- Poruka
- 20.599
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Volim puslicu...Idem i ja u nedelju na slavu 
Hvala za tortuVolim puslicu...Idem i ja u nedelju na slavu
![]()
cu morati i sutra za tebe da jedem?! 
Al sad malo slano...

hvala Angi... 

dobro vece trudnice, uh koliko mi je trebalo da procitam sve sto ste ispisale.
meni je bilo super u novom sadu, imala sam malo problema sa besikom, imala sam bakterije u urinu koje su same nestale nije im bilo potrebno lecenje, ali to je verovatno zato sto sam trpela u busu da ne idem u wc, a ja bi isla na svakih pola sata. svega sam se nakupovala za bebce,i da se sada porodim mogu reci da bih se snasla sa onim sto imam.
vidim da je bonzita imala problem, bozita bas kako ti je rekao doktor samo miruj i posto je takav problem kod tebe onda je najbolje da spavas iskljucivo na levoj strani da bi bilo sto veceg protoka, i nemoj na ledjima.bice sve ok.
inace ja sam se otarasile dvojke sad sam trojka usla sam u 30.nedelju, vec mi je dosadilo ono dvadeset i ova dvedeset i ona.
drago mi je da si bolje! 
dobro vece trudnice, uh koliko mi je trebalo da procitam sve sto ste ispisale.
svega sam se nakupovala za bebce,i da se sada porodim mogu reci da bih se snasla sa onim sto imam.
vidim da je bonzita imala problem, bozita bas kako ti je rekao doktor samo miruj i posto je takav problem kod tebe onda je najbolje da spavas iskljucivo na levoj strani da bi bilo sto veceg protoka, i nemoj na ledjima.bice sve ok.
inace ja sam se otarasile dvojke sad sam trojka usla sam u 30.nedelju, vec mi je dosadilo ono dvadeset i ova dvedeset i ona.

mnogo mi prija da spavam na ledjima... vise nego na strani... 

Ćao trudnjače,
ja to više nisam.
Subota, 14:25, kao što sam i znala devojčica.
3600gr, 52cm. Zove se MILA
Izašle smo u sredu iz bolnice. Kako je bilo i slikice Vam dugujem do trenutka kada budem mogla da sedim a ne da kucam stojeći.
Pozdrav za sve.![]()
MILA NASA NEK TI JE SA SRECOM DOLAZAK NA OVAJ SVET, DA NAM BUDES ZDRAVA, LEPA, PAMETNA I SVE NAJ NAJ NAAAJ...

Ćao trudnjače,
ja to više nisam.
Izašle smo u sredu iz bolnice. Kako je bilo i slikice Vam dugujem do trenutka kada budem mogla da sedim a ne da kucam stojeći.
Pozdrav za sve.![]()

Ćao trudnjače,
ja to više nisam.
Pozdrav za sve.![]()
CESTITAMO! Sve najbolje!
Ćao trudnjače,
ja to više nisam.
Pozdrav za sve.![]()

.......

Ćao trudnjače,
ja to više nisam.
Pozdrav za sve.![]()
Dobro nam dosla MILA
Kako si prosla na porodjaju?

Kad stignes, napisinam utiske iz porodilista...
Lupkao je svuda....nadam se da mu je lepo, da nije nesto uznemiren...Evo ga opet...Bas je ojacao...

Sad cu da ruckam plazmu sa mlekom 

samo neka on mamu lupka
kad uzimas rezultate?