Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U cekanju okaci tvoju :lol: Ajde sto si takva...
Ajde jos neko,nerazumem zasto necete :ljutko:

Joooj kako si dosadnaaa... ko krlja si... od sad cu te zovem bonzo-krljica! :mrgreen:
Elem evo ti fotke... NA! :p

Kockice,
Cestitamo strina :vatromet: :vatromet: :klap: :klap: :klap: :klap:

Jooojj kako je slikica medena,i cakana,svaka cast,moras i meni i emmi nesto da naslikas :mrgreen:
Ma ja hocu da stavim slicicu stomacica,ali nikako da provalim kako ide...Ajde stavi tvoju :)

Hvalaaa... videla sam je na video zapisu, preslatka je, ziva i zdrava... :klap: :super: :heart:
Ok nacrtacu i vama nesto, nema frke... :D

Evo me...Nasetah se...Bila je guzva ali je brzo islo u DZ...Imam komisiju u ponedeljak pa videcemo da li cu morati svakog meseca...dosadna papirologija...:dash:
Super su vam stomacici:) Kockice, tebi je vec veeeeeeeeliki:D

Ja sam za vas amater jos...Stavicu dok malo porastemo...:)

Bonzita,
Isla sam da kupima pokloncic za jednog malog deckica koji ima mesec dana, idemo sutra da ga vidimo...A onda sam kupila i kapicu za kumicu...:heart:
Kao sto napisah, moj bebac se javlja najvise kao lupkanje, a redje samo nesto prostruji...

Nisam jos pocela za svoje da kupujem...Dobicu sa vise strana garderobu, pa me vise zanima oprema...To cemo jedan dan da odemo u Aksu i da gledamo...

Kocice,
Mala sirena je preslatka...Sta mislis sta bi moglo da se crta za decake?:)

Kod nas u gradu nema Bivacina, ni prašak ni sprej. Neka frka oko licenci. Kažu enbecin je sada kao neka adekvatna zamena, ali nema ni njega.
Snaći ću se nekako ali upozoravam ostale da se na vreme raspitaju.
Baš počinje da me nervira farmaceutska mafija, jer kako drugačije objasniti nestašice pojedinih lekova o kojima je i ovde bilo reči.

Hi drustvance, bas ste me dobro podsetile - nemam ni jednu sliku sa biiig stomakom. Sad cu sutra odma to da ispravim. Jel pravite vi neke albume sa slicicama od svakog meseca ili tako nesto? Ja sve nesto imam utisak da ce mi posle biti krivo sto sam sad toliko lenja.:confused:

Super su vam stomacici:) Kockice, tebi je vec veeeeeeeeliki:D

Kocice,
Mala sirena je preslatka...Sta mislis sta bi moglo da se crta za decake?:)

Hehehehe da znas da mi je veliki... zato me malo bilo i blam da postavljam fotku... sto kaze moj dragi: "Vidiiii lubenicaaa" :rumenko:

Eh evo radim na Belle tj Lepotici trenutno... bice gotova uskoro pa vam pokazujem odmah i nju... :ok: :cmok: :heart: a za decake... pa hmm... moze Bambi, Dumbo, neki neutralni likovi, a moze i Winny Pooh... :ok:

Hi drustvance, bas ste me dobro podsetile - nemam ni jednu sliku sa biiig stomakom. Sad cu sutra odma to da ispravim. Jel pravite vi neke albume sa slicicama od svakog meseca ili tako nesto? Ja sve nesto imam utisak da ce mi posle biti krivo sto sam sad toliko lenja.:confused:

Hmm ja cu sad ovu da stavim u radosnicu sigurno... a i napravicu jos jednu u 7om, 8om i 9om mesecu! :ok: tako da ce to biti dovoljno... pre 6og se tiba i ne vidi nesto... meni je preko noci porasla :eek: :mrgreen:

Kockice,
Jeste lepa...
Predlazem da malo iznijansiras kosu, da se vide svetlije linije. Sta mislis?:)

Nego...Jel imala neka od vas plusic na askorbinsku kiselinu-C vitamin u urinu?

Izgleda sam ga previse unosila...Pijem samo multivitamine za trudnice i jedem mandarine i ostalo voce...Cutala sam da trudnice ne smeju previse C vitamina da uzimaju, mada ne i razlog zasto ne.

Kockice,
Jeste lepa...

Izgleda sam ga previse unosila...Pijem samo multivitamine za trudnice i jedem mandarine i ostalo voce...Cutala sam da trudnice ne smeju previse C vitamina da uzimaju, mada ne i razlog zasto ne.

Hmmm... mislis da joj dodam po koju senku kao kod Ariel?! :think: dobra ideja... mene bas mrzelo da se sad unosim u neke detalje, a mozda sam trebala... :sad2: uzasni sam perfekcionista za crteze svoje i onda ili ostavim bez senki pa ih doradjujem baaas na kraju ili se smaram samo sa 1 crtezom danima... :roll: ali ajd cu probam nesto... :mrgreen: Hvala na savetu! :mrgreen:

Hmmm mozda ako jedes mnogo voca sa Vitaminom C ti i ne treba isti i kroz tabletu... :neutral:

Kockice,
Jeste lepa...

Angi, ti smes da jedes sta hoces i koliko hoces od onog sto sadrzi vitamin C, ali ne smes da uzimas vestacku zamenu za vitamin C. Znaci, ako kupujes multivitamine, uzmi one koji ne sadrze vitamin C. Isto vazi i za vitamin A. Ne pitajte me zasto :mrgreen:, jer ne znam, ali to sam procitala masu puta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back