Dobro jutro !Samo da vam se javimo,nista nismo spavali,i ono malo sto jesmo,bili su to kosmari,imala sam celu noc kontrakcije,i bebac je lupao opet dole ,mislim da se i on uznemirio jer ja sam tako nervozna da samo placem i sve mi smeta samo bi da se svadjam...
Za mes dana imam taj ultrazvuk,jer sam ga radila 13nov pa kao mes dana da prodje da vide dali se sve sredilo,nemoze nista da se uradi,to se valjda samo vraca na mesto,nije bas super opasno ali nije ni dobro,ginekol nije bas nesto objasnio!Laborat analize cu tek da radim za mes dana,jer sam ih sad dva puta u 10 radila.
Dopler to je ,radi se normal ultrazvuk,pa posle ukljuce da bude u boji,gledaju odnos izmedju majke i bebe,tu su meni videli za tu arteriju
Meni je uterus sada 23cm(santimetrom sto je merio)a trebalo bi pred sam porodjaj da bude 33cm,a ta trubica,to se slusa bebino srce,ovde je to neki aparat,kao kao kutija cigareta,i ima neki tanak kabl i on se prisloni na stomacic i tako se jako cuje otkucaj srca bebi!
Mene isto hvata neka vrucina,mogla bi da idem u majici napolju,a pre mi je uvek bilo zima!
Pozdravljamo vas ja i moj bebac