Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ludnice...covek je protiv toga da ocevi prisustvuju porodjaj zato i radi takve stvari....moram jos da pitam ne mogu ni ja da verujem.....a i muz mi je poludeo.......o svemu odlucuje upravni odbor bolnice a ne ministarstvo.......

dobar dan :bye:
al su neki poranili danas...
ja sam se nocas probudila od bolova u uhu...vec par dana osecam utrnulost u jednom uhu, ali sinoc je pocelo nesto jace da trne...cini mi se da se pogorsava kad legnem, bez obzira na koju stranu. nocas je onda bas pocelo da boli i to me probudilo.
nemam pojma sta da radim
Ja sam imala isti problem, lekar mi propisao antibiotik koji se pije i nista nije pomoglo, onda mi moj stalni lekar (koji je prvi put bio zauzet) dao antibiotik u kapima, i to je pomoglo, ali me je sve u svemu gnjavilo citav mesec. Savetujem ti da se javis lekaru, mogu ti dati neki antibiotik koji nije stetan...

Ludnice,
Ja koristim mustelu sad za strije,tako je dobra,bas hidratira kozu,ja je mazem ujutru i uvece,strava je,a i dobila sam od muzica neseser sa proizvodima za bebca isto mustela,tako da cu tu marku da koristim!E carobna samo se izvlaci,nikad nece ona da stavi slikice z:((
Stavi ti sa vencanja,obecala si z:)
Bananice,idikod doktora,nemoj da trpis bolove,da ti se nedaj boze pogorsa!
Mi sad idemo da prodavnice,nestale su nam zalihe,nista nema u frizideru z:(

Nemogu da verujem da to rade z:((
Ovde mogu ocevi i majka od zene da prisustvuje,i netreba nikakve analize da radi,evo prijateljica sto se porodila ,radili su joj carski i muz je prisustvovao,i nista se neplaca prisustvo oca!Nemogu da verujem kakva smo zemlja!!!

ludnice...covek je protiv toga da ocevi prisustvuju porodjaj zato i radi takve stvari....moram jos da pitam ne mogu ni ja da verujem.....a i muz mi je poludeo.......o svemu odlucuje upravni odbor bolnice a ne ministarstvo.......

Ma jeste neandertalac tako i izgleda.....nego pitala bih ga kad on ne bi mogao da prisustvuje dok se njegova poradja....stvar je u tome,ja mislim,da posto se najvise greske desavaju u frontu,onda kad bi se porodjaj nedaj boze iskomplikovao,oni ne bi mogli da napisu u otpusnu listu svasta jer imaju SVEDOKA....muza
zato je taj toliko protiv muzeva na porodjaju....

Uf sto se nerviramz:((

Nemogu da verujem da to rade z:((
Ovde mogu ocevi i majka od zene da prisustvuje,i netreba nikakve analize da radi,evo prijateljica sto se porodila ,radili su joj carski i muz je prisustvovao,i nista se neplaca prisustvo oca!Nemogu da verujem kakva smo zemlja!!!
Ne verujem da se igde na svetu placa da otac prisustvuje. Sta on ustvari placa, za ime sveta? Placa da bi mogao da vidi vlastitu zenu i dete u jednom od najsrecnijih trenutaka u zivotu? Pa to je najgora ucena! I jos ne moze da bude sa njima, nego da gleda kroz staklo, kao zatvorenik. A deo o gledanju svih drugih zena necu ni da komentarisem, to samo bolestan mozak moze da smisli. :eek: U zemlju da propadnes. Sinoc kad sam rekla muzu, on mi kaze: Molim te, reci mi da je ta bolnica u Pristini. z:mrgreen:

Ludnice,
Ja koristim mustelu sad za strije,tako je dobra,bas hidratira kozu,ja je mazem ujutru i uvece,strava je,a i dobila sam od muzica neseser sa proizvodima za bebca isto mustela,tako da cu tu marku da koristim!E carobna samo se izvlaci,nikad nece ona da stavi slikice z:((
Stavi ti sa vencanja,obecala si z:)
Bananice,idikod doktora,nemoj da trpis bolove,da ti se nedaj boze pogorsa!
Mi sad idemo da prodavnice,nestale su nam zalihe,nista nema u frizideru z:(

Bonzi i ja koristim mustelu za strije ja mazem samo uvece posle tusiranja jer nema potrebe da mazem i ujutru jer mi je koza jos uvek hidrirana....inace sam mislila da uzmem i za bebca mustelu,samo neznam koje proizvode...ajd napisi sta ti imas u tom neseseru....

ej zenske, pa onaj kalendar o tezini bebe u odredjenoj nedelji izgleda nije bas pouzdan! nasla sam nekoliko i svi su priblizno isti i moja beba je onda ok. a ja se bas bila zabrinula... a sto se tice prisustva oca na porodjaju, moj je prvo bio odusevljen, hoce, a onda mu drug ispricao koliko je to bilo ´´strasno´´ i ovaj odustao... ma nece da cuje! a ja mislim da bi lakse podnela uz njega, bas bi mi znacilo... pokusacu jos da ga ubedim... kupili smo jos stvarcica, imamo i dve haljinice iz H&M, preslatke su... vecinu stvari kupicu u baby-walz, namestaj,kolica, ma ima svega... www.babywalz.de pa pogledajte sta sve imaju... cmokic od nas dve...

Cao devojke evo i nas dve :cao:
Danas sam ustala u 6:15 spremila se za Visegradsku, bila tamo na CTG i pregledu, pa posle toga plakala satima... :dash: elem imam nesto u urinu sto ukazuje na Diabetes, a Dr. "savesni" Terzic mi kaze da ce on ipak za svaki slucaj da me racuna po mom starom terminu, uprkos svemu... :besna: idem 31.1. kod njega na Vaginalni pregled (kaze ako izazove trudove time, taman odmah i da ostanem!), treba da dam urin i krv ponovo, da izvadim oba brisa i sve da imam spremno za porodiliste do tad... a ja drage moje ne mogu vise ni da stojim na nogama, od juce me leva noga ubija, ne spavam, sad mi je i ono malo slatkisa sto sam smela i cascenja zabranjeno, bukvalno vise ne znam ni sta da jedem, kako da se krecem... zesce gubim strpljenje i zivce... kao sto rekoh preplakah pola dana... hvala Bogu pa sam pisala Goranu i cula sam se sa njim, pa me on malo smirio i dao snage, inace bih poludela... :aha:
U sustini sad se sve svodi na cuti, trpi i cekaj... :sad2:

P.S.: Kupile smo danas krevetac, dusek, posteljinu, kadicu i drzac za istu i time se zavrsava nasa Odiseja oko bebinih stvari... sve je spremno, samo jos da se opere :aha:

E, kad citam vase price kako vas bebe udaraju u rebra i gde sve ne, ja kao da sam sa druge planete...Mene samo lupka po povrsini stomaka, i ponekad u besiku...U predelu pupka se samo komesa i talasa mi se stomk...To sve mi govori da je jos karlicnoz:(

Ja ne bih volela da moj muz prisustvuje poodjaju...Zasto to sve da gleda? I on nema zelju. Znam jednog koji je prisustvovao i bio posle u shoku sta sve izlazi iz njegove zene.
Ali bih volela da ga vidim sto pre kad se rodi beba i on da vidi bebu...

Kockice,
Pa sta imas u urinu sto nisi pre videla da imas? Kako diabetes ako ti nije povisen secer?z:hm:

A sto sad tvoj dr racuna opet po starom, a poslao te kod onog koji ti je odredio 7. feb?

Nemoj da se nerviras toliko...Porodjaj kad krene, krene...Ne mozes da utices na to...
Ti si se malo previse ponadala da ce to za par dana...Pa i do tog blizeg termina imas 17 dana...Polako...
Moja drugarica je isla pred sam porodjaj na test opterecenja secerom, stalo bila na dijeti u trudnoci...Uvek je beba prednjacila dve nedelje...Rodila decaka od 4kg u terminu bez pomeranja i nista nije falilo ni njoj ni njemu.
Lezi i gledaj neke komedije...jos malo pa ce Martica, izdrzi :cmok:

taman sam se ukljucila da prokomentarisem gde je kockica, nemoj se previse nervirati, sacekaj ostale rezultate, nemoguce to su morali ranije da vide, jer se to u ranoj trudnoci najvise kontrolise, nemoguce da si dobila u toku trudnoce. smiri se malo zabavljaj se oko bebinih stvari, sad ih peri i peglaj i sve lepo pripremi jer martica ce uskoro da stigne.

angi, namestice se beba uskoro, ne mogu da se setim ko mi je pricao to, neko blizak, jednoj zeni beba je bila okrenuta sa nogicama na dole, i doktor je rekao nema sanse odmah na carski, i kako su zenu stavili u lift da ide na prirpremu za carski tako se bebce okrenulo, nece ni beba carski, ipak se predomislila.

taman sam se ukljucila da prokomentarisem gde je kockica, nemoj se previse nervirati, sacekaj ostale rezultate, nemoguce to su morali ranije da vide, jer se to u ranoj trudnoci najvise kontrolise, nemoguce da si dobila u toku trudnoce. smiri se malo zabavljaj se oko bebinih stvari, sad ih peri i peglaj i sve lepo pripremi jer martica ce uskoro da stigne.

angi, namestice se beba uskoro, ne mogu da se setim ko mi je pricao to, neko blizak, jednoj zeni beba je bila okrenuta sa nogicama na dole, i doktor je rekao nema sanse odmah na carski, i kako su zenu stavili u lift da ide na prirpremu za carski tako se bebce okrenulo, nece ni beba carski, ipak se predomislila.

meni je gulpo sto sam negde citala da je obavezno u nekim zemljama da otac bude tu.....kako neko nekoga moze da zakonski natera da prisustvuje ako on nece.....koliko ima ljudi koji kad vide par kapi krvi padnu u nesvest.......ne mislim da svaki otac mora da bude uz zenu......

Ludnice kako ste mi lepi,stomacic ti je bas medeni z:mrgreen:
Ja sam videla oba dve slikice ,bas si nam bila lepa z:girl:
Ja sam se unervozila,sutra idem na zadnji ekspertski ultrazv,nadam se da je sve u redu i da bebac dobro napreduje,pa onda kod anestteziologa,pa kod ginekologa,i da rezervisem sobu za porodjaj,sutra cu provesti ceo dan na klinici,sve je zakazano za sutra :whistling:
A da uzela sam rezultate super su i za toxo i urin (proteini i glukoza)nema!
Ti bese sutra radis opterecenje za secer?
Kockice,
To je normalno da se javi dijabet u trudnoci,kad se porodis nestace i on,nego zeno pripazi na slatko,nema pudinzi,pa palacinke,pa princez krofne...(kako se meni jeduuuu)I neznam sto ti nisu kontrolisali to stalno,meni od samog pocetka svakog meseca proveravaju proteine i glukozu(u urinu) a od osmog mes na svake dve ned se to radi...pripazi na sletko ,i uzivaj u peglanju i pakovanju stvarcica za malu,bice sve u redu tijos nekoliko dana...samo nerazumem kako sad stari termin ako je grlic poceo da se skracije?z:kiss:

Pa necu epidural,probacu bez njega,al ako bas moram uzecu,muz me ubedjuje a i moji,ali moram da idem kod anesteziol,recicu da hocu tako da ako se predomislim dace mi tamo,a ako kazem ne,onda na dan kad se budem poradjala nemaju prava da mi daju ako trazim ma koliko imala bolova,ma cudno je ovde,volela bi normalno da se porodim,ali avisi koliko vremenski i koliko jake bolove budem imala!a i imam isijas,a kazu ako tog dana odete u porodiliste sa isijasom,nemogu da vam daju anesteziju,i ako imate probleme sa kicmom uopste,skolioza,ili neka davna operacija,ili tetovaza...
Kad ides na vezbice?Kako se ti osecas?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back