steffica
Primećen član
- Poruka
- 830
Da,hvala bogu,odmorila sam se dobro,i rekla sam od sada necu vise da se preforsiram po celi dan u kuhinji :nono: nesto na brzaka ili muz neka spremi,preca ja bebica,joooj ako mi verujes sva sam se presekla,jos mi je u glavi onaj bol kad je zapocelo...grozno.Muzic mi uzeo lekove sto su mi prepisali u hitnoj,imam jos bolove ali procice uskoro nadam se.E dobra vam je ona za spavanje sa jastukom izmedju nogu,neznam koje bese to pomenuo,tako sam nocas spavala...
Kako si ti,jer imas jos mucnine?Pozdrav i cmokic
Jao, ja se presecem svaki put kad me zaboli stomak, mogu misliti kako ti je bilo.... Samo se odmaraj sto vise...
Mucnine su se malo smanjile... Juce sam povracala, jer sam pojela pizzu za dorucak. Danas cu praviti palacinke, strasno mi se jedu, ali sa marmeladom... Inace nikad nisam jela marmeladu, samo eurokrem.... Stefan i dalje trazi da ga nosam, jos malo mogu dok stomak ne pocne da raste... Grudi me bole nenormalno, sad i bradavice. Pokazala sam Stefi sliku za UZ i rekla mu da je to beba, a on uzeo pa pokazuje tati i vice beba. Pa onda stavio sliku u fasciklu i zatvorio i kaze da beba spava... Joj, srce mamino...

i cmokic p;s.javi dali ti je mama dobila tranfuziju.
,ali ne puno
,ja bih ti ih sve smazala 

a na kom delu si videla da se pomera?
i da primetila sam da mi pupak pocinje da izlazi 
nesmes,bolje da se pricuvamo nego posle da se kidamo i nerviramo,a u vecini slucajeva je nasa krivica,odmaraj ,nemoj da ti dodjem tamo
Kad je tebi bese termin?
tkacio: