I ja sam ćeru kupala svaki dan. Što manje sapuna i hemikalija raznih, ali voda ne može da škodi. U početku smo, naravno, preko ruke, kao i svaku malu bebicu, a posle... jooooj kako se mišić praćakao i uživao u onoj kadici, pa to je greota uskratiti detetu. I sad, kada je velika, u martu će 3 godine, peremo guzu i nogice svako veče. Prosto, zamišljam sebe da legnem uveče, a da se ne operem bar... brrrrrr....
E, sad nešto razmišljam... ja sam njoj do 5 meseca negde, možda i do 6, ne sećam se, ipak davno beše, oblačila pamučne pelene, pampers samo kada idemo negde, i noću. Preko dana isključivo obična tetra pelena i pranje čistom vodom nakon prljanja pelena. Jeste bilo presvlačenja svaki čas, jer svaki čas beba piški, ali nije mi teško padalo. E, to je fino i lako bilo sa curicom. Planiram i ovom mališi da oblačim isto pamučne pelene, što duže budemo mogli, medjutim, tu mi se javlja promlemčić u najavi. Sećam se mojih bratanaca kada su bili mali - pa to kad se upiški, upiški sve do vrata

Ne samo donji deo odeće, kao devojčica, kod njih bar benkica ostane suva, a dečaci - sve!

Joj, unapred zamišljam kako će nam biti veselo...