sad ne mogu da se setim da li mi treba još nešto za porodilište. Spremila sam peškire, spavaćice dve ( za slučaj da ne stignem da uzmem uput za MIšović, ili iz bilo kog razloga ako moram ovde u Sd da se poradjam ), čarapice, papuče, bade - mantil... i stao mi mozak. Da li treba još nešto, ili ne?
Jel normalno to, ili sam ja poblesavila načisto? 
..ja nosim dve kese, jedna za pripremu i salu za porodjaj,
druga za sobu i za bebu..
..u prvoj - koverta sa dokumentima i analizama (knjizica, uput, LK, krvna grupa, Hbs antigen (star max tri nedelje), poslednji UZ),
telefon, wc papir, sapun i peshkir, pakovanje ulozaka, pampers,
u drugoj - peshkir, gacice, josh dva pakovanja ulozaka, plazma i voda, chasha, neseser za lichnu higijenu,
uloshci za grudi, brus, lanolin, charape, vlazne maramice..
..od specifichnih stvari - bar pet gumica za kosuja to kao da jedem, samo nestanu..
..turpija za nokte - pelene se kache i za najmanje neravnine koje se pojave niotkuda svaki chas..
..sve shto se potroshi (uloshci 101%, ostalo i boz'pomozi) donese tata sutra..
![]()

Srećna nova i tebi i tvojoj dečici, baš su slatki.Srećna nova godina svima.Moja dečica su super,Dušan i Dragana sutra imaju 4 meseca.Pogledajte prilog 217746
On je ozbiljan a ona smejuljko! 
бебци су преслатки!Srećna nova godina svima.Moja dečica su super,Dušan i Dragana sutra imaju 4 meseca.Pogledajte prilog 217746
Srećna nova godina svima.Moja dečica su super,Dušan i Dragana sutra imaju 4 meseca.Pogledajte prilog 217746

jedva čekam da upoznam ovo malo mače... da ga zagrlim i poljubim... 

Sinoć sam čitala neke članke o porođaju, pa sam noćas čitavu noć sanjala porođaj... tj. sanjam kako mi je ispao onaj sluzni čep, i idem u bolnicu, pa sve nekim vozovima, autobusima... i nikako da stignem u bolnicu... podsvest počinje da se priprema...
ija, hvala na ovom spisku... ja sam već počela da tražim i premišljam se kako se spakovati... nemam neke lepe torbe, imam mali kofer, ali gde ću njega... imam neke muževe sportske torbe, moraću pročešljati ovih dana...
Još 74 dana...jedva čekam da upoznam ovo malo mače... da ga zagrlim i poljubim...
P.S. Već nedelju dana me boli baš dole, takozvani Venerin breg... jel nekog od vas to bolelo? Kako ste to rešavale?
Ne boli to stalno, već pri ustajanju, dugom šetanju itd... i to tačno osećam da me bole te kosti, kao da se rastavljaju, i to salce(ili mišići-ako ih tu ima) ispod...
. Znaci, pre nego sto krenete na porodjaj kratak kurs za muzeve. Ja sam na sve napisala sta je (mrezasti ulosci, podmetaci, spavacice itd, a nazive decije odece je savladao za 5*)
Pet godina sam ga cekala, ima da ga ljubim bar jos 5 bez prekida a posle cu videti sta cu