Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ludnice.....super ste.....bas si vesela........
moj muzic je pokupio sve sto smo rezervisali....cekam da stigne.......mislim da mi niko nije rezervisao na 24h......prodavacica mu se smejala........krevetac je sklopljen......ostalo je jos da nabavimo flasice, kozmetiku, kadicu i sve iz apoteke..........

Angi,
a kakve ste to vezbe radili tamo?Nama je sve vreme pricala,osim sto je pokazala kako se dise kad imate kontrakcije(kaze da je i sad dobro da se radi,tako snabdevamo bebca kiseonikom),i za guranje,tj kako da date napon,i nista vise,juce smo pricali o dojenju i kad dodjete sa bebom kuci,bas je bilo interesantno z:D

Radili smo vezbe protiv oticanja nogu...To je cisto pomeranje stopala u raznim polozajima dok lezis. Onda smo radili vezbe za karlicne misice-Kegelove uz podizanje karlice i jos nekoliko koje se bziraju na podizanju nogu iz lezeceg ili klececeg stava.

Ide,al je ovo zadnji model,tj boja,kolica,a ovo sad sto je na profilu i sediste nije,ali kad smo mi uzimali nisu imali sediste takve boje pa smo resili da uzmemo kasnije,najverovatnije cemo ga izvesti iz bolnice u tom sedistu ja sam mislila u nekom jastucicu ali nemogu to da nadjem!Skupa su obicna kolica su 485,i ovo sad u profilu 359e,a sediste ce nam izaci 195e,previse je skupo al svidjaju mi se jako,bas su lagana,mozes cas da promenis kad ti sta zatreba samo sa strane ima dugme pritisne se i sa jedne i druge strane i promenis.a ima i dve boje tako da ko da imamo dvoja kolica z:)
Recicu ti posle sta sam ja uzela od kozmetike za bebca od mustele,nije puno,moram jos dosta toga da kupim,ali neseser je super,bas je veliki...odoh da se okupam pa posle kucakam z:poz:

Ludnice, videla sam i ja slike, bas si lepo izgledala. :)
Sto se tice kozmetike, osnovno vam je bebi ulje (za kupanje, mazanje koze na pregibima i temenjacu), zatim krema, puder i sampon. Sapun ovde izbegavaju, narocito ako se koza zacrveni, da je ne bi isusivao, i uglavnom se koristi ulje. Citala sam da se prvih nedelju dana beba pere samo u vodi i caju od kamilice (2:1), dok ne otpadne pupak...
Odosmo da spavamo, ne znam gde sam... Laku noc. z:girl:

Mora da ti bude prijatelj da bi videla album ja mislim...
Nego evo i nas... opet jutros ustajanje u 6:15 pa sam do spavala od 11h do sad :aha: elem bila kod Brankica dala urin za urinokulturu, krv za Hepatitis i oba brisa, sve to mi treba za porodiliste... sutra najzad mogu da se naspavam...
E sad ovako da objasnim, u urinu ima stavka Ketonska tela, koja su meni uvek bila negativna a ovaj put odjednom pozitivna, pa je zato meni Dr.Terzic rekao da misli da sam dobila diabetes mozda i da je zato beba velika... Branka, Dr. sa Vozdovca se ne slaze sa njim, jer me on nije pregledao a ona jeste, tako mi ona rece danas ona misli da je to pozitivno zbog sekreta i dala mi je 3 Vaginalete da stavim. U par stavki se ne slazu i ja sad pojma nemam koga da slusam i sta da radim... :dash: on kaze pij sve lekove, ona kaze pij samo za pritisak... ona kaze termin maximum 7.2., a on se drzi starog i knjige... znaci ona radi vise po iskustvu i osecaju mi prica, a on se pijan plota drzi knjige i tacka... :roll: eh...
Istina samu sam sebe zeznula jer se sve nadam da ce Maki odluciti pre 7og da dodje, jer me leva noga ubija i bas sam sad vec postala i fuj sama sebi... da se ne ponavljam znate boljke, gubim strpljenje jer ovde mi je dosadnoooooooooooo... nemam ni svoj komp, ni nista, po ceo dan samo da lezim i gledam TV mi je isto vec glupo... :dash: eto izjadah se... :besna:
Sto se pranja i peglanja bebinih stvari tice to je delimicno sve vec gotovo... trebalo nam je 2 dana za to sve... :roll: ma jedva cekam da dodje princeza pa da uzivamo i ona i ja... :aha:

Nadam se da ste sve dobro... ja dolazim na forum bukvalno samo 1 dnevno... :cao: :cmok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back