Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odoh u skolicu da ucim tehniku dojenja.
Od sinoc pevusim moju obradu pesmice: "Mi se ne bojimo, ucimo da dojimo..." :lol:

:D hehe, lepa pesmica...nego.kistina, samo da znas da vezbe za okretanje bebice mozes da radis ranije...meni je isto bila karlicno kad su gledali i dr mi je preporucila "hodanje cetvoronoske" (naravno, ne po ulici, vec kod kuce:hahaha:)i stvarno se okrenula...nisam ja to osetila ali na sledecem uz je bila "naglavacke"...e sad da li se tako potrefilo, ili je od vezbi, ne mogu da ti tvrdim, ali mozes da probas, bezbedno je:ok:

:D hehe, lepa pesmica...nego.kistina, samo da znas da vezbe za okretanje bebice mozes da radis ranije...meni je isto bila karlicno kad su gledali i dr mi je preporucila "hodanje cetvoronoske" (naravno, ne po ulici, vec kod kuce:hahaha:)i stvarno se okrenula...nisam ja to osetila ali na sledecem uz je bila "naglavacke"...e sad da li se tako potrefilo, ili je od vezbi, ne mogu da ti tvrdim, ali mozes da probas, bezbedno je:ok:

ovo sam i ja na internetu negdje čitala, kažu da je uspješno, smješno ali pomaže:lol:

Nama su u skoli rekli nacin za okretanje bebe: staviti led (ili nesto hladno) na vrh stomaka... beba ce da "pobegne" tako sto ce da se okrene i postavi glavu dole.
Ne znam da li metod radi... sutra idem na kontrolu i ako kazu da glava nije dole - probacu.

Moj bebac se okrenuo! :D
2200g, 32. nedelja, po UZ 33. dr iz Misovica mi nije ni pomenu OGTT, samo mi je zakazao kontrolu za mesec dana, tako da nemam nameru da ga radim. :whistling:

:klap: SVAKA ČAST za malog dasu:cool:
ja mislim da je kod mene beba poprijeko mada prošli put mi nije ništa doktor rekao a i
rano je, pitat ću ga na sledećoj kontroli ako bude ima da malo zgulim koljena četveronoške:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back