Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e to klistiranje i brijanje je meni najuzasnija stvar,cak i kad se sam sredis moraju one jos malo da te "doteraju" ,meni se svi smeju i zezaju me zbog moje izjave da je to potpuno ponizavajuci osecaj i gubitak dostojanstva ,al sta cu kad je meni to tako glup osecaj :)
mene je odusevila muzika u porodjajnoj sali,bas sam se pozitivno iznenadila
sto se tice vode i sl.kad vec udjes u salu mozes da se pozdravis sa tim, jedino mozes da ih izmolis da ti mokrom gazom predju preko usta,pa ako uspeh 1 kap iz iste da iscedis a imas utisak da bi 10 litara mogla da popijes

Bonzita,
Srecan Bozic, ako slavis danasz:bv:

Kako ste proveli Bozic?

Hvala milaz:girl:
Slavimo z:dm:
Super je sve bilo,jela sam ko luda,mislim da sam se od sinoc i danas ugojila 2kg z:) ali bilo je extra sve z:dd: i pokloncici,i puno cokolade z:p ,samo sam puno umorna...i bebac je dobio nekoliko stvarcica...
Od 7jan pocinje snizenje ,mesec dana traje,bice znaci svaki dan radnjice,al neznam kako evo ovih 3-4dana oticu mi noge stalno,nemogu sat vremena da stojim,strasno...
Kako si nam ti,kako je bebac?z:kiss:
Danas mi je sestra isla kod ginekologa,potvrdjeno je da je deckonja :zurka:z:kiss::kiss::kiss::kiss: znaci enzo dobija bratica z:lol:

e to klistiranje i brijanje je meni najuzasnija stvar,cak i kad se sam sredis moraju one jos malo da te "doteraju" ,meni se svi smeju i zezaju me zbog moje izjave da je to potpuno ponizavajuci osecaj i gubitak dostojanstva ,al sta cu kad je meni to tako glup osecaj :)
mene je odusevila muzika u porodjajnoj sali,bas sam se pozitivno iznenadila
sto se tice vode i sl.kad vec udjes u salu mozes da se pozdravis sa tim, jedino mozes da ih izmolis da ti mokrom gazom predju preko usta,pa ako uspeh 1 kap iz iste da iscedis a imas utisak da bi 10 litara mogla da popijes

Jooj bas istog se i ja bojim u vezi klistiranja i brijanja... :rumenko: meni je to isto ponizavajuceeee... :besna:
Uh to za vodu ce biti gadno... :sad2:
Hvala na odgovorima! :cmok:

Hvala milaz:girl:
Slavimo z:dm:
Super je sve bilo,jela sam ko luda,mislim da sam se od sinoc i danas ugojila 2kg z:)
Danas mi je sestra isla kod ginekologa,potvrdjeno je da je deckonja :zurka:z:kiss::kiss::kiss::kiss: znaci enzo dobija bratica z:lol:

Joj da ti u Francuskoj, ja zaboravila sorry... :rumenko:
Pa Srecan vam Bozic, praznici i sve ostalo! z:dm: z:bv: z:ddm:

E da bas sam se izmerila jutros Bonzi da znas, znaci do sad sam se ugojila 6,8kg znaci 7 da zaokruzimo! :D dobro mi ide... ali sad bas citam beba raste po pola kile nedeljno, tako da sad je kriticno vreme za nabacivanje kila :aha: ja sam danas jela spanac, 2 jaja, malo hleba i vocne jogurte :klap:
I bravooo za malog drugog pisonju! :cmok:

Laku noc devojke... :ukras5:

joj bolu me ledja ne mogu da spavam,kad ustanem ne osecam bol,a posto bi trebala da mirujem uh.. ne znam kako to da izvedem. moram da odmaram. juce je mm usisao i obrisao pod ja sam malo prasinu i rucak i osecam da mi je i to puno bilo. da mi je znati kad cu se poroditi, odjednom mi je postalo tesko jer sam sama.da mi je mama tu da pomogne svaki dan da utrci. svekrva radi a ide i na odmor sada na 10 dana tako da sam potpuno sama sa muzem koji radi. ja sam u gadnom sosu, a jos ce da ide u vojsku 12jan.tek onda sam nagrbusila. e sad sam se lepo izjadala

Hvala kockice z:poz:
Blago tebi,7kg ,pa super ja 13 pa neznam,mislim da cu do kraja jos 13 z:shock:
Laku noc,lepo spavajte ti i martica z:girl:

Dobro jutro! :cao:
Pa pazi ja imam naslaga kolko hoces, tako da se valjda zato i manje gojim :hahaha:
Nadam se da ste lepo spavali! :cmok:

joj bolu me ledja ne mogu da spavam,kad ustanem ne osecam bol,a posto bi trebala da mirujem uh.. ne znam kako to da izvedem. moram da odmaram. juce je mm usisao i obrisao pod ja sam malo prasinu i rucak i osecam da mi je i to puno bilo. da mi je znati kad cu se poroditi, odjednom mi je postalo tesko jer sam sama.da mi je mama tu da pomogne svaki dan da utrci. svekrva radi a ide i na odmor sada na 10 dana tako da sam potpuno sama sa muzem koji radi. ja sam u gadnom sosu, a jos ce da ide u vojsku 12jan.tek onda sam nagrbusila. e sad sam se lepo izjadala

Uh uh z:cry: znaci sto se ledja tice totalnooo te razumem... :dash:
A sto se spremanja tice nemoj ni to sto si radila da radis... posto on ide u Vojsku 12og do tad on moze sve sam da radi, a ti iskuliraj... izdrzi makar jos 2 nedelje, samo da udjes u 9ti mesec i onda je svejedno kad ces se poroditi!
Drzi se i jadaj kad ti je potrebno, tu smo mi za tebe... :cmok:

Hvala Bonzitice! :bob:
Cestitam Bozic svima koji slave, kod nas se slave oba. z:)
Bilo je super, mnogo dobre klope i poklona, dobila sam ogroman TV izmedju ostalog, pa sad uzivam i ne odvajam se od njega. Imam samo RTS SAT i TVBN (Bijeljina) od nasih kanala, ali bolje ista nego nista, bar da cujem malo srpskog. z:p
Danas me je stigla prehlada, stislo me grlo, boli glava, uvo, sve zivo, znala sam da me nece mimoici, samo sam se nadala da me ne uhvati pre Bozica.
T mi je bila 37.9 sinoc i popila sam Paracetamol, danas je oko 37.5 pa ne pijem nista, sta vi kazete? Ja sam cula da se skida samo kad je 38 i vise.
Dobili smo par bebi stvarcica za Bozic, ja inace jos nista nisam kupila, moram poceti polako, vreme mi je. Uzela sam samo Aventovu rucnu pumpu i sterilizator za mikro.
Srecna mama, cestitam ti cerku, neka ti je ziva i zdrava, i hvala sto delis sa nama svoje iskustvo. Jao, i meni to brijanje i klistriranje zvuci gore od bolova. Pitam se kako cu posle toga ponovo postovati sebe, pa to je krajnje ponizavajuce. z:(
Uh, sta covek sve ne mora preziveti...
Angi, cestitam! z:) Kockice, ti vise nisi petkom (nisam ni ja, nego subotom, ali nesto mi se petak svidja, pa neka ostane petak)! z:p
Pozdrav svima od nas! z:girl: z:bv:

Hvala, hvala...

Carobna i Kockice, nemojte da nam izneverite petakz:)
I meni je dr rekao da se skida samo temperatura od 38C na vise...

A sto se tice klistiranja, citala sam da ima neki gel za klistiranje, pa to mozes sam kod kuce...To cu ja da probam, pa kako bude...A za brijanje cu videti da nateram muza, jos imam mladez na preponi, u porodilistu bi ga mozda potkacili..z:cry:

Nisam cula za taj gel, niti nam ga je babica pominjala, ali to je najbolje resenje, ako se bude moglo naci. ;) Ja za depilaciju pomenute zone trenutno koristim drugaricin recept: masinica za sisanje. Nema posekotina ni urastanja dlaka, a ni bola, a izgleda cute i uredno. ;) (Inace koristim depilator ili vosak, i to me strasno boli, sad bi to bila nemoguca misija).

I mi slavimo oba z:mrgreen: Kad je bese tebi termin 21?Meni je 19,po tome sve gledaju,po ultrazvuku je 12,juce su pune 29ned i pocinje 30 :zurka:z:dm:
Carobna kako ce te krstiti bebicu,u kojoj crkvi?Mislim koja vera bice?Mi smo se slozili ,krsticemo enza letos u nasoj crkvi,pravoslavnoj,a kasnije kad poraste neka bude sta odluci ,katolik,hriscanin,musliman,itd z:kiss:

Poslednja izmena:
Cao stomaciii z:dm5:z:dm5:

Ja sutra idem da se poradjam....z:dm:z:dm:
Danas mi je ispao sluzavi cep..nemam neke kontrakcije i kad ih imam ne bole...ako se nesto ne desi u toku dna i noci ja sutra u jutro u front..napokon cu drzati moju bebu u narucju....danas sam toliko srecna .....
Hocu da vam se zahvalim na podrsci koju ste mi pruzile svih ovih nedelja...kad se malo oporavim pricam vam price sa porodjaja....KOckic hvala ti na svemu..margo ona kafica i setnja ostaju..bonzitak takodje...carobna uzivaj uz tv i nemoj mnogo da se naprezes....angi veliki kiss( ovo vazi i za tebe)...izvinite ako sam nekog zaboravila....vrti mi se u glavi od uzbudjenja....

Veliki kiss za sve stomake i mame....:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Poslednja izmena:

Danas mi je ispao sluzavi cep..nemam neke kontrakcije i kad ih imam ne bole...ako se nesto ne desi u toku dna i noci ja sutra u jutro u front..napokon cu drzati moju bebu u narucju....danas sam toliko srecna .....
Hocu da vam se zahvalim na podrsci koju ste mi pruzile svih ovih nedelja...kad se malo oporavim pricam vam price sa porodjaja....KOckic hvala ti na svemu..margo ona kafica i setnja ostaju..bonzitak takodje...carobna uzivaj uz tv i nemoj mnogo da se naprezes....angi veliki kiss( ovo vazi i za tebe)...

Super debela(jos danas mogu tako da te zovem z:mrgreen:)z:dm5:
Zelim ti lak porodjaj,i da sto pre dodje bebac na ovaj svet :heart::heart::heart::kiss::kiss::kiss:
Pa kad budes imala vremena okaci nam slikicu od malog,i krevetca(kao sto si obecala z;))
i ocekujemo da cujemo tvoje iskustvo,tj voleli bi da ga podelis sa nama z:kiss: z:girl: pa uskoro ti se pridruzujemo na drugoj temi(saveti za bebe):sanke:
SRECNO :kiss::kiss::kiss:

Hocu da vam se zahvalim na podrsci koju ste mi pruzile svih ovih nedelja...kad se malo oporavim pricam vam price sa porodjaja....KOckic hvala ti na svemu..margo ona kafica i setnja ostaju..bonzitak takodje...carobna uzivaj uz tv i nemoj mnogo da se naprezes....angi veliki kiss( ovo vazi i za tebe)...izvinite ako sam nekog zaboravila....vrti mi se u glavi od uzbudjenja....

Toooo zenska!!! :D ajd samo polako, lagan porodjaj ti zelim, da nam pises kad se vratis kako ste bebce i ti! :cmok:

Natasaaaa! Joj, evo i meni se vrti u glavi. Covece, koliko te vec ispracamo. :P
Hajde, osvetlaj nam obraz tamo, da nam budes hrabra, da sve bude OK, da dodjete kuci sto pre i da uzivate, to ti zelimo. :) Veliki poljubac od nas! z:girl:
Bonzi, termin mi je 21. Za krstenje, Boze zdravlja, kad dodje vreme, bice u pravoslavnoj crkvi. z:)

znaci to je to.......nadam se da ces se lepo i lako poroditi.....cao::kiss::kiss::kiss:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back