Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima ime , bice Andjela sluzbeno, a s obzirom na sinovljevu zelju bice Endzi, moci ce da se potpisuje NG, a opet , ni Andjela nije tako lose ? Malo je kontraverzno, jer , prezivamo se Drakulic.
Bilo je mnogo predloga i neslaganja, najprihvatljivije je bilo Lara, ali ovo je pobedilo.
A da li ce biti nedelja, ne znam, ili sam se ozbiljno prehladila, ili su ovo sto me sastavilo set ozbiljnih kontrakcija, lezim i ubedjujem sebe da bi DR rekao da je vreme za porodjaj da stvarno jeste. Nesto se ne secam prosli put da me je sve stalno bolelo i da sam bila ovako kilava. Od prvih bolova do porodjaja je proslo 8 sati, a ovo me sada boli od nocas u 2 sata

A tako smo ti drzali fige da se porodis, al nema veze, drzacemo mi opet. :heart: :cmok::cmok2::zag:

Bila sam danas kod ginekologa i dr nije htela da mi radi analizu krvi, iako je meni tako bilo lakse, dap rekratim neizvesnost ako nisam trudna. Prepisala mi je progesteron, da izazove menstruaciju, a ja i dalje imam tako lud osecaj da sam ipak trudna. U svom tom mom ludilu i tremi zaboravim da joj kazem za onu sukrvicu koja mi se jednom javila.... Luda ja :-( Pijem progesteron, i cekam... Biti ili ne biti...

Bila sam danas kod ginekologa i dr nije htela da mi radi analizu krvi, iako je meni tako bilo lakse, dap rekratim neizvesnost ako nisam trudna. Prepisala mi je progesteron, da izazove menstruaciju, a ja i dalje imam tako lud osecaj da sam ipak trudna. U svom tom mom ludilu i tremi zaboravim da joj kazem za onu sukrvicu koja mi se jednom javila.... Luda ja :-( Pijem progesteron, i cekam... Biti ili ne biti...

:dontunderstand:Sto ne kupis neki od onih 'uradi sam' testova? Ima ih po apotekama...

..progesteron se daje ako u ranoj trudnoci dodje do krvarenja.. :)
..ne odustaj, sve je moguce.. :)
..evo - ja navijam za tebe.. :zag:

Dobar dan drage trudnice i mame!
Meni je ovo mozda i najlepsi u zivotu. Evo razloga od 2900 g i 47cm:

r76u7a.jpg

Andjela se rodila u 05:07, prirodnim putem. U porodiliste smo stigli oko 2h, sto znaci da je bilo brzo. Marge kaze da je bilo mnogo lakse nego sa Lukom. Bebica je brzo zaplakala. Babice su bile fenomenalno dobre. Stalno su brinule, dolazile, pregledale, osluskivale... ma sve 5! DR je dosla samo na zasivanje. Bio sam prisutan i to je iskustvo i dozivljaj koji se ne moze iskazati recima, a tastaturu sa emocijama jos nisu napravili. Marge kaze da joj je puno znacilo sto sam tamo. Preporucujem svim ocevima!
Angie (moze i NG) lepo sisa. Kad se prvi put docepala sise nije pustala sat vremena, blago nama.
Spremamo se (porodicno) u posetu u 14h. Pokazace nam NG kroz staklena vrata a mama moze da hoda. Isla je par puta sama u toalet. Ne znam sta da vam pisem i sta da vam ne pisem. Pitajte, a ja cu navratiti kad se vratimo iz posete. Hvala svima koji su u mislima sa nama.

Dobar dan drage trudnice i mame!
Meni je ovo mozda i najlepsi u zivotu. Evo razloga od 2900 g i 47cm:

r76u7a.jpg

Andjela se rodila u 05:07, prirodnim putem. U porodiliste smo stigli oko 2h, sto znaci da je bilo brzo. Marge kaze da je bilo mnogo lakse nego sa Lukom. Bebica je brzo zaplakala. Babice su bile fenomenalno dobre. Stalno su brinule, dolazile, pregledale, osluskivale... ma sve 5! DR je dosla samo na zasivanje. Bio sam prisutan i to je iskustvo i dozivljaj koji se ne moze iskazati recima, a tastaturu sa emocijama jos nisu napravili. Marge kaze da joj je puno znacilo sto sam tamo. Preporucujem svim ocevima!
Angie (moze i NG) lepo sisa. Kad se prvi put docepala sise nije pustala sat vremena, blago nama.
Spremamo se (porodicno) u posetu u 14h. Pokazace nam NG kroz staklena vrata a mama moze da hoda. Isla je par puta sama u toalet. Ne znam sta da vam pisem i sta da vam ne pisem. Pitajte, a ja cu navratiti kad se vratimo iz posete. Hvala svima koji su u mislima sa nama.

Čestitamo mamici i maloj Anđeli želimo sve najlepše. :heart: :cmok2::zag: :vatromet::vatromet::vatromet:

Srce malo, a što ima kosicu:heart:

Poslednja izmena:
ijaooo cestitam vam od srca porodice simpson!!!!!!!!!!!! jao ona izgleda skroz ozbiljna devojcica!!!! svaka cast! bravo tata za prisustvo, moj muz je oba puta bio samnom, prvi put ga nisam htela a drugi put ga nisam ni pitala sta hoce, podrazumevalo se :) bravo i uzvajte u andjelu malom!!! :heart: :) cmookk!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back