Jovanca Micic
Aktivan član
- Poruka
- 1.018
jao...gde je 9ti mesec......
Da znaš da sporo prolazi vreme............ i neka se samo neko usudi da kaže da smo nestrpljive, nervozne i neurotične.:mad:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jao...gde je 9ti mesec......

Presudila ćerka, ali samo ime za devojčicu MILA. Ništa od onog ranije planiranog, mada nam se i ovo mnogo sviđa.
Za dečaka još nikako da smislimo. Uostalom moj muž kao uvežbao da pravi devojčice pa se nadam opet istom. Naredne nedelje idem na preglede pa ćemo videti može li se utvrditi pol.![]()
A kako se ona zove?Divim ti se kako si mogla da izdrzis a da neznas kojeg je pola,ja nebih mogla,mi sad u utorak idemo kod doce,pa bi trebao da nam kaze sta smo bata ili seka
,kaze moj muz u utorak pijemo sampanjac i jedemo tortu 

jedva cekam utorak!jao...gde je 9ti mesec......

Da znaš da sporo prolazi vreme............ i neka se samo neko usudi da kaže da smo nestrpljive, nervozne i neurotične.:mad:![]()

Kako je slatko,seka bira ime![]()
A kako se ona zove?Divim ti se kako si mogla da izdrzis a da neznas kojeg je pola,ja nebih mogla,mi sad u utorak idemo kod doce,pa bi trebao da nam kaze sta smo bata ili seka
jedva cekam utorak!
......valjda nece da ti okrene guzu......

valjda nece

,ma bice u redu...da videcu mog bebca ali na kratko,jer je doca cudan malo,uvek je to na minut,i neda nam slike,nikad
,ali nema veze za ned dve bi trebali da mi zakazu drugi ultrazvuk,pa cemo malo duze gledati nasu bebicu 
Kako je slatko,seka bira ime![]()
jedva cekam utorak!

i malo me rade mucnine, ali ne povracam uopste. Doktor mi je rekao da cemo prvo da radimo double test za 4 nedelje i da ce sve biti ok, a ja se razmisljam da li da trazim onu biopsiju horionskih cupica, ali se i bojim zbog invazivnosti metode. Inace imam 35god a u treminu za malo 36

savetujem i ostalima.
svasta u snu coveku dodje,nego sto jovanca rece da joj je svejedno sta je,mislim da cu i ja reci doci da necu da znam sta smo,znam da ce me muz ubiti zbog toga 
,videcemo...jos razmisljam...iskreno pre sam jedva cekala da saznam ,ali sad kako se blizi taj dan,potpuno mi je svejedno,lepse je da zivim u neizvesnosti dali je decak ili devojcica,bitno je da triple test bude ok kao i onaj glavni ultrazvuk gde gledaju bebine organe i mere je 
Ja jutros ustala u 7H tako me je probudio onaj jak bol,da me je naterao u plac,sad sam sva smorena,pokusacu kasnije da odspavam malo...
Cao drustvo, nije mi radio net desetak dana i umorih se sad dok sam procitala sta ste sve ispisale za to vreme. Sad vise nemam pojma kome se sta desilo i ko je sta napisao, ali nema veze, ja sam sve procitala - to je vazno
Sto se biopsije tice, ja imam 36 godina i bas sam razmisljala sta cu kad mi doca kaze da zbog godina moram na to ili amnio, ali radila sam samo triple, i kaze da je sve ok i da ne treba da se bockam - bas mi je laknulo - znam da to sve uglavnom prodje super (valjda samo 1 u 200 puta izaziva problem), ali ja se ipak bojim. Angie je radila tu biopsiju i kaze da nije strasno, a sad je skoro 100% sigurna da je sve ok, pa sad ti uz konsultaciju sa docama odluci sta ti je ciniti.
Kako si ti,kako se osecas?Koja si bese nedelja?
I jos uvek sam u dilemi sta su pokreti bebe a sta gasovi (a nisam plavusa) Kad ti je termin?Jedi cesto i pomalo,gorusica hoce kad se prejedes,bar je tako kod mene.Ja sam plavusa i najzad ukapirala kad mi bebac lupkaUsla u 22. i jedva cekam UZ, nadam se krajem nedelje.
Inace da me gorusica ne razbija bila bi super.I jos uvek sam u dilemi sta su pokreti bebe a sta gasovi (a nisam plavusa)
![]()
Lezi i pokusaj da se smiris,ako nista neosecas MALO pritisni stomacic i osetices,probaj...
Sta nosis decka ili devojcicu?
za vas dvoje i pozdrav za tatu