maloonako
Obećava
- Poruka
- 75
Hvala
Inace, sutra ulazim u 22.nedelju.

Inace, sutra ulazim u 22.nedelju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da nisi trudna?Mene bole zglobovi na svim prstima na rukama.

Jexy bila da otvori porodiljsko i uzme upute
e ovako
dobila sam sledece:
-doznake za trudnicko
-doznake za porodiljsko, koje mi pocinje danas
-uput za porodiliste, onaj zeleni, to kad krenem na porodjaj
-uput da vadim krv na ono, hepatitis i to nosim u bolnicu
i ja sam trazila da mi da uput da idem do porodjaja na preglede u Visegradsku
da li mi to stvarno treba ili ne, nemam pojma, ja uzela za svaku slucaj
pitala jel treba da radim briseve, on rek'o JOK
ako bude problema da mu se javim,ako ne-srecno
i hbg, to mu dodje valjda to
inace su mi hormoni otisli u majcinu, placem kako kisa svakodnevno
svi me nerviraju, sa mm se svadjam svaki dan
gledam ono na tvu kad renoviraju ljudima kuce, pa placem
gledam tenis, pa placem...
ludilo

ja zakazala pregled u DM, u sredu idem kod dr. Maje Antic. Kod moje dr privatno cu da odem jos jednom jer mi je vec zakazala 10. jula, a onda prelazim u DM dok se ne porodim.
Malo ko mi veruje, svi misle da sam pukla izvesnu svotu da me baš ona porodi. A meni bilo važno samo da sam u Mišoviću, pa neka me poradja ko hoće.
Hajde sada, dete, napni se dete...( a to dete prešlo 30, poodavno
) nemaš pojma kako te to smiri tamo, kako osetiš neku sigurnost i neku ... ma prosto prisnost - u dobrim sam rukama, ovde o meni i mojoj bebi stvarno brinu 

A to mnogo znači.

'de ste stomaci....nesto vas/nas nema
Jexy je jutros bila u Visegradskoj, i zakazali su mi UZ sutra u 11h
a CTG za 8.jul, pa za 15.jul, pa bi onda valjda trebalo i da se porodim....
i izvadila sam krv za ono hepatitis....i cekam platu u cetvrtak pa da spakujem torbu
jos nekih 25 dana, manje/vise....

Verujem da je svim mamama to sećanje upečatljivo, kao meni. Ja kao da sad gledam, onaj zbunjeni izraz, širom otvorene okice,a pogled bludi okolo, heh, izašla iz mraka na svetlo, a i onako ne vidi... i čim je sestra uzela, odmah je počela da plače, kao što je plakala i pre nego što su mi je dali u ruke. A meni se ruke tresu, suze klize niz obraze... eeeej, držim prvi put u rukama svoju bebu - neopisivo, sveto, jednom u životu 

Biće opet, a vama je baš, baš blizu. 
Bogami, November i Jexy, približilo seJoš malo, još malkice, pa ćete imati onaj najlepši tren u životu. da uzmete prvi put svoje male mačiće u ruke
Verujem da je svim mamama to sećanje upečatljivo, kao meni. Ja kao da sad gledam, onaj zbunjeni izraz, širom otvorene okice,a pogled bludi okolo, heh, izašla iz mraka na svetlo, a i onako ne vidi... i čim je sestra uzela, odmah je počela da plače, kao što je plakala i pre nego što su mi je dali u ruke. A meni se ruke tresu, suze klize niz obraze... eeeej, držim prvi put u rukama svoju bebu - neopisivo, sveto, jednom u životu
Biće opet, a vama je baš, baš blizu.
![]()
Eh, jedva i ja čekam, a načekaću se bogami....![]()
Pa to jeste emotivno, ali ne teško emotivno, već nešto najlepše na svetu, nešto što pamtiš ceo život... ma nema osećaja da uporedim, ali svakako nije za suze, već za radovanje
Prošli put, u prošlog trudnoći je bio ovoliki negde u 4-om mesecu, a gle sada. ima li neke veze što je druga trudnoća, ili šta? Inače, pre trudnoće je stomak bio ravan, nisam imala viška, bar ne tu. 

Svejedno, vidi se da je veliki, a kažem vam, prošli put je bio ovoliki u 4.mesecu, a u ovom periodu se nije ni video. 
Ija, pa zašto rasplakala?Pa to jeste emotivno, ali ne teško emotivno, već nešto najlepše na svetu, nešto što pamtiš ceo život... ma nema osećaja da uporedim, ali svakako nije za suze, već za radovanje
Mada, trudnicama teško da zaplaču... ih
Žene, mislim se da li da okačim, pa odlučih da okačim. Malopre, pre nekih 20 minuta sam slikala svoju trbu. Ej, 9. nedelja, 10. da kažem, maksimum, a gde koliki je!Prošli put, u prošlog trudnoći je bio ovoliki negde u 4-om mesecu, a gle sada. ima li neke veze što je druga trudnoća, ili šta? Inače, pre trudnoće je stomak bio ravan, nisam imala viška, bar ne tu.
Neka je, i treba da raste, ali mi je čudno da je ovoliki a tek je 9. nedelja.
Pogledajte prilog 192367
Heh, smešna slika, ali digla sam majicu, a spustila bermude, da lepo uslikam trbu, pa mi sad cela slika više liči na guzu nego na trbu.Svejedno, vidi se da je veliki, a kažem vam, prošli put je bio ovoliki u 4.mesecu, a u ovom periodu se nije ni video.
![]()
E pa evo nas....imamo 3250gr i super smo beba, sve ide po PSu
nema vise UZa, samo CTG, sve sam zakazala....
...i jos da sacekam da zaboli, pa da vidim bebicu...
iskrena da budem, sto sam blize, sve me vise strah
ne od porodjaja, vec od toga da li cu se snaci, hocu li znati...uh
znam ja da je majčinski čudo, al opet...

E pa evo nas....imamo 3250gr i super smo beba, sve ide po PSu
nema vise UZa, samo CTG, sve sam zakazala....
...i jos da sacekam da zaboli, pa da vidim bebicu...
iskrena da budem, sto sam blize, sve me vise strah
ne od porodjaja, vec od toga da li cu se snaci, hocu li znati...uh
znam ja da je majčinski čudo, al opet...