bonzita93
Aktivan član
- Poruka
- 1.950
Koje je marke to sediste?Pa u pravu si,krevetac ,sediste i kolica su najbitnije da je konforno i kvalitetno...Odosmo mi na spavanje...laku noc...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila sam kod doktora danas,sada sam i zvanicno trudnica,rekla mi je da je jako mala trudnoca,nije mi rekla u kojoj sam nedelji (ili ja to nisam cula,jer mi je od njene potvrde da sam trudna,pocelo strasno zvoniti u usima,od srece naravno,i nista je dalje nisam cula
),po mojoj proceni ja sam u 6-oj nedelji i termin mi je 16.oktobar
.To je danas bila samo potvrda trudnoce,a za deset dana imam kontrolu,i tada ce mi otvoriti trudnicki karton,i reci koje analize da radim i tako...Doktorka je inace divna,vodila mi je i prvu trudnocu,odusevljena sam njom
![]()
Djevojke dobila sam veceras....buuuuaaaaaa.... a nadala sam se da necu.....
Bila sam kod doktora danas,sada sam i zvanicno trudnica,rekla mi je da je jako mala trudnoca,nije mi rekla u kojoj sam nedelji (ili ja to nisam cula,jer mi je od njene potvrde da sam trudna,pocelo strasno zvoniti u usima,od srece naravno,i nista je dalje nisam cula
.To je danas bila samo potvrda trudnoce,a za deset dana imam kontrolu,i tada ce mi otvoriti trudnicki karton,i reci koje analize da radim i tako...Doktorka je inace divna,vodila mi je i prvu trudnocu,odusevljena sam njom
![]()
![]()
Jeste, obavezno je, i uzela sam, ali onu vecu koja se koristi od 0-4 godine. Ima tri razlicite pozicije, prilagodjava se detetu kako raste, ali nije preporucljivo da beba u njoj (ili bilo kojoj) boravi duze od 35-40 minuta jer se u njoj ipak napola sedi, znaci ne dolazi u obzir da je beba u njoj u gostima npr...
Potpuno se slažem sa tobom, ja sam čak imala sukob sa nekom babom iz komšiluka koja je htela da mi poljubi bebu u lice i da je prstima štipka po obrazu(ko zna kad je oprala ruke), a ćerka mi je imala 3 nedelje. Nisam je izvodila u šetnju pre 40 dana i jedva sam čekala prvu vakcinu. Verovatno sam preterala, ali ona je bila tako mala da nisam mogla da se nateram da se po tom pitanju opustim.slatka ne za.ebavaj,kupi ženo ta kolica,biće ti od ogromne koristi od prvog trenutka...koja bre Mojsijeva košarica...kolica koja imaju 3-5 položaja,za sada važan ležeći,a to svaki ima,da bude širok,da i sa godinu i po možeš da ga koristiš...u kolicima će mnogo lepše da spava i kada ste u poseti,jer je veći prostor,a možeš i da ga ljuljaš ako mu se ne dopada da bude u većem društvu...i sada za sve mame savet,pošto su uglavnom vaše bebe zimske,moooooooooooooooooolim vas,prvih 30 dana,nemojte ih voditi kod muža u firmu,u goste i tako to...posle 2-3 nedelje možete primiti goste,ali ne više od 2-3 odjednom,i na određeno vreme,max.sat,sat i po vremena..nikako ne više...nemojte zbog drugih da narušite mir i zdravlje svoje bebe...zimi haraju virusi,i mnogo puta čovek misli da je zdrav,a recimo već je u inkubaciji neke bolesti,znači dođe do vas u poseti kvazi zdrav,a prenese klice,jer se razboli za par dana,a bio je kliconoša predhodnih 5-6...ne zezajte se stomaci sa tim...izdržite bez velikog društva prvih mesec dana,dičićete se svojom dečicom ceo život,ali ovih prvih mesec dana je jako važno,da budu zaštićeni,barem do prve vakcine sa napunjenih mesec dana...
i sada za sve mame savet,pošto su uglavnom vaše bebe zimske,moooooooooooooooooolim vas,prvih 30 dana,nemojte ih voditi kod muža u firmu,u goste i tako to...posle 2-3 nedelje možete primiti goste,ali ne više od 2-3 odjednom,i na određeno vreme,max.sat,sat i po vremena..nikako ne više...nemojte zbog drugih da narušite mir i zdravlje svoje bebe...zimi haraju virusi,i mnogo puta čovek misli da je zdrav,a recimo već je u inkubaciji neke bolesti,znači dođe do vas u poseti kvazi zdrav,a prenese klice,jer se razboli za par dana,a bio je kliconoša predhodnih 5-6...ne zezajte se stomaci sa tim...izdržite bez velikog društva prvih mesec dana,dičićete se svojom dečicom ceo život,ali ovih prvih mesec dana je jako važno,da budu zaštićeni,barem do prve vakcine sa napunjenih mesec dana...
Cestitamo zvanicnoBila sam kod doktora danas,sada sam i zvanicno trudnica,rekla mi je da je jako mala trudnoca,nije mi rekla u kojoj sam nedelji (ili ja to nisam cula,jer mi je od njene potvrde da sam trudna,pocelo strasno zvoniti u usima,od srece naravno,i nista je dalje nisam cula
![]()
sediste je marke aprica
http://www.aprica-italia.it/euroturn/eng/home.htm.
levo je meni, pod prvim linkom "the car seat" mozes da vidis mali klip kako sediste izgleda iz raznih uglova. karakteristike sedista su pod drugim linkom "the aprica solution".
Hvala Bonzi, i mi vama!Carobna,
Cestitamo ulazak u novu nedelju
Jooos maloooo![]()
Hvala Bonzi, i mi vama!![]()
Joj, ljudi i zene, ja sam danas nikakva, boli me glava, muka mi je, natecena sam...
Mislim da je ova mucnina i glavobolja zato sto nocas nisam spavala, kad sam ustala u pola noci pocelo krvarenje iz nosa, i dok je stalo ja se skroz razbudila, nisam vise mogla da spavam.
Happy-ca, cestitamo!
Sunny, bas mi je zao, ali nemoj da se stresiras, opusti se, bice...![]()
Hvala Bonzi, i mi vama!![]()
Joj, ljudi i zene, ja sam danas nikakva, boli me glava, muka mi je, natecena sam...
Mislim da je ova mucnina i glavobolja zato sto nocas nisam spavala, kad sam ustala u pola noci pocelo krvarenje iz nosa, i dok je stalo ja se skroz razbudila, nisam vise mogla da spavam.
Happy-ca, cestitamo!
Sunny, bas mi je zao, ali nemoj da se stresiras, opusti se, bice...![]()
Ne brini slatka, necu ja nigde prvih mesec dana.slatka ne za.ebavaj,kupi ženo ta kolica,biće ti od ogromne koristi od prvog trenutka...koja bre Mojsijeva košarica...kolica koja imaju 3-5 položaja,za sada važan ležeći,a to svaki ima,da bude širok,da i sa godinu i po možeš da ga koristiš...u kolicima će mnogo lepše da spava i kada ste u poseti,jer je veći prostor,a možeš i da ga ljuljaš ako mu se ne dopada da bude u većem društvu...i sada za sve mame savet,pošto su uglavnom vaše bebe zimske,moooooooooooooooooolim vas,prvih 30 dana,nemojte ih voditi kod muža u firmu,u goste i tako to...posle 2-3 nedelje možete primiti goste,ali ne više od 2-3 odjednom,i na određeno vreme,max.sat,sat i po vremena..nikako ne više...nemojte zbog drugih da narušite mir i zdravlje svoje bebe...zimi haraju virusi,i mnogo puta čovek misli da je zdrav,a recimo već je u inkubaciji neke bolesti,znači dođe do vas u poseti kvazi zdrav,a prenese klice,jer se razboli za par dana,a bio je kliconoša predhodnih 5-6...ne zezajte se stomaci sa tim...izdržite bez velikog društva prvih mesec dana,dičićete se svojom dečicom ceo život,ali ovih prvih mesec dana je jako važno,da budu zaštićeni,barem do prve vakcine sa napunjenih mesec dana...
I kod mene je isto tako od druge polovine trudnoce, a ovo je vec ne znam koji put da mi se desava da krv bas curi, i da moram da zaustavljam, a to mi se nikad pre trudnoce nije desilo. Znam da je to normalno, zbog povecanja kolicine krvi u organizmu, tako da i ne razmisljam mnogo, ali nocas mi eto nije dalo da spavam.i meni isto curi krv iz nosa od pocetka trudnoce![]()
stalno je zapusen i pored kreveta uvek imam kutiju sa maramicama, pa sam se vec izvestila da istresem nos usred noci bez budjenja![]()
nekad bude zapusen da mi skroz blokira disanje. nekad ima sukrvice, a nekoliko puta je bas curila sveza krv, sto ranije nikad u zivotu nisam dozivela.
Znam, slazem se, bas sam skoro gledala one kisobran krevece, oni su jako skupi i neki roditelji, valjda misleci da je sve sto je skupo i dobro, kupuju te krevece za stalno spavanje! Zaista to ne razumem... Meni se nikako ne svidja ni ideja spavanja u kolicima koja nemaju korpu, za sasvim male bebe...Carobna,
Bebi je najudobnije da spava na duseku tj u krevetcu,sve su ono za privremeno,ali ne po celi dan da spavaju u njima,ni u kolicima ni u sedista a ni kosarici,stavite se u njihovo mesto,dal bi vama bilo udobno?Cak ni oni kisobran krevetci nisu dobri za ledja bebe,ali za odmor nekih par dana moze ali svaki dan to ne...