malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
kockice.....cestitam....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U cekanju okaci tvojuAjde sto si takva...
Ajde jos neko,nerazumem zasto necete![]()

Kockice,
Cestitamo strina![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jooojj kako je slikica medena,i cakana,svaka cast,moras i meni i emmi nesto da naslikas
Ma ja hocu da stavim slicicu stomacica,ali nikako da provalim kako ide...Ajde stavi tvoju![]()

kockice.....cestitam....

mene je mrzelo da sad slikam stomak pa sam nasla sliku gde se lepo vidi.........
kako ti je muz....da li je promenio navike......
rekao je da ce danas da popije jednu casicu jer je postao stric, ajd to je i ok... 

Kockice, tebi je vec veeeeeeeeliki

Super su vam stomaciciKockice, tebi je vec veeeeeeeeliki
Kocice,
Mala sirena je preslatka...Sta mislis sta bi moglo da se crta za decake?![]()

a za decake... pa hmm... moze Bambi, Dumbo, neki neutralni likovi, a moze i Winny Pooh... 
Hi drustvance, bas ste me dobro podsetile - nemam ni jednu sliku sa biiig stomakom. Sad cu sutra odma to da ispravim. Jel pravite vi neke albume sa slicicama od svakog meseca ili tako nesto? Ja sve nesto imam utisak da ce mi posle biti krivo sto sam sad toliko lenja.![]()
tako da ce to biti dovoljno... pre 6og se tiba i ne vidi nesto... meni je preko noci porasla

Cestitke za Suzu, muza i devojcicu 

suza javlja da se porodila i da je dobila devocicu 51cm, 3,700kg a detalji kada se vrati iz porodilista
Pozdrav od Suzinog muza

suza javlja da se porodila i da je dobila devocicu 51cm, 3,700kg a detalji kada se vrati iz porodilista
Pozdrav od Suzinog muza

mami i tati cestitamo...

Kockice,
Jeste lepa...
Predlazem da malo iznijansiras kosu, da se vide svetlije linije. Sta mislis?
Nego...Jel imala neka od vas plusic na askorbinsku kiselinu-C vitamin u urinu?
Izgleda sam ga previse unosila...Pijem samo multivitamine za trudnice i jedem mandarine i ostalo voce...Cutala sam da trudnice ne smeju previse C vitamina da uzimaju, mada ne i razlog zasto ne.
dobra ideja... mene bas mrzelo da se sad unosim u neke detalje, a mozda sam trebala...
uzasni sam perfekcionista za crteze svoje i onda ili ostavim bez senki pa ih doradjujem baaas na kraju ili se smaram samo sa 1 crtezom danima...
Hvala na savetu! 

Kockice,
Jeste lepa...
Predlazem da malo iznijansiras kosu, da se vide svetlije linije. Sta mislis?
Nego...Jel imala neka od vas plusic na askorbinsku kiselinu-C vitamin u urinu?
Izgleda sam ga previse unosila...Pijem samo multivitamine za trudnice i jedem mandarine i ostalo voce...Cutala sam da trudnice ne smeju previse C vitamina da uzimaju, mada ne i razlog zasto ne.
, jer ne znam, ali to sam procitala masu puta.