Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma da......juce je izjavio da nece da ide da se smara.......

Pa eto srce od coveka, ipak je iso da se smarate zajedno! :D :heart:

Pojela sam pola cokolade:)

Hvala sto me tesite, devojke...:heart:

Malopre se sali moja drugarica...A jel bi pomoglo da dubis na glavi, pa da se popne beba?:hahaha:

Eh i ja pojela par Kiki bombona! :klap: :super:
Pa za sta postojimo ovde, da bismo se uzajamno tesile i podrzavale naravno! :aha: :cmok: :zag:
A vala drugarica ti ima pravo... :think: probaj malo! :hahaha:

Evo nas :)
Moj sincic dobio prve cipelice ,majka mu kupila,stavicu posle slicicu,preslatke su,od prevrnute koze,bez braon :mrgreen:
I jednu portiklicu,i dva para odelca :super: kako je slatko ,malo pa cakano,jedva cekam ima po pet puta da ga presvlacim na dan :lol:
Angi,
Budi pozitivna,bice sve u redu,samo ti odmaraj,i bice bebac dobro:cmok: :zag:

Evo nas :)
Moj sincic dobio prve cipelice ,majka mu kupila,stavicu posle slicicu,preslatke su,od prevrnute koze,bez braon :mrgreen:
I jednu portiklicu,i dva para odelca :super: kako je slatko ,malo pa cakano,jedva cekam ima po pet puta da ga presvlacim na dan :lol:
Angi,
Budi pozitivna,bice sve u redu,samo ti odmaraj,i bice bebac dobro:cmok: :zag:

Margo,
vidi stavila sam slikicu sa cipelicama,u profilu pogledaj :mrgreen:

Jao preslatke su cipelice!!! :zaljubljena: :heart:

Margo,
Nasla sam nesto na netu,neznam koliko je tacno,ipak najbolje da cujes misljenje tvog doce,ja sam nasla ovakav rezultat;
Za test opterecenja secera;
Na pocetku >5,8
posle 60min >10,6
posle 120min >9,2
posle 180min >8,1 ukazuje na secernu bolest

Poslednja izmena:
Kako ja nisam radila taj test na opterecenje secera?????
Svasta!!!!! Mada nikada nije bio veci od 4.5..mozda jednom i to je bio negde oko 6 ali ceo taj nalaz krvi je bio katastrofa ko da nije bio moj...hm:thumbdown:
Bonzi cipelishke su mnooogo sakane!!!!
I mi smo juce kupovali neke stvarcice i treba jos nesto da dokupimo...;)

Caos svima...evo da se javim...ja sam u pricipu ok, malo me bolucka grlo al za sada nije strasno...mm i Ogi su mnogo gore zaglavili, bas smo se nocas borili sa temp. 39.5(kod Ogija)...tako da jos nisam bila na uz, nisam ni zvala da zakazem, bilo mi je frka da ih ostavim tako bolesne...
mnogo mi je slatko to sa prvim odelcima, zekama...ne secam se vise tacno kolika je velicina 0, ili 1, meni su sve zeke i benkice bile 52, 56, 60, 64(to su ustvari cm), samo ne preterujte sa tim malim stvarima, moze da se desi da cim izadjete iz bolnice to bebi bude malo...ja sam imala jednog zeku sa kojim je izasao iz bolnice(jos uvek ga imam, cuvam ga za uspomenu)...i posle mesec dana, ili malo vise kada sam htela da ga obucem Ogiju-mali....znaci obukao ga je samo jednom...

Cao mame i bebe :cao: hehehe sta mi radite?! :aha: evo Kockica i ja pakujemo kofer za Bg! :klap: tako da sledeci put vam pisem odande, poslepodne najverovatnije! :D lepo sam isplanirala vreme koje cu tamo provesti, ko mini odmor... imam vidjanje sa prijateljima, pedikir, manikir, frizera, pregled! :mrgreen: od jutros se dobro osecam, juce nisam merila pritisak, danas cu u Bgu ga meriti! :think: i takooo... Kockica se igra od ranog jutra! :zaljubljena: Pisem vam, odoh da se spremam! :cmok:

Cao mame i bebe :cao: hehehe sta mi radite?! :aha: evo Kockica i ja pakujemo kofer za Bg! :klap: tako da sledeci put vam pisem odande, poslepodne najverovatnije! :D lepo sam isplanirala vreme koje cu tamo provesti, ko mini odmor... imam vidjanje sa prijateljima, pedikir, manikir, frizera, pregled! :mrgreen: od jutros se dobro osecam, juce nisam merila pritisak, danas cu u Bgu ga meriti! :think: i takooo... Kockica se igra od ranog jutra! :zaljubljena: Pisem vam, odoh da se spremam! :cmok:

:klap: bravo za vas,samo uzivajte:manikir: :cmok:

Da se nadovezem na pricu o sterilizatorima.
Meni je neko na forumu otkrio super resenje koje me je oslobodilo prokuvavanja flasica. Em sporet nije bio vecito usran, jer uvek malo vode iskipi, em nije bil onih odvratnih naslaga kamenca po flasicama.
Uzme se plasticna kutija sa poklopcem koja moze da ide u mikrotalasnu. Unutra se stavi recimo soljica od kafe koja isto moze u mikrotalasnu napunjena vodom. Poredjaju se flasice i cucle, zatvori kutija i stavi u mikrotalasnu. Od temperature ta voda iz kafene soljice prokljuca i isparava i napravi u kutiji parno kupatilo i parom sterilise sve sto je u kutiji. Tako nekako funkcionisu i ti sterilizatori. Meni puno pomoglo, jednostavno je i brzo!

Da se nadovezem na pricu o sterilizatorima.
Meni je neko na forumu otkrio super resenje koje me je oslobodilo prokuvavanja flasica. Em sporet nije bio vecito usran, jer uvek malo vode iskipi, em nije bil onih odvratnih naslaga kamenca po flasicama.
Uzme se plasticna kutija sa poklopcem koja moze da ide u mikrotalasnu. Unutra se stavi recimo soljica od kafe koja isto moze u mikrotalasnu napunjena vodom. Poredjaju se flasice i cucle, zatvori kutija i stavi u mikrotalasnu. Od temperature ta voda iz kafene soljice prokljuca i isparava i napravi u kutiji parno kupatilo i parom sterilise sve sto je u kutiji. Tako nekako funkcionisu i ti sterilizatori. Meni puno pomoglo, jednostavno je i brzo!

Jaooo kako super ideja! :klap: :super: hvala ti phenomenon!!! :worth: posto imam mikrotalasnu u obe kuce, ovo je idealno resenje... :aha:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back