Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Cicak,mene su bolela ledja od drugog meseca.Prestalo je cim sam se porodila.
Ni ja nisam pazila na ishranu,neki znaju zasto...![]()
hihihi, majo secam se da je bilo nesto u fazonu 26 nedelja, a ti mislila 6

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cicak,mene su bolela ledja od drugog meseca.Prestalo je cim sam se porodila.
Ni ja nisam pazila na ishranu,neki znaju zasto...![]()
neko je pisao o vežbicama za trudnice na youtube! ajd pošaljite mi link, pošto ih ima jako mnogo a ja ne mogu da odaberem, pa bih neke proverene ahahhhahah
i da se pohvalim, od ponedeljka NE RADIM!!!!! juhuuuuu, slobodica!
Ja sam imala mucnine u startu i pila sam samo kiselu vodu, od obicne mi bilo muka, i bas mi je prijala a ne vidim da mi je nesto falilo, a ni detetu
kad sam rekla dr da pijem mnogo kisele, rekla mi je "to je dobro, zbog minerala"
a jela sam sta sam stigla, nisam pravila pitanje uopste
jedino sam imala problem dok su mi trajale mucnine, pa sam plakala sto ne mogu da pojedem celu sarmu, na primer...joj kako cu sad da nadoknadim to, unapred se radujem![]()
Evo i ja da se prijavim kao Cicak - ni meni ne mogu da odrede tacan termin porodjaja, a radila sam VTO. To mi je neshvatljivo, msm kod nas se tacno zna u dan i u sat kad se sta dogodilo. Prvo su rekli da mi je termin 1.februar, onda 24.januar, sad mi dr vec napominje da posle Bozica mogu kad hocu da se porodim....nemam pojma, nisam pametna.
A gorusica me ubi, vise ne znam sta cu sa sobom. Preko dana se to jos nekako i podnese, ali nocu je strasno. Em ne mogu da spavam (ne mogu da se namestim, bole ledja i stalno se vrtim sa jednog boka na drugi) em ubi kiselincina. Nekad imam utisak kao da sam popila Domestos pa mi gori sve iznutra. Provalila sam jedino da mi mandarine smetaju i da ne treba da jedem 2-3 sata pre odlaska u krevet. Ostalo nisam povezala. Ima li neko neki savet? Sta je vama uspevalo kod gorusice, pa da probam i ja?
Evo i ja da se prijavim kao Cicak - ni meni ne mogu da odrede tacan termin porodjaja, a radila sam VTO. To mi je neshvatljivo, msm kod nas se tacno zna u dan i u sat kad se sta dogodilo. Prvo su rekli da mi je termin 1.februar, onda 24.januar, sad mi dr vec napominje da posle Bozica mogu kad hocu da se porodim....nemam pojma, nisam pametna.
A gorusica me ubi, vise ne znam sta cu sa sobom. Preko dana se to jos nekako i podnese, ali nocu je strasno. Em ne mogu da spavam (ne mogu da se namestim, bole ledja i stalno se vrtim sa jednog boka na drugi) em ubi kiselincina. Nekad imam utisak kao da sam popila Domestos pa mi gori sve iznutra. Provalila sam jedino da mi mandarine smetaju i da ne treba da jedem 2-3 sata pre odlaska u krevet. Ostalo nisam povezala. Ima li neko neki savet? Sta je vama uspevalo kod gorusice, pa da probam i ja?
Da vam se pohvalim...(da kucnem u drvo, da se ne ureknem kuc-kuc) rezultati od srede su mi dobri...
Šećer 3,95
HGB 121 (bio je 112)
![]()
..za RBC ne brini....to je sjajna krvna slika..
![]()
..mm je vec nauchio i kako se chija beba zove od ovih poslednjih vrshnjaka,
a jaksha svako malo trazi da mu nadjem Dunju da je vidi..
..videla sam ti slichku na drugoj temi, lep ti je stomak i veliki..![]()
Sutra cu odmah da nabavim bademe, vredi probati.
Kad vec kukam o svemu i svacemu, da napomenem i oticanje nogu - otekla sam toliko da mi se zglob vise ne vidi. Rano sam krenula da oticem, a sad sam kao slonica. Citala sam da to ima veze sa pritiskom, ali meni je prEtisak ok. Ne znam da li da panicim ili ne?
Kad vec kukam o svemu i svacemu, da napomenem i oticanje nogu - otekla sam toliko da mi se zglob vise ne vidi. Rano sam krenula da oticem, a sad sam kao slonica. Citala sam da to ima veze sa pritiskom, ali meni je prEtisak ok. Ne znam da li da panicim ili ne?
ja mislim da to nista ne pomaze u trudnoci. meni su cak i posle porodjaja jedno dve nedelje oticale noge i onda je prestalo samo od sebe
Devojke, kako ste se vi sredjivale u trudnoci? Mislim na donju zonu?
Ja mogu sama noge ali dole vise nista ne vidim... A zbunje raste i siri se... Ahahaha...
Nisam specijalno dlakava, ne depiliram se, ali bojim se na slepo da skracujem i brijem se... Pogotovo sto imam jedan veliki mladez...
Razmisljala sam izmedju mame i muza, mama je bojim se smotana, iskasapice me i zvocace svo vreme... A ne znam kako muzu da priredim taj sok... Ahahahahaha...
Mislim, video je on to i ranije(cak me i sredjivao jednom, iz zezanja, dok smo bili mladi i ludi) ali u ovom rastinju nikad...
Ko je vas sredjivao?
Devojke, kako ste se vi sredjivale u trudnoci? Mislim na donju zonu?
Ja mogu sama noge ali dole vise nista ne vidim... A zbunje raste i siri se... Ahahaha...
Nisam specijalno dlakava, ne depiliram se, ali bojim se na slepo da skracujem i brijem se... Pogotovo sto imam jedan veliki mladez...
Razmisljala sam izmedju mame i muza, mama je bojim se smotana, iskasapice me i zvocace svo vreme... A ne znam kako muzu da priredim taj sok... Ahahahahaha...
Mislim, video je on to i ranije(cak me i sredjivao jednom, iz zezanja, dok smo bili mladi i ludi) ali u ovom rastinju nikad...
Ko je vas sredjivao?