Devojke hvala vam na podrsci,evo stigla sam kuci,od dva sata do osam,strasno,neradi im se,a i neverovatne su guzve,ali nema veze bitno da sam videla mog bebca,dobro je,138otkuc srca,zadnji put smo ga videli u 12ned pa sad bas je porasla beba,pitao moj muz dali moze da nam kaze pol,a doca kaze ja sam ovde za hitno,da vidim dali je u zivotu beba,a za pol mora specijalista,zamislite idiota,Naravno da je ziva moja beba,kako mogu tako direkt da kazu,strasno je za majku tako nesto cuti,ali svuda su lekari isti dal ovde ili u srbiji svi su isti.Vadili su mi krv,7-8epruvete sad (i jutros sam vadila ono sto mi je ginekol trazio ,kao i urin,za secer i proteine),znaci dva puta me bockali danas ,a igle su im katastrof debele, primila sam infuziju unutra stavili za bolove,pritisak mi je 9/5,a puls 100,valjda je to normalno.A da ,da vam se pohvalim dobila sam i slicice,malo mi je bolje ali jos uvek imam bolove,kazu ili od creva ili je to od uterusa ali kazu da i ako bolovi dolaze od uterusa nije opasno,normalno je,ali sve u svemu neznaju zasto mi se javljaju ti bolovi,ali najbitnije je ja beba dobro!idem da jedem nesto jer danas sam samo dva kroasana pojela i solju mleka,ni vodu nisam pila,sva sam se pokidala,i nocas sam samo sat ipo spavala...Bice bolje sutra...Jos jednom hvala vam svima