bonzita93
Aktivan član
- Poruka
- 1.950
Slatki su,ali ja drugacije zamisljam,nevolim od drveta,nemogu da vam stavim,ali pogledaj te na ovom sajtu aubert.Upravo gledam katalog,promocije diznijevih igracaka,za bebe kolica,tepih a ima onaj polu krug sa puno lutkica zakaceno,i ibeba se stavi da lezi i tako se igra,ma ima svasta...sad ima snizenje za katolicki bozic tako da nam dobro dodje 
Joooj umrecu,nisam trebala toliko da jedem,sad me strasno boli zeludac i stomak,grceve imam,strasno...

Joooj umrecu,nisam trebala toliko da jedem,sad me strasno boli zeludac i stomak,grceve imam,strasno...

)...
ne jurim skupo, pogotovo ne za 1 sobu u kojoj cemo ja i bebac biti do njenog prvog rodjendana tj dok nam se tata ne vrati iz dalekeee Kine!
mislim da sam vec i napisala da je malim bebama najbitnija ljubav, a sve ostalo je drugo razredno...
CMOK i tebi... 
pa dobro svako treba po svojim mogucnostima i zeljama da bira...

Lepo nam spavajte i lepo se odmorite.Pozdrav za sve vas
uh sorry za offtopic ja se bas raspisah!
obozavam staromodne stvari i ko da nisam iz ovog veka,... tako da ce soba kad je ja skroz sredim biti sva u drvetu i supeeer staromodna sa decijim detaljima za Maki!
tkacio: u kadici u sobi. Jeste da mi sve isprska, ali bolje nego da se smrzne.
Sta je to siroki povoj?Pa tetra i svetska?Svedska je ono sto nepropusta kad se upiski,jer to?A ostalo