Кутак за труднице

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar dan svim trudnicicama!!!

Samo da vas sve puno, puno pozdravim!
Ja usla u subotu u 9. mesec, sutra idem kod interniste na klinici, pa ce mi verovatno vec i zakazati carski rez... Po nekoj mojoj proceni, ja "zavrsavam" za od prilike 2 nedelje... Jedva cekam da malena izadje napolje :))) I jos uvek ne mogu da verujem da je devojcica...... ...Koja je od vas blizu...? Nisam pohvatala termine... :)))

Jao divno:heart: Ja mislim da sam ja sledeća i jedva čekam da novi član izađe napolje:zper:

..bambi - kad cesh ti? :) ..eli je onda posle tebe, zar ne?

Eto me uskoro:lol: Ja sam već u pripravnosti od sredine decembra, nikad se ne zna. A tu je i Eli za mnom, nisam sigurna kada?

U petak idem na UZ, pa da vidim malo mališu, mada se sad baš teško vidi, baš sam zavolela te UZ kontrole, to mi je kao malo druženje sa bebom, a i dr je genijalan, opušten, posvećen pa valjda i to mnogo znači.

Trkaćemo se:lol:. Termin mi je 25.01.

Oooo, blizu, ali ne zuri, meni je termin 21.12., ali mora biti ranije, jer ce biti carski rez, tako da... Pusti ti bebu da uziva kod tebe sto duze... A da je blizu, blizu je...:klap:
Joj, sad imam one fine tremaroske leptirice u stomaku... To je ono, kad me "pukne fles" da me podseti sta se u stvari desava.... Nekad mi je neverovatno da vec imam ovo "cudoviste" od 2 godine, a kamoli to da ce to isto cudoviste za 2, 3 nedelje dobiti seku!:zcepanje::rotf::heart:

A tebi se baš približilo, usitnilo što bi rekli:lol: I obavezno da nam posle javiš kako si prošla, nemoj da nas zaboraviš! Ti već imaš iskustva, verujem da se ne brineš kao prvi put, jesi i prvi put imala carski?

Blizu, nego sta!
Javljam sigurno... Cak sta vise, javicu se iz bolnice najverovatnije, posto je moralo da se obezbedi da imam lap top i internet karticu:rumenko: zbog skypa, da bih mogla nekako da vidim i razgovaram sa malisom, inace bih sigurno skrenula 5 dana da ga ne vidim :sad2:
Jesam i prvi put imala carski. Nisam ni tada brinula. Svi su oko mene bili u panici, posto je sve bilo skolski do trenutka porodjaja, krenulo prirodno, dobila epidural, pevala u boxu, milina...kad ono, zamucena voda, losi tonovi, hitan carski... Samo sam trazila da potpisem. Nisam ja panicar, ni malo.... Samo je prisutna ona fina pozitivna trema... Jedina razlika ce biti ta sto cu ovog puta, nadam se, biti budna tokom intervencije...;) I naravno, trudicu se da budem mnogo vise na nogama posle operacije, nego prvi put, jer cu tako verujem, pre izaci... Brze se zena oporavi kad seta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back