Mora da ti bude prijatelj da bi videla album ja mislim...
Nego evo i nas... opet jutros ustajanje u 6:15 pa sam do spavala od 11h do sad

elem bila kod Brankica dala urin za urinokulturu, krv za Hepatitis i oba brisa, sve to mi treba za porodiliste... sutra najzad mogu da se naspavam...
E sad ovako da objasnim, u urinu ima stavka Ketonska tela, koja su meni uvek bila negativna a ovaj put odjednom pozitivna, pa je zato meni Dr.Terzic rekao da misli da sam dobila diabetes mozda i da je zato beba velika... Branka, Dr. sa Vozdovca se ne slaze sa njim, jer me on nije pregledao a ona jeste, tako mi ona rece danas ona misli da je to pozitivno zbog sekreta i dala mi je 3 Vaginalete da stavim. U par stavki se ne slazu i ja sad pojma nemam koga da slusam i sta da radim...

on kaze pij sve lekove, ona kaze pij samo za pritisak... ona kaze termin maximum 7.2., a on se drzi starog i knjige... znaci ona radi vise po iskustvu i osecaju mi prica, a on se pijan plota drzi knjige i tacka...

eh...
Istina samu sam sebe zeznula jer se sve nadam da ce Maki odluciti pre 7og da dodje, jer me leva noga ubija i bas sam sad vec postala i fuj sama sebi... da se ne ponavljam znate boljke, gubim strpljenje jer ovde mi je dosadnoooooooooooo... nemam ni svoj komp, ni nista, po ceo dan samo da lezim i gledam TV mi je isto vec glupo...

eto izjadah se...

Sto se pranja i peglanja bebinih stvari tice to je delimicno sve vec gotovo... trebalo nam je 2 dana za to sve...

ma jedva cekam da dodje princeza pa da uzivamo i ona i ja...
Nadam se da ste sve dobro... ja dolazim na forum bukvalno samo 1 dnevno...