malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
Ja sam, pametna, krenula sa muzem na Novi Beograd.Pravim se fina,necu taxijem.Udjemo u mini bus,i na pocetku N Beograda moram da izlecem iz autobusa da povracam.Strasno,samo sto nije na usi krenulo.
I tako,ispustam ja dusicu moju,kad eto stize interventna.Krenu da preslisavaju mog muza,a ja se brisem za to vreme .Preturaju mu jadnom dzepove,proveravaju ga.Meni ni licnu kartu da traze,provalili da sam trudna.Na krajyu su objasnili kako su videli zenu kako place pa su morali da vide o cemu se radi.....

Avanturi nikad kraja.Ulazimo u taksi ,izdrzim ja neko vreme i blizu kuce moram da izlecem.Opet povracam na sred ulice ko kreten,ali nije bilo interventne u blizini....Polako se vratili peske kuci....Sad cekam da mi se javi musterija da idem da radim...Videcemo sta ce se desiti do kraja dana...

I tako,ispustam ja dusicu moju,kad eto stize interventna.Krenu da preslisavaju mog muza,a ja se brisem za to vreme .Preturaju mu jadnom dzepove,proveravaju ga.Meni ni licnu kartu da traze,provalili da sam trudna.Na krajyu su objasnili kako su videli zenu kako place pa su morali da vide o cemu se radi.....

Avanturi nikad kraja.Ulazimo u taksi ,izdrzim ja neko vreme i blizu kuce moram da izlecem.Opet povracam na sred ulice ko kreten,ali nije bilo interventne u blizini....Polako se vratili peske kuci....Sad cekam da mi se javi musterija da idem da radim...Videcemo sta ce se desiti do kraja dana...

nerazumem,tako nisam zadovoljna sestrinom doktor,sad kad je bila na kontr,uradila joj kao ultrazv,a uopste nije merila vratni nabor bebe ,i ono ostalo sto se gleda za trizom.a ni otkucaje srca,niti je njoj merila kilazu a ni pritisak,
tkacio: da poludis.Pozdrav za sve!Danas sam dobro,nadam se da kontrakcije nece doci danas...

treba i ovaj mesec (pardon sledeci tj Novembar) svasta poplacati! Koji uzas... 

Sta da vam pricam, toliko su mi smetali mirisi da ni kremu za lice ni balzam za usne nisam mogla da koristim. Uzas na sta sam licila, koza suva kao barut. Ali sad ide na bolje. Danas sam se prijavila na kurs za "mame i tate po prvi put", da se malo druzimo. E, da, cekam jednog batu. 

za vas dvoje