carobnodrvo
Aktivan član
- Poruka
- 1.986
Al' zato neka je vama prijatno!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Uf, mi crkosmo od gladi, a nista nam se ne jede.![]()

Al' zato neka je vama prijatno!![]()
![]()

Caos svima! Samo da vam kazem da je nasa Kockica prava umjetnica! Pokazala mi je skice Diznijevih princeza,koje ce crtati iznad Martinog krevetca, i ODLICNE su!!! Maki ima da uziva!![]()
to su samo skice... 
Caos svima! Samo da vam kazem da je nasa Kockica prava umjetnica! Pokazala mi je skice Diznijevih princeza,koje ce crtati iznad Martinog krevetca, i ODLICNE su!!! Maki ima da uziva!![]()

Bonzitice, a jesi li ti vec osetila pomeranje bebe? To sto si pomenula zvuci bas kao beba.
Neko kaze baloncici, a neko leptirici u stomaku.![]()
a od 22okt je pocela moja beba da me malo jace sutira,sad se vidi,tj pomera se stomacic,prvo je bilo na desnoj strani,a sada svuda ,najsmesnije je oko pupka,tacno vidis kad sutne,smesno,a i pupak mi je cudan,polako izlazi,jako je osetljiv
nego me sad brinu ovi baloncici 

Kockice, hocemo i miiiiii da vidimo!!!![]()

Bile to samo skice ili nesto drugo cinjenica je da si talentovana za crtanje!![]()

Hmmm joooj kako to da vam pokazem?! Kad nemam ni foto aparat ni skener...![]()

bravo ja! Tako da cu kad uploadujem sve da vam saljem skice Lepotice i Ariel i par fotkice stvari za bebu iz Beca... 
A komsiluk? A drugarice? Pozajmi aparat od nekoga, samo malkice...![]()

Hocemo da vidimo tvoje skice,i onoga sto si nakupovala za martu,i tvoju kosarkasku loptuOk nasla sam kabl...bravo ja! Tako da cu kad uploadujem sve da vam saljem skice Lepotice i Ariel i par fotkice stvari za bebu iz Beca...
![]()
ajde zenska 

Ja sam leptirice osetila u 15ned,dva tri puta,posle je pocelo da sutira,a ja mislila da su kontrakcije,pa pila lekove,sta ces ,plavusaa od 22okt je pocela moja beba da me malo jace sutira,sad se vidi,tj pomera se stomacic,prvo je bilo na desnoj strani,a sada svuda ,najsmesnije je oko pupka,tacno vidis kad sutne,smesno,a i pupak mi je cudan,polako izlazi,jako je osetljiv
nego me sad brinu ovi baloncici
Kazu da beba spava 16-20h a izmedju toga luduje,i cak sad nasla da bebac sve ukupno za 1h treba da sutne oko 20puta,a kad se iznervira i vise ...Jer tebi porastao stomak?Kako ti osecas bebu?Mene je muz slikao sinoc,tj stomacic,i on je kao lopta,bas smo se iznenadili,stavila bi vam slicicu ali neznam kako,nikako da provalim :???:![]()
Mada su to verovatno bile rukice i nogice.

Morala sam da pokazem muzu. Kockice, ti si pravi umetnik, blago tvojoj Marti! Meni je crtanje inace Ahilova peta, ne umem dve tacke da spojim. 

Hocemo da vidimo tvoje skice,i onoga sto si nakupovala za martu,i tvoju kosarkasku loptuajde zenska
![]()

Carobnodrvo,
Ja bebu osecam vec dve nedelje i to bas cesto...Kod mene je to pravo lupkanje, koje se vec ponekad oseti i pod rukom. Jako je aktivna beba, ne prodje vise od sat da se ne javi...Ponekad su kao mehurici, ali uglavnom kao da radi kolut napred, kolut nazad
Joj ne mogu da docekam 4D da ga vidim...ima jos oko 20tak dana
Kockice,
Bice super slicice...Moraces da nam posaljes zavrsnu verziju na zidu.![]()

videcu... 
Jao, kako su divne!!!!Morala sam da pokazem muzu. Kockice, ti si pravi umetnik, blago tvojoj Marti! Meni je crtanje inace Ahilova peta, ne umem dve tacke da spojim.
Joj, topim se, prelepe su. Bravo za Kockicu!![]()

Etooo sve ste dobile, osim tibe!![]()

Etooo sve ste dobile, osim tibe!![]()

Carobnodrvo,
Ja bebu osecam vec dve nedelje i to bas cesto...Kod mene je to pravo lupkanje, koje se vec ponekad oseti i pod rukom. Jako je aktivna beba, ne prodje vise od sat da se ne javi...Ponekad su kao mehurici, ali uglavnom kao da radi kolut napred, kolut nazad
Joj ne mogu da docekam 4D da ga vidim...ima jos oko 20tak dana![]()
Jeli znas pol?Joooj zeno pa ti si prava umetnica,odusevila sam se!Svaka ti cast!Marta ce biti prava srecnica
stvarcice su bas cakane,bas je lepo sve...
Al hocemo i tibu da vidimo!Ajde sto si takva![]()
mogu ja i vama da crtam sta god pozelite ako hocete...