Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Presudila ćerka, ali samo ime za devojčicu MILA. Ništa od onog ranije planiranog, mada nam se i ovo mnogo sviđa.
Za dečaka još nikako da smislimo. Uostalom moj muž kao uvežbao da pravi devojčice pa se nadam opet istom. Naredne nedelje idem na preglede pa ćemo videti može li se utvrditi pol.:heart::bye:

Kako je slatko,seka bira ime :mrgreen: :cmok: A kako se ona zove?Divim ti se kako si mogla da izdrzis a da neznas kojeg je pola,ja nebih mogla,mi sad u utorak idemo kod doce,pa bi trebao da nam kaze sta smo bata ili seka :) ,kaze moj muz u utorak pijemo sampanjac i jedemo tortu :mrgreen::cmok::heart::heart: jedva cekam utorak!

tu sam....juce radila...danas ceo dan muvanje po kraju.....
ja sam odlicno....... smo se ovih dana malo vise umaram......
mama je dobro...hvala na pitanju.....
kako si ti....da li te jos bolucka stomak ili se smirio.......

Ma lezim,od cetvrtka kad mi se ono desilo,kuci sam,evo i danas je nedelja a ja prelezala,ma bas me briga moja beba mi je najpreca,bolje da odmaram nego da umirem od straha i stresa posle...A da u utorak ce doca da mi procita rezultate od triple testa,pa se i toga bojim :sad2: ,ma bice u redu...da videcu mog bebca ali na kratko,jer je doca cudan malo,uvek je to na minut,i neda nam slike,nikad :( ,ali nema veze za ned dve bi trebali da mi zakazu drugi ultrazvuk,pa cemo malo duze gledati nasu bebicu :mrgreen:

samo ti lezi.....normalno je da ti je frkica od tripl testa.....bice sve ok.......trazi dr da ti da slike i da vas pusti da gledate malo......moja dr u dz slika po 5-6 slicice i gledamo bebu nekih 15ak minuta......ovi u fronu su uzas......ne znam sto su takvi kad im je slikanje sekund.......
sta su dali od lekica......

Kako je slatko,seka bira ime :mrgreen: :cmok: A kako se ona zove?Divim ti se kako si mogla da izdrzis a da neznas kojeg je pola,ja nebih mogla,mi sad u utorak idemo kod doce,pa bi trebao da nam kaze sta smo bata ili seka :) ,kaze moj muz u utorak pijemo sampanjac i jedemo tortu :mrgreen::cmok::heart::heart: jedva cekam utorak!

Mogu da izdržim da uopšte ne pitam. Zaista mi je svejedno da li je dečak ili devojčica. Ipak pitaću da bi starija seka (Jelena) bila pripremljena.
Pitalo dete i prošli put kada smo bili na UZ ali je pupčana vrpca bila između nogu pa se nije moglo videti. Inače je beba hiperaktivna i doktor je bio prezadovoljan, a to sam mu i bez UZ mogla reći.

Poslednja izmena:
Drage trudnice i mame! Imate VELIKI POZDRAV od Kockice!!!!! Vidjele smo se danas i da vam kazem da je ona jedno DIVNO,OPUSTENO i JAKO OTVORENO bice! Zao mi je samo sto nismo stigle da se ispricamo o svemu,ali bice drugih prilika!:super:

Ciao drugarice trudnice,

ja sam tek u osmoj nedelji:) i malo me rade mucnine, ali ne povracam uopste. Doktor mi je rekao da cemo prvo da radimo double test za 4 nedelje i da ce sve biti ok, a ja se razmisljam da li da trazim onu biopsiju horionskih cupica, ali se i bojim zbog invazivnosti metode. Inace imam 35god a u treminu za malo 36:think:

Malo sam umorna jer ovo mi je 3ca trudnoca za 2.5godine, prva je bila neuspesna na zalost. Sincic mi je u fazi prohodavanja, proslavili smo i rodjendan i divno zabavljamo ovih dana :ok:

Meso opet ne mogu da ocima vidim i gde sednem mogla bih da zaspim:super:

Nego, ko je bese radio tu biopsiju horionskih cupica da me ohrabri da nije strasno:super:

Cao drustvo, nije mi radio net desetak dana i umorih se sad dok sam procitala sta ste sve ispisale za to vreme. Sad vise nemam pojma kome se sta desilo i ko je sta napisao, ali nema veze, ja sam sve procitala - to je vazno :mrgreen:
Sto se biopsije tice, ja imam 36 godina i bas sam razmisljala sta cu kad mi doca kaze da zbog godina moram na to ili amnio, ali radila sam samo triple, i kaze da je sve ok i da ne treba da se bockam - bas mi je laknulo - znam da to sve uglavnom prodje super (valjda samo 1 u 200 puta izaziva problem), ali ja se ipak bojim. Angie je radila tu biopsiju i kaze da nije strasno, a sad je skoro 100% sigurna da je sve ok, pa sad ti uz konsultaciju sa docama odluci sta ti je ciniti.

Ja sam citala da mladje majke cesce rode decu sa nekom genetskom greskom, zato sto nas starije vise testiraju, pa se vise trudnoca prekine u ranoj fazi, ali da verovatnoca za genetski bug raste sa godinama.
Anyway, nikad nisam mnogo volela statistiku, pa nek se oni igraju sa ciframa, a ja sam resila da se opustim i uzivam koliko god mogu - sto od srca:heart: savetujem i ostalima.

Hvala ennna :kiss:
Jaooj ljudi sta sam ja sanjala nocas,da sam se porodjala,i bas je bilo stvarno i to mi je mama pomagala,,i beba je bila devojcica :mrgreen: svasta u snu coveku dodje,nego sto jovanca rece da joj je svejedno sta je,mislim da cu i ja reci doci da necu da znam sta smo,znam da ce me muz ubiti zbog toga :hahaha::hahaha:,videcemo...jos razmisljam...iskreno pre sam jedva cekala da saznam ,ali sad kako se blizi taj dan,potpuno mi je svejedno,lepse je da zivim u neizvesnosti dali je decak ili devojcica,bitno je da triple test bude ok kao i onaj glavni ultrazvuk gde gledaju bebine organe i mere je :worth::sad2: :cmok: Ja jutros ustala u 7H tako me je probudio onaj jak bol,da me je naterao u plac,sad sam sva smorena,pokusacu kasnije da odspavam malo...:(
Kako ste mi vi danas?

Poslednja izmena:
Cao drustvo, nije mi radio net desetak dana i umorih se sad dok sam procitala sta ste sve ispisale za to vreme. Sad vise nemam pojma kome se sta desilo i ko je sta napisao, ali nema veze, ja sam sve procitala - to je vazno :mrgreen:
Sto se biopsije tice, ja imam 36 godina i bas sam razmisljala sta cu kad mi doca kaze da zbog godina moram na to ili amnio, ali radila sam samo triple, i kaze da je sve ok i da ne treba da se bockam - bas mi je laknulo - znam da to sve uglavnom prodje super (valjda samo 1 u 200 puta izaziva problem), ali ja se ipak bojim. Angie je radila tu biopsiju i kaze da nije strasno, a sad je skoro 100% sigurna da je sve ok, pa sad ti uz konsultaciju sa docama odluci sta ti je ciniti.

Kako si ti,kako se osecas?Koja si bese nedelja?

Usla u 22. i jedva cekam UZ, nadam se krajem nedelje.
Inace da me gorusica ne razbija bila bi super. :) I jos uvek sam u dilemi sta su pokreti bebe a sta gasovi (a nisam plavusa) :confused:
Kad ti je termin?Jedi cesto i pomalo,gorusica hoce kad se prejedes,bar je tako kod mene.Ja sam plavusa i najzad ukapirala kad mi bebac lupka:p Lezi i pokusaj da se smiris,ako nista neosecas MALO pritisni stomacic i osetices,probaj...:cmok:Sta nosis decka ili devojcicu?:bye:

Ma ja uvek u jesen i u prolece patim sa tom kiselinom, samo sto sam, kad nisam bila trudna, mogla da popijem lek i da resim problem, a sad cutim i trpim i grickam pirinac.
Ukapirala sam da se najbolje osete pokreti kad se mirno lezi, ali cesto osetim lup, pa onda moram da podrignem... e to me zbunjuje.
Termin mi je 01.03. a nadam se da cu na ovom UZ saznati jel decak ili devojcica.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back