Angi7
Aktivan član
- Poruka
- 1.641
Javili mi da su mi zakazali za ponedeljak u 16h! Jupi, konacno!
Danas lekarima istice rok za opredeljenje, nema vise vrdanja...Dobro je sto ipak mogu jedan dan privatno da rade nedeljno ako hoce tako...Bilo je na vestima i citala sam clanke...
Happy,
Pa kakva ti je to laboratorija gde cekas sutradan za rezultate bete? To se ceka dva sata inace...Srecno!
Danas lekarima istice rok za opredeljenje, nema vise vrdanja...Dobro je sto ipak mogu jedan dan privatno da rade nedeljno ako hoce tako...Bilo je na vestima i citala sam clanke...
Happy,
Pa kakva ti je to laboratorija gde cekas sutradan za rezultate bete? To se ceka dva sata inace...Srecno!
Poslednja izmena:

secer mi je 4,24 

tako da mislim da je moguce od tog leka da ti je tako!Ako te bas zabrinjava konsultuj se sa docom!
. ali je ispod stajala napomena "da li je pravilno uzorkovano?". ja jesam uradila sve po pravilima, znaci tusiranje ujutru pa srednji mlaz, ali se uzorak ipak kontaminirao nekako, jer sam dala opet i nalaz je bio sterilan
. iskreno, razmisljam da za sada odustanem od njih jer mi je hemoglobin jos uvek u granicama normale. jeste na dnu, ali ipak u normali. ili da uzmem magnezijum koji kod mene izaziva blagu dijareju pa da neutralisem dejstvo gvozdja
danas imamo punih 25 nedelja, usli smo u 26tu