Evo me...
Vesti su onako...Beba nije dovoljno napredovala...Ima 1580g, sto odgvara 31 punoj nedelji, a ja sam 32+5, to je celih 12 dana manje.

Mada dr kaze 7 dana
Na prosloj kontroli je bio tacno po terminu, a sad je za skoro mesec dana dobio samo 280g...Kaze dr da se ne vidi uzrok na UZ, sve deluje u redu...I grlic mi je odlican 18mm.
REkao je da dodjem na kontrolu za dve nedelje da pratimo bebin rast...Inace nije bio previse zabrinut zbog toga...Meni bas nije svejedno...Kaze da vise lezim i uvek na levom boku, tako ce bolje da napreduje...Ja i inace najvise lezim i spavam na levom boku...
Eto, sad imam isti problem kao Margo...Mada su njoj na kraju jos za 500g omasili tezinu bebe...Kaze dr da jedem normalno, ali ja cu gledati malo da pojacam...Bas sam se iznenadila, ja procitala u kalendaru da treba da ima 2kg, a dr kaze da ne treba toliko bas...
Eto to vam je to...E,da...Zaboravih da napisem da je jos karlicno, to mi je sad manje bitno...Glava skroz gore, ledja na desnoj strani, guza dole...Kaze dr mozda mu dodje da se okrene, nikad se ne zna...Ma samo da lepo napreduje, pa taman bio i carski rez...
Tina, ne mora da bude krvi u cepicu...Nadam se da ce uskoro da krene tvoj bebac...