malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
mi pravimo sa vocnim jogurtom i piskotama....maljac.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kockice,
Sta ti je dr rekao za rezultate iz laboratorije, kazes da su neki bili van referentnih?
Meni ujutro dolaze da vade krv...bas me zanima jel mi gvozdje malo poraslo ili cu morati one ampule, za koje kazu da su odvratne...
Ijao...Kakvu to tortu od malina pominjes...Obozavam maline![]()
Imam i ja u zamrzivacuAli torta...Kockica voli kremaste torte kao i ja...'Ce da padne recept na PP
![]()
Evo sad sam gledala neku reportazu o porodilistu u izraelu ,pa prikazivali bebe pre termina rodjene,najmladja beba rodjena u 28ned,900gr,tako je mala,kazu da ispod 26ned nevracaju bebu u zivot,tesko je da prezivi a i nece da to rade!
Da vas pitam,jer jedete vi pilecu dzigericu?Znam da bi trebalo sve dzigerice da se izbegavaju,ali mi se bas jela,moj muz nevoli,a ja bas ispzila i navalila ,sad sam se nadula kao zabaal bas prijalo
![]()
Cao trudnice!
kockice vazno da si sada dobro, dijareja ce proci...i meni je prosla, al sam prestala da uzimam gvozdje...sada moram opet da pocnem...joj, bas mrzim to gvozdje, i tako mi se zezne zeludac za cas, bas imam osetljiv zeludac, al sta ces, mora se...
Bonzita, Malamargo i ostale trudnice cuvajte se i odmarajte...pozzz za sve
dobro jutro
ja sam se tako slatko naspavala, tek sad sam ustala
kockice, srecna godisnjica![]()
Dobro jutro...
Kockice,
Srecna godisnjica braka!![]()
Probacu to sa pavlakom, danas vadim maline da se odmrznu...njam, njam...
Moj bebac je u poslednje vreme krenuo da vezba sve stilove plivanja...box je ostavio po strani, ali vezba i za gimnasticara...Provalio da moze da se vrti pa luduje nacisto
Samo nek ludiuje, al da ne lupa u besiku vragolanjel vi vise osecate udarce ili to okretanje, turbulenciju u stomaku?