Smrccc... znaci stvarno vise mi je pun kur.ac Kine na svaki nacin...

tkacio: te ja krvarila, te on prvo imao sudar, pa sad ovo...
Elem otkrili mu u krvi povisen dosta nivo necega sto ukazuje na ostecenje jetre i onda mu uradili UZ i rekli da ne sme ama bas vise ni kap alkohola da pije, ni da jede masno... a posto se njemu ne svidja tamo hrana on je svaki dan doruckovao u Meku jer to iole jos i moze da se jede, a koliko je pio i da ne pricam jer mu nedostajemo nas dve pa kad ga uhvati tuga on to lecio flasom...

a ja jos juce sva nesto bljak, ne mogu da spavam, ko da sam predosecala da nesto nije kako treba...

sto kaze on ti si moja vidovita Zorka...

elem pricali smo pre pola sata i ja mu digla frku da vise nista ne pije 3 meseca (iako sam pricala sa nasom lekarkom i ona je rekla da se jetra regenerise i da ce se oporaviti lepo ako mesec dana nista ne pije, ja digla na 3 meseca!), da ne unosi masno nista, bolja da svako vece pravi sendvice kuci pa nek ih nosi na posao, nego da jede u Meku...

prvo je bio kao, pa kako ja to da izdrzim, e onda kad sam krenula da placem, rekao je oook necu vise nista piti... eh da znate sad mi je bolje, imam vas...

sta bih ja bez vas?!
P.S.: posto ovo njegovima ne smem reci, otac mu je bivsi alkos i psihicki u persunu, a majka uvek zabrinuta i odmah joj se odrazi na zdravlje kad mu je nesto... tako da me zamolio da cutim, a ja nemam kome da kazem osim vama, kumi i svojima...