Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro vece trudnice, uh koliko mi je trebalo da procitam sve sto ste ispisale.

meni je bilo super u novom sadu, imala sam malo problema sa besikom, imala sam bakterije u urinu koje su same nestale nije im bilo potrebno lecenje, ali to je verovatno zato sto sam trpela u busu da ne idem u wc, a ja bi isla na svakih pola sata. svega sam se nakupovala za bebce,i da se sada porodim mogu reci da bih se snasla sa onim sto imam.

vidim da je bonzita imala problem, bozita bas kako ti je rekao doktor samo miruj i posto je takav problem kod tebe onda je najbolje da spavas iskljucivo na levoj strani da bi bilo sto veceg protoka, i nemoj na ledjima.bice sve ok.

inace ja sam se otarasile dvojke sad sam trojka usla sam u 30.nedelju, vec mi je dosadilo ono dvadeset i ova dvedeset i ona.

meni je bilo super u novom sadu, imala sam malo problema sa besikom, imala sam bakterije u urinu koje su same nestale nije im bilo potrebno lecenje, ali to je verovatno zato sto sam trpela u busu da ne idem u wc, a ja bi isla na svakih pola sata. svega sam se nakupovala za bebce,i da se sada porodim mogu reci da bih se snasla sa onim sto imam.

vidim da je bonzita imala problem, bozita bas kako ti je rekao doktor samo miruj i posto je takav problem kod tebe onda je najbolje da spavas iskljucivo na levoj strani da bi bilo sto veceg protoka, i nemoj na ledjima.bice sve ok.

inace ja sam se otarasile dvojke sad sam trojka usla sam u 30.nedelju, vec mi je dosadilo ono dvadeset i ova dvedeset i ona.

Cestitamoooo!!! :vatromet: drago mi je da si bolje! :heart:

svega sam se nakupovala za bebce,i da se sada porodim mogu reci da bih se snasla sa onim sto imam.

Cao Tina, i cestitamo! :klap:
Mene je ovih dana pocela boleti glava vezano za tu kupovinu, sve se mislim kako bi bilo lepo da sam kuci, pa da mogu sve da pokupujem, lakse bih se snasla, a i pet puta je jeftinije. Al' ne moze. :aha:

(Ne spavati na ledjima, ne spavati na ledjima, ne spavati na ledjima...)
Uh, dzaba ga bilo, ja kad spavam na strani, nekako mi se cini da pritiskam stomak, i uvek zavrsim na ledjima. :confused: Moram sto pre kupiti onaj banana jastuk...

Ćao trudnjače,
ja to više nisam.
Subota, 14:25, kao što sam i znala devojčica.
3600gr, 52cm. Zove se MILA
Izašle smo u sredu iz bolnice. Kako je bilo i slikice Vam dugujem do trenutka kada budem mogla da sedim a ne da kucam stojeći.
Pozdrav za sve.:zaljubljena::cao::super::heart::heart:

Ćao trudnjače,
ja to više nisam.
Subota, 14:25, kao što sam i znala devojčica.
3600gr, 52cm. Zove se MILA
Izašle smo u sredu iz bolnice. Kako je bilo i slikice Vam dugujem do trenutka kada budem mogla da sedim a ne da kucam stojeći.
Pozdrav za sve.:zaljubljena::cao::super::heart::heart:

CESTITAMOOO!!! :vatromet: MILA NASA NEK TI JE SA SRECOM DOLAZAK NA OVAJ SVET, DA NAM BUDES ZDRAVA, LEPA, PAMETNA I SVE NAJ NAJ NAAAJ... :heart: :heart: :heart:

Evo ja se igrala do sad, malo da ispraznim glavu... znas ono kad ti bas treba nesto da se igras, bez nekog razloga... tako da sam se igrala, pa cu sad u krevet vec me malo ledja bole... a i umorna sam... ja opet sutra na slavu... i ja sam se danas najela ko prase, sutra necu... obecala sam sama sebi... drago mi je da ste se lepo proveli kod tetke, uzivajte vas dvoje... :heart:
Ma mala Tanjica je strinino luce... samo sam je stipala i mazila i ljubila,... :cmok:
Odosmo nas dve na lalanje, zelim vam laku noc!!! :heart: :cao:

Dobro jutro...:)

Jovanca, Cestitam!:klap::zurka::zurka::zurka: Kad stignes, napisinam utiske iz porodilista...

Ja sam jutros vadila krv...Bebac je krenuo toliko da me sutira kad sam sela posle, da sam se smejala...Ne znam sta mu bi...Inace, nocas je bio budan skoro celu noc...A taman sam ga pohvalila da zna kad je vreme za spavanje:whistling: Lupkao je svuda....nadam se da mu je lepo, da nije nesto uznemiren...Evo ga opet...Bas je ojacao...:)

Dobro jutro :cmok:
Mi sad ustali,bas smo lepo spavali i svi se u isto vreme probudili,tatica,mama i mali Enzo,pa smo se malo mazili,i bas je lupkao tati :mrgreen: Sad cu da ruckam plazmu sa mlekom :)
Kako ste mi vi danas?
Tina cestitamo :super: :klap::klap::klap:
Nije te bilo dugo,jesi li ti bese radila onaj test opterecenja secera?Meni su isto dali to(radi se od 24-28ned)pa ako mozes opisi mi kako je to bilo kod tebe,kako si prezivela :sad2: :cao:

Tina,
Meni je moj doca rekao,bilo da se javi neki problem sa besikom,sto vise vode,tecnosti,tako se prociscava,jedino ako bas nemoze pa mora lekic,ali znaci bilo sta da osetite,puno vode i mora da bude dobro!
Angi,
Bravo za bebca :super: samo neka on mamu lupka :ok: kad uzimas rezultate?:cao:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back