Cao devojke,
samo rekoh da se malcice javim.Drago mi je sto ste sve koliko-toliko dobro.Pratim vas svakodnevno kao spansku seriju
ali bilo mi je malcice mrza da kuckam uz ove probleme koje imam-evo vec dve nedelje kuburim sa zatvorom
odnosno konstipacijom a uz to imam i uzasne hemoroide
.Tako ti ja posle 10 dana ne idenja u wc posetim bolnicu i urade mi klistiranje.to je bilo sad u ponedeljak.E sad je petak i ja od ponedeljka ponovo ne idem u wc, nije da ne zelim nego nemam potrebu.I tako-nadula sam se kao zaba
i samo kukam
.Rekla mi babica da uzimam semenke lana svako jutro i svezi djus i jos kojekakve stvari ali meni to stvarno ne pomaze.Imate li neko drugo resenje(naravno sve drugo osim suvih sljiva suvih smokvi i tako tih uobicajenih stvari?)
Bonzita, procitala sam da ti koristis nesto protiv konstipacije,pa te molim ako mozes napisi koji je taj sirup koji tebi pomaze, jer ja pijem neki GALTINAR ali nema nikakve vajde!!!!!!!Uz to mi babica rece da stavljam neke glicerinske supozitorije.....lele kakva je to atomska bomba,neznam da li samo znate
POMAGAJTE![]()
Nije atomska bomba
...nama je to preporucila babica posle porodjaja posto 99% porodilja dobije zatvor...meni su pomogle, stavis ih i u roku od 10min. trcis u WC...s oprostenjem, nema preteranog napinjanja sto je bitno posle porodjaja jer imas ranu+mnoge dobiju hemoroide od porodjaja...probaj, mislim da uopste nisu stetne kada ih daju porodiljama koje treba da doje...

.Tako ti ja posle 10 dana ne idenja u wc posetim bolnicu i urade mi klistiranje.to je bilo sad u ponedeljak.E sad je petak i ja od ponedeljka ponovo ne idem u wc, nije da ne zelim nego nemam potrebu.I tako-nadula sam se kao zaba
i samo kukam

jer to najvise mrzim,sve mogu da izdrzim al to nekako ne,medjutim sad od ovog sirupa(to pijem zato sto sam anemicna) od njega moze se imati diareja,(i enzo mi lupka ispomera creva)tako da mi super pomaze sto se tice toga jos da vidimo u ponedeljak dal mi je bolja krvna slika
i ja pijem vodu hepar,ona ima dosta magnezijuma i jako je dobra za tranzit,i ja sam probala svasta i jabuke,i kruske,i suve sljive,ma sve i nista,pij sto vise vode 2l na dan,i jedi mango,ili uzmi sok od njega to je 
......

......