Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao:)
Mi smo danas usli u 36.nedelju:)
Juce sam bila sva besna na doktora pa Bonziti i Carobnoj nisam cestitala ulazak u 38.nedelju...Devojke, bebice ce uskoro!!!!:):D:klap:

Ja sam u fazonu da se porodim sto kasnije...Nije mi teska trudnoca i nismo sve zavrsili...A volela bih malo da se prosetam moj veliki stopmak u martu kad otopli neki dan i onda polako da cekam bebca:) A ko zna kako ce biti...Ja se nadam da nece poraniti...Grlic mi je jos uvek crvst i dugacak...

Bonzi,
Ne prizivaj sneg...Meni je sneg od kako sam trudna znak da ne mogu da izlazim mnogo, led itd. Jedva cekam da se istopi i da mogu da prosetam ko covek. Juce mm nije mogao da promeni smenu da ide samnom na UZ pa me tata vozio, pa pod ruku da ne padnem, sav se uspanicio jadan, a ja sibam li sibam:D

mila moja,znaš da sam ja sva Happy zbog tebe...veoma si me obradovala...:heart:

Znam :heart::heart::heart:
I ja navijam za tebe,da nam se sto pre pridruzis:heart:

Kockice,puno pozdrava za tebe i Marticu,na onoj slici sa bakom,Marta je ista ti :klap:,prava mamina princeza :heart:

Devojke,kada su vama pocele mucnine?Ja se secam da su mi u prethodnoj trudnoci pocele otprilike u ovom periodu,secam se kada mi je doktorka rekla da sam 7-ma nedelja,ja sam vec uveliko patila od mucnina.A sada ni traga od njih,ja uzivam i nadam se da ih nece ni biti,bar ne kao pre...ali znam da ce stici :sad2:

Znam :heart::heart::heart:
I ja navijam za tebe,da nam se sto pre pridruzis:heart:

Kockice,puno pozdrava za tebe i Marticu,na onoj slici sa bakom,Marta je ista ti :klap:,prava mamina princeza :heart:

Devojke,kada su vama pocele mucnine?Ja se secam da su mi u prethodnoj trudnoci pocele otprilike u ovom periodu,secam se kada mi je doktorka rekla da sam 7-ma nedelja,ja sam vec uveliko patila od mucnina.A sada ni traga od njih,ja uzivam i nadam se da ih nece ni biti,bar ne kao pre...ali znam da ce stici :sad2:

Meni su pocele od 8nedelje,tako nesto :think:
Ja sam jedva cekala mucnine,tako sam bila sigurna da je sve u redu sa bebom i svaki dan pipkala grudi,jer kazu dok bole sve je ok sa trudnocom..pozz

Margo,
Bas je porastao bebac! Kao secer je, bas ima lep oblik glave:) Super sto mu je tako brzo otpao pupak. Moja drugarica je morala da nosi svog malog par put u Tirsovu da mu sredjuju, tek posle 20 dana otpao...

A sta reci za nasu Marticu smejalicu:D

Margo,
Bas je porastao bebac! Kao secer je, bas ima lep oblik glave:) Super sto mu je tako brzo otpao pupak. Moja drugarica je morala da nosi svog malog par put u Tirsovu da mu sredjuju, tek posle 20 dana otpao...

A sta reci za nasu Marticu smejalicu:D

Tina,
Probaj da umanjis slike u Photo shop-u ili ACDSee sta vec imas na kompu, pa da zakacis.
Samo ides na "resize"

Ludnice, koliko rece da si ti platila svoja kolica, High trek, jesi li uzela sva tri dela?
Ja sad gledam i citam, nasla sam ovde zastupnika, a posto su ta kolica za neravan teren, ona bi mi izgleda najvise odgovarala... Ali, covece, ovde su samo kosarica i sportski deo (bez autosedista) 1000 E, (to je ono sto meni treba), a vidim na francuskim sajtovima da su sva tri dela oko 750 E. :rida:
http://www.ebaby.fr/index.php?target=products&product_id=3274
Bonzi, ti si htela High trek pa si se predomislila, zasto? :think:

Neznam gde si to videla,ali ispod 1000e nisu ovde...
Ja sam uzela ona dva dela,sediste i ono kad se rodi,i obicna kolica,pa mi je iznelo preko 1000,ta sa tri tocka su samo 515e,plus sediste 189,i ono kad se rodi 359e...
Predomislila sam se zato sto ja zivim u gradu,a ona su bas za neravan teren,brda i za planine,za svakakav teren,i nebih mogla u busu da udjem sa njima,tako da sam ja sve uzela osim sto su kolica loola up full....
Jesu skupa al mi se cini da si rekla da ispred kuce imas brdasce tako da mislim da su super za tebe...

Ludnice, koliko rece da si ti platila svoja kolica, High trek, jesi li uzela sva tri dela?
Ja sad gledam i citam, nasla sam ovde zastupnika, a posto su ta kolica za neravan teren, ona bi mi izgleda najvise odgovarala... Ali, covece, ovde su samo kosarica i sportski deo (bez autosedista) 1000 E, (to je ono sto meni treba), a vidim na francuskim sajtovima da su sva tri dela oko 750 E. :rida:
http://www.ebaby.fr/index.php?target=products&product_id=3274
Bonzi, ti si htela High trek pa si se predomislila, zasto? :think:

Carobna,
ja sam uzela ta kolica ali samo onaj sportski deo bez kosarice i autosedista,jer to planiram da pozajmim ovde od jedne poznanice koja ima isto takva....inace kostaju 780 franaka ali nama su dali popust tako da sam ih platila 680 franaka...e sad neznam koliko je to u evrima...
Ukoliko ne uspem da pozajmim moracu da kupim i to ali se jos razmisljam za kosaricu....mislim da je cisto bacanje para jer koliko ce beba da je koristi?A autosediste mi treba ali mozda uzmem neko drugo a ne od te marke...videcemo....

Neznam gde si to videla,ali ispod 1000e nisu ovde...
Ja sam uzela ona dva dela,sediste i ono kad se rodi,i obicna kolica,pa mi je iznelo preko 1000,ta sa tri tocka su samo 515e,plus sediste 189,i ono kad se rodi 359e...
Predomislila sam se zato sto ja zivim u gradu,a ona su bas za neravan teren,brda i za planine,za svakakav teren,i nebih mogla u busu da udjem sa njima,tako da sam ja sve uzela osim sto su kolica loola up full....
Jesu skupa al mi se cini da si rekla da ispred kuce imas brdasce tako da mislim da su super za tebe...

Carobna i ja kao i bonzi mislim da su dobra za tebe...a jos su mnogo laka za guranje mada u sustini su teska 13 kg...

Nego htela sam zenske da vas pitam....sta mislite o masiranju medjice i da li ste krenule da to radite?:think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back