- Poruka
- 20.599
Dobro jutro !Mi malo duze spavalii
Jeco sta su ti rekli?![]()
Neka ste!

Elem bonzi kako si nam danas?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro jutro !Mi malo duze spavalii
Jeco sta su ti rekli?![]()
ma evo sad cu tek moj doca promjenio smjenu pa je druga,u dva cu tek kod njega..![]()
E pih...jel se ti dobro osecas?!
![]()
Ma onako.. unervozila sam se od jutros.ne mogu docekati pregled da vidim jel ima novosti..
![]()
Kad se porodite, samo da kažem, kao neko sa iskustvom, obavezno tražite, naravno osim ako se ne budete porađali carskim rezom, da vam vaše tek rođeno goluždravo mladunče stave na grudi, odmah, čim se rodi... TAJ osećaj i vas i vašu bebu ostaje za ceo život. beba zna da, mada "izvađena" iz one domalopređašnje ušuškanosti, ipak nije sama, poznati otkucaji srca, poznat glas, poznat miris...
Angi,
Klikni na moju kucu
Drago mi je da ti se sad pomera stomacic,jer da da je to bas slatkomoj bebac je nesto bio miran juce,ali danas lupka,nego nesto me boli donji stomacic,ili imam urinarnu infekciju ili vaginalnu,nesto me i pece dole,moracu kod doce al to tek u subotu
i ja sam vrlo malo doruckovala,muka mi je neka,dal od ovog kalcijuma ,nemam pojma!
Jesi li bolje ti,lezi i uzivaj u sutiranju bebca![]()
To mi vise zvuci kao urinarna, ali ne znam... Valjda ces naci brusnicu, a posle vidi sa lekarom. Stomacic je OK, ali apetiiiiit. Samo na hranu mislim.Nesto je povecan,normalno zuckast,nego kad piskim nekako pece ,ne puno,ali neprijatno je,i to tako ostane,osecam kao i u vagini da pece tako,neznam sta je,to mi od sinoc pocelo,i boli me stomak dole kao da sam se prehladila,jos mi i to treba
Kako je tvoj stomacic,jer jos imas pojacan apetit?Koliko si se ugojila do sad?![]()
Na Zapadu je to i normalno da se uradi... samo u Srbiji odmah odnesu bebu sa sobomznam da npr u Austriji ti odmah stave bebu na grudi ako je u pitanju prirodni/vodeni porodjaj! A ako rade carski onda ga ne rade pod totalnom anestezijom, to vec odavno ne rade, vec si svesna, oduzeta si od struka nanize i onda kad izvade bebu pokazu ti je i kad je umotaju u cebence priblize ti je licu da je poljubis i osetis makar na tren... meni je to prelepo...
ali je pitanje kad i uopste dal ce to biti u Srbiji tako...
![]()
sigurno jeste urinarna infekcija,, morala bi odmah sutra da odneses prvu mokracu na pregled, ako imas bakterija moraces antibiotik. tako sam i ja imala blagu infekciju imala sam bakterije u urinu ali nisu bile za lecenje, ima neke koje moraju da se lece, tako da nemoj cekati subotu to je kasno.bitno je sto pre da das urin na analizu.i naravno caj od brusnice, ja ga pijem svaki dan radi preventive da mi se ne bi desilo ponovo.
ne znam od kad su poceli taksisti sa tom forom......ja se obicno vozim pinkom.....danas smo se iznenadili........Margo,
Super za taxi...Od kad je to? da sam znala ranije...Isla sam ponekad na posao taksijem...
Ocekujem izvestaj iz radnji za bebeJel to i tvoj muz fan Star Wars-a? Moje je zaludjen kao klinac...
![]()