bonzita93
Aktivan član
- Poruka
- 1.950
Cao drugari 
Mi ceo dan skitali
pa ruckali u restoranu,sad cu popiti cajic jer sam se bas smrzla!Inace noge su mi katasrofalne,i jutros su vec bile otekle kad sam ustala,sve carape me stezu(nosim one kratke normalne),moracu izgleda da smanjim unos soli,i obavezno idem kod doce al to ce izgleda biti sled god 

Mi ceo dan skitali
pa ruckali u restoranu,sad cu popiti cajic jer sam se bas smrzla!Inace noge su mi katasrofalne,i jutros su vec bile otekle kad sam ustala,sve carape me stezu(nosim one kratke normalne),moracu izgleda da smanjim unos soli,i obavezno idem kod doce al to ce izgleda biti sled god 

pazi otecenost je jedan od simptoma trudnoce, tako da se oko toga ne treba previse brinuti, ali ako sam otok postane vec preteran, onda nesto drugo je po sredi... znaci so ili sto ti kazes kilaza...
(i ja sam dodala 7kg ali hvala sto si smanjila!
)
i
i tebi i bebi, mazi stomak!!! 

Toliko si problema imala ranije, previse si se opustila...Ne samo zbog oticanja nego inace..Ja podrzavam aktivnost u trudnoci, ali hodanje po ceo dan....
i ja sam danas malo preterala, ali ne pamtim kad sam to sebi dozvolila...ipak sam cesto pravila pauze...
strasno ,moracu malo da se smirim !

ja nemam jelku ove godine, bas ce mi Nova Godina biti ***** da oprostite... 
drago mi je da je sve ok!
slusaj ti tvoju doktorku kakvi ovi u frontu,uvek te uplase bez razloga 
Ja sam ok, bebac se prevrce... osim sto smo jutros krenuli do Merkatora, a kola nisu htela da nam upale...A skoro nov akumulator...To nam se desava cesto kad je hladno, morace kod elektricara...ako znate nekog dobrog pisite