bonzita93
Aktivan član
- Poruka
- 1.950
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
auu ja na ovom kalendaru ne mogu ni da provjerim shmrc![]()
eeeeee evo i nas konacno malo smo lutali ovih dana pa ne stigoh da vam kuckam,sutra idemo na kontrolu.. kockice zabrinula si me sad za pol i meni su rekli Nikola nece valjda sad da se predomisli ja spremila sve za muskica![]()
za sve mame i stomake!
Kockice,
Pa to su lepe vesti...Mada znam da imaju i losu stranu...Ali vec mi se javlja da ces ti da se pojavis u Kini cim beba krene da sediNeces izdrzati sto posto...Makar na mesec dana...
Tatica ce taman doci kad beba (strogo beba) krene da se smeje
A ti posle subote, ako dr ne bude video pol, pravac u Analife na 4D! Moja drugarica je tamo bila u 16.nedelji i videlo se da je decak i rodila je decaka.
Ajde ajde samo polako...jos malo i eto bebeee...
Jesu i lepe i lose, kako se uzme!ali sam ja ponosna sto imam takvog muza, pa se trudim da me to drzi...
videcemo sta i kako ce se jos sve odvijati, zivot je pun iznenadjenja!
a da tatica ce nam taman doci kad budemo mogli da vodimo ljubav, Kockica ce biti lepa, rumena i slatka, a ne smezurana vise itd.
![]()
taman dobar timing...
:
Bonzita,
Kako si nam ti? Sta si lepo kupila za bebu?
Ocemo slicice![]()
Hehe vazno je da vidis takve pozitivne stvari,samo tako naprijed i brzo ce da prodje![]()
kockice,
Novac nije bitan,on se zaradi,tvoj bebac ti je preci,secas se sta si pricalato je uspomena
ja za dve ned na ultrazvuk,nadam se da je sve u redu sa tom arterijom
![]()
![]()
![]()
Eh bonzi blago se tebi, ali i sama znas da nije bas sve tako sto se para tice...bebac jeste najpreci, a Kockici u prvih godinu dana najvise trebam ja... tako da ma bice sve to kako treba, ne smem da mislim negativno ili kako sam pre razmisljala, inace cu samo upasti u to da se tesim, a ne da verujem u ono sto pricam...
sad sam samu sebe zbunila sta sam htela reci
Elem kaci slike kad budes mogla!![]()
Nijedna beba ne daje pet para za to da li se vozi u firmiranim kolicima, nosi firmiranu odecu, ide svake nedelje ili meseca na 3 i 4 D itd., to je samo nesto cime mame vole da se bave.
Bebama je jedino vazno da su site i suve, i da osete roditeljsku blizinu.
Mislim da je mnogo bolje ostaviti taj novac za nesto posle u cemu deca mogu aktivno da ucestvuju i uzivaju zajedno sa nama.![]()
![]()
![]()
Eh bonzi blago se tebi, ali i sama znas da nije bas sve tako sto se para tice...bebac jeste najpreci, a Kockici u prvih godinu dana najvise trebam ja... tako da ma bice sve to kako treba, ne smem da mislim negativno ili kako sam pre razmisljala, inace cu samo upasti u to da se tesim, a ne da verujem u ono sto pricam...
sad sam samu sebe zbunila sta sam htela reci
Elem kaci slike kad budes mogla!![]()
Nijedna beba ne daje pet para za to da li se vozi u firmiranim kolicima, nosi firmiranu odecu, ide svake nedelje ili meseca na 3 i 4 D itd., to je samo nesto cime mame vole da se bave.
Bebama je jedino vazno da su site i suve, i da osete roditeljsku blizinu.
Mislim da je mnogo bolje ostaviti taj novac za nesto posle u cemu deca mogu aktivno da ucestvuju i uzivaju zajedno sa nama.![]()
Ja sam se nesto izdeprimirala i pocela da tripujem da cu morati u bolnicu...A bas sam danas bila raspolozena...
Ma procitala da zbog ovog mog probema mogu ladno da te posalju u bolnicu do kraja trudnoce...trenutna kriza...bicu bolje volje sutra...ode muzic po slatkise da me malo oraspolozi...![]()
Margo,
Ziva li si?
Ja sam se nesto izdeprimirala i pocela da tripujem da cu morati u bolnicu...A bas sam danas bila raspolozena...
Ma procitala da zbog ovog mog probema mogu ladno da te posalju u bolnicu do kraja trudnoce...trenutna kriza...bicu bolje volje sutra...ode muzic po slatkise da me malo oraspolozi...![]()
ziva sam...nije bilo strasno....nije problem popiti glukozu....u mojoj lab vade krv iz prsta tako da sam se i tu izvukla....samo sto je dosadno jer nema mrdanja.....
glocni nesto slatko i za mene.......
e da...nisam isla sama ........ipak se muzic zrtvovao.......
Pojela sam pola cokolade
Margo,
Super si znaci prosla...A rezultati? Ja treba sredinom sledece nedelje na kontrolu, pa kad dr bude mogao.
Hvala sto me tesite, devojke...
Malopre se sali moja drugarica...A jel bi pomoglo da dubis na glavi, pa da se popne beba?![]()