Angi7
Aktivan član
- Poruka
- 1.641
Evo i mene...
dana sam bas bila u spidu...Bila sam do Enci mencija i odusevila se stvarcicama i ljubaznoscu prodavacica...Ma kao da sam sa drugaricama bila! Ima preslatkih stvari i to na snizenju, tako da su cene kao u jeftinijim radnjama...pored kreveca i ormarica sam prosla sa uzdahom...Predivno i preskupo...Ne znam ko im ono kupuje...
Kolica su mi rasklapali i vozikala sam ih po radnji, pa treba jos da dovedem muza da izaberemo...A ima i popust za vece sume, taman za kolica...
Bio nam je stolar, porucili smo ormaric za bebca i jos neke delice namestaja...
Margo,
Videla sam slicice...Ja gledala u Slike i albumi-greska
Slatko je...Jel ono na zidu ukras od pene iz Roma company? I mi smo to gledali i verovatno cemo nesto od toga kupiti. A o kakvom limunu je rec? Pa za vreme dojenja ne sme da se jede juzno i bobicasto voce, ne kapiram...
Sto se tice pelena, moja drugarica se kune u Libero, a kazu da su i Huggies dobre, pa cu ja sve da isprobam. By the way, kao se cita Huggies, jel Hjudzis ili kako?
dana sam bas bila u spidu...Bila sam do Enci mencija i odusevila se stvarcicama i ljubaznoscu prodavacica...Ma kao da sam sa drugaricama bila! Ima preslatkih stvari i to na snizenju, tako da su cene kao u jeftinijim radnjama...pored kreveca i ormarica sam prosla sa uzdahom...Predivno i preskupo...Ne znam ko im ono kupuje...
Kolica su mi rasklapali i vozikala sam ih po radnji, pa treba jos da dovedem muza da izaberemo...A ima i popust za vece sume, taman za kolica...
Bio nam je stolar, porucili smo ormaric za bebca i jos neke delice namestaja...
Margo,
Videla sam slicice...Ja gledala u Slike i albumi-greska
Slatko je...Jel ono na zidu ukras od pene iz Roma company? I mi smo to gledali i verovatno cemo nesto od toga kupiti. A o kakvom limunu je rec? Pa za vreme dojenja ne sme da se jede juzno i bobicasto voce, ne kapiram...Sto se tice pelena, moja drugarica se kune u Libero, a kazu da su i Huggies dobre, pa cu ja sve da isprobam. By the way, kao se cita Huggies, jel Hjudzis ili kako?

Zamisli da nosis uloske svaki dan, 24 sata dnevno...
Pa dobro, i vreme je, ovde racunaju termin +/- dve nedelje kao normalno. 

Lepo spavajte...
!
kako ste mi danas?!
bas je uzas...
Maki se jutros okrenula ledjima ka mojim ledjima i nestade mi stomak
bas je bilo smesno
inace sam bas nesto sva na 3 coska, gladna sam, evo sad cu da spremam sebi spanac za rucak, doruckovala tost sa margarinom
E, pa sad, trebalo bi da kazem hvala na cestitci, rekla sam da se necu odreci petka! 

to znam i sama s obzirom kako me sutira kad se razigra.
moj dragi kaze da lici na mene, da ima isti nosic i usne. meni odgovara
. posle smo otisli na meksicku klopu i tako sam se bila najela, a nisam pojela uopste mnogo. valjda mi se smanjio zeludac, pa nemam toliki apetit.
taman cemo se onda na jesen videti kako smo planirale i upoznati jedna drugoj bebe.
?To ti nevalja,moras ranije da jedes