Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bonzitice, a jesi li ti vec osetila pomeranje bebe? To sto si pomenula zvuci bas kao beba.
Neko kaze baloncici, a neko leptirici u stomaku. :)

Ja sam leptirice osetila u 15ned,dva tri puta,posle je pocelo da sutira,a ja mislila da su kontrakcije,pa pila lekove,sta ces ,plavusa :rumenko: a od 22okt je pocela moja beba da me malo jace sutira,sad se vidi,tj pomera se stomacic,prvo je bilo na desnoj strani,a sada svuda ,najsmesnije je oko pupka,tacno vidis kad sutne,smesno,a i pupak mi je cudan,polako izlazi,jako je osetljiv :lol:nego me sad brinu ovi baloncici :sad2:
Kazu da beba spava 16-20h a izmedju toga luduje,i cak sad nasla da bebac sve ukupno za 1h treba da sutne oko 20puta,a kad se iznervira i vise ...Jer tebi porastao stomak?Kako ti osecas bebu?Mene je muz slikao sinoc,tj stomacic,i on je kao lopta,bas smo se iznenadili,stavila bi vam slicicu ali neznam kako,nikako da provalim :???::rumenko:

Ja sam leptirice osetila u 15ned,dva tri puta,posle je pocelo da sutira,a ja mislila da su kontrakcije,pa pila lekove,sta ces ,plavusa :rumenko: a od 22okt je pocela moja beba da me malo jace sutira,sad se vidi,tj pomera se stomacic,prvo je bilo na desnoj strani,a sada svuda ,najsmesnije je oko pupka,tacno vidis kad sutne,smesno,a i pupak mi je cudan,polako izlazi,jako je osetljiv :lol:nego me sad brinu ovi baloncici :sad2:
Kazu da beba spava 16-20h a izmedju toga luduje,i cak sad nasla da bebac sve ukupno za 1h treba da sutne oko 20puta,a kad se iznervira i vise ...Jer tebi porastao stomak?Kako ti osecas bebu?Mene je muz slikao sinoc,tj stomacic,i on je kao lopta,bas smo se iznenadili,stavila bi vam slicicu ali neznam kako,nikako da provalim :???::rumenko:

Ispocetka je moj bebac bio nesto kao leptiric, talas, ne znam kako da objasnim. Osecala sam pokrete istovremeno na levoj i desnoj strani, tako da je to u mojoj glavi izgledalo kao da spava pa se okrece na drugu stranu. :) Mada su to verovatno bile rukice i nogice.
Stomak mi je porastao drasticno, ugojila sam se samo 0,7 kg, ali stomak raste ogromnom brzinom. :o

Aaaa evo su i neke od stvari za bebu, one pink carapice i body Hello Kitty smo dobili od Sunny77 :heart: :D druge carapice i dude od drugarica sam dobila, a haljinicu (ona je ljubicasta sa masnicom kod vrata i malim karnericima, a ima svugde roze tufne po sebi! :heart:) i peskiric sam kupila! :heart:

Carobnodrvo,
Ja bebu osecam vec dve nedelje i to bas cesto...Kod mene je to pravo lupkanje, koje se vec ponekad oseti i pod rukom. Jako je aktivna beba, ne prodje vise od sat da se ne javi...Ponekad su kao mehurici, ali uglavnom kao da radi kolut napred, kolut nazad:)
Joj ne mogu da docekam 4D da ga vidim...ima jos oko 20tak dana:neutral:

Kockice,

Bice super slicice...Moraces da nam posaljes zavrsnu verziju na zidu.:)

Carobnodrvo,
Ja bebu osecam vec dve nedelje i to bas cesto...Kod mene je to pravo lupkanje, koje se vec ponekad oseti i pod rukom. Jako je aktivna beba, ne prodje vise od sat da se ne javi...Ponekad su kao mehurici, ali uglavnom kao da radi kolut napred, kolut nazad:)

Kockice,

Bice super slicice...Moraces da nam posaljes zavrsnu verziju na zidu.:)

Izdrzi zenska, sta je to jos malo, brzo ce proci! :D a ja moju Maki vec sve cesce osecam... ali se jos stomak ne pomera kad se bacaka, valjda mukica trebala bi da bude bas jaka da toliko sala udari i da se sve to pomeri! :rotf: :hahaha: :mrgreen:

Ma poslacu vam ja i jos neke medju verzije... jos radim na skicama svih... ali sad se nesto razmisljam da ih crtam odmah na tabli za crtanje pa da ih samo kad odem u BG isprintam... :think: videcu... :heart:

Jao, kako su divne!!!! :heart: Morala sam da pokazem muzu. Kockice, ti si pravi umetnik, blago tvojoj Marti! Meni je crtanje inace Ahilova peta, ne umem dve tacke da spojim. :(
Joj, topim se, prelepe su. Bravo za Kockicu! :klap:

Hehehehe hvala zenska... nadam se da ce joj se svideti! Jer i ja sama obozavam Diznijeve princeze! :mrgreen: :cmok: :heart:

Carobnodrvo,

I kod mene je sada tako, cak sam neki dan videla spolja kako se pokrece - to je bilo smesno, a pod rukom osecam vec 10-tak dana. :) Jeli znas pol?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back