Bonzi,
Super sto se okrenula beba!

Sad to ne mora da te brine...Uzivaj i cekaj da krene...
Jeste li kupili sobicu, koje je boje?
On je uvek na uz sa glavicom na dole,od samog pocetka,mada me je nesto zezao ovih mes dana,al dobro je sad ,sad sam mirnija,nadam se da ce i tvoja beba da se okrene ako ne obavezno trazi carski,jer prirodni karlicni je pakao,ovde to niko neradi,a kod nas pustice zenu da se tako muci,jer unapred ocekuju da im se da nesto,to je sramota...
Bas smo pitali docu hoce li on da me porodja,kaze da ako se desi po danu,jer nocu i vikendom nije na klinici...nadam se da ce Enzo da bude dobar,jer bi volela da me onporodi,jer je super doktor

Joooj nismo uzeli sobicu,muz nije mogao da idemo,morao je nesto svekru da pomaze,pa smo resili idemo sutra ili u sredu,uzecemo belu od medijapana,ili mozda belu sa nesto plavo,nisam bas nesto odusevljena al to je najbolje sto mozemo da nadjemo ovde,nemaju neki izbor,do nedelje cemo sve srediti i onda cekamo

A da rekao mi je(ovo je za carobnu)za oticanje,sto vise vode,nema suhomesnato ni soli,i obavezno pritisak proveravati,i da se spava na levom boku,sa podignutim nogama,i da od 6l vode poznaje se otok,znaci svaka trudnica moguce je da ima malo vode,ali cim pocne da otice znaci da ima vec 6l vode...