malamargo
Iskusan
- Poruka
- 6.589
i ja sam prirodna ma da mi je malo potamnela kosa u zadnje dve tri godine......... ali se farbam u belo.........
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam prva 4 meseca imala kikice pa nisam ni morala da se farbam.....Ja sam prirodna plavusa,ali se i farbam u plavo svetlije,kazu da nevalja da se farbamo u trudnoci,ja jesam u drugom mesecu samo sam izabrala neku blazu,tj sampon,a i farbala sam se pre ned dana ponovo,i to sam se zeznula,zurila sam i nisam gledala kad sam pocela da se farbam a ono jako htelo da me ugusi,tek tad videla da ima hidrogen,ali mislim da nema veze,do 3mes treba da izbegavamo a posle nema veze,neke blaze zasto da ne,necu da idem zapustena .Nego kad vec pricam o tome,da vas pitam kako se sredjujete,ja sam se pre trudnoce depilirala vrucim voskom,a sad kako sam trudna kazu da nevalja,sa hladnim moze,ali ja neznam sa njime,tako da koristim brijac,ali kako stomacic raste jedva to mogu da uradim,a ono rastu ko ludo od hormona,kasnije cu da odem da mi to lepo kozmeticarka odradi sa tim hladnim voskom,i mirna sam.Kako vi izlazite na kraj sa time?
bonzita nemoj da se nerviras imala sam i ja takvih problema, ukoliko imate mogucnosti zasto da ne kupite tako nesto, kazes muzu da vasem detetu od sada pa nadalje ide sve najbolje ako mozda niste imali vi kad ste bili mali imace sve vase dete.
ali ja posto nemam za sada sobu za bebu nasla sam neku ponudu i rekla sam ukrasicu sa najboljom posteljinom i decijim tepihom malim, ali za kolica nisam stedela to mi dodje ko auto da biram.
naravno isto ta decija soba mora da je kvalitetna da doceka i drugo dete a da je u isto moderna i posle 3 godina a to kosta.
ja sam se danas posvadjala sa svojim muzem zato sto je rekao da moja mama kupi pelene i peskire te sitnice a ja razmisljam sta da kupi da je nesto malo znacajnije, pa sam izabrala neko odelce kad se bude izvodio iz bolnice, nesto malo svecanije pa tek onda moze pelene da kupi i sve ostalo
ja sam mislila da imam problema a ja navodno osetila bebu
ej pa i ja sam plavusa i to prirodna
tkacio:
,sve vi vec kupujete...vi ste krive...

Hoces da ti kupim nesto ovde i posaljem?Kad ti pocinjes da kupujes za malog?Vidis sta nam rade ove zenske,neznam kako cu izdrzati do 7mes...Joj, bas vam zavidim sto cete u inostranstvu kupovati za bebe!![]()
Za one koji su u Bg...preporuka za butike za trudnice > U Parsike komune, kod fontane...pristupacne cene, normalnu modeli i "9 meseci "kod Sava centra.
Pantalone sam platila 2600 tu, imaju siroki elasticni pojas, a ne vrecu.Imaju lepe stvari.
Eh, sta bi dala da ovde ima H&M, tu uvek kupim za sebe super jeftine stvari, a i C&A...
Mada, danas sam u Zemunu nabasala na neku radnju sa jeftinom garderobom za bebe
Uz malo truda, sve cu da nadjem![]()
joj svako ima svoje obicaje, ja to ne voliim to mi dodje ko vracanje
kao ovde kad se dete umiva umiva se tri puta i sto sitnica koje sam cula i odmah zaboravila, ne znam ja nekako ne verujem u te stvari

Ja sam prirodna plavusa,ali se i farbam u plavo svetlije,kazu da nevalja da se farbamo u trudnoci,ja jesam u drugom mesecu samo sam izabrala neku blazu,tj sampon,a i farbala sam se pre ned dana ponovo,i to sam se zeznula,zurila sam i nisam gledala kad sam pocela da se farbam a ono jako htelo da me ugusi,tek tad videla da ima hidrogen,ali mislim da nema veze,do 3mes treba da izbegavamo a posle nema veze,neke blaze zasto da ne,necu da idem zapustena .Nego kad vec pricam o tome,da vas pitam kako se sredjujete,ja sam se pre trudnoce depilirala vrucim voskom,a sad kako sam trudna kazu da nevalja,sa hladnim moze,ali ja neznam sa njime,tako da koristim brijac,ali kako stomacic raste jedva to mogu da uradim,a ono rastu ko ludo od hormona,kasnije cu da odem da mi to lepo kozmeticarka odradi sa tim hladnim voskom,i mirna sam.Kako vi izlazite na kraj sa time?
ja sam uvek sto se dlaka tice koristila depil kreme, ali sad koristim brijac... a dole me je uvek sredjivao muz brijacem!
a sad kad ga nema i nije bas funkcionalno preko stomaka ne znam kako cu... 
Ma da,muskarci...tkacio:
E pa vi ste bas krenuli sa kupovinom,kako je to lepo,ja gleduckam,i jedva izdrzavam da nesto nekupim,ali jos malo,za 8dana znacemo sta je decko ili devojcica,pa kad krenemo,rekla sam u 7mes pocinjem da kupujem,ali sad neznam,sve vi vec kupujete...vi ste krive...
![]()
ej ja cu sutra da kupim posteljinu,hehehe ma ja cu u 6. mesecu izgleda sve da kupim.kad krenes gotovo je.
ja se samo brijem, mada sam primetila da sam nekako vise odlakavila od kada sam trudna, nesto mi je to cudno skroz, i nekako taman kazem sebi konacno sam se obrijala kad ono opet dlaka, cinimi se da to nesto brze i raste od kada sam trudna, heheeh

ej ja cu sutra da kupim posteljinu,hehehe ma ja cu u 6. mesecu izgleda sve da kupim.kad krenes gotovo je.
ja se samo brijem, mada sam primetila da sam nekako vise odlakavila od kada sam trudna, nesto mi je to cudno skroz, i nekako taman kazem sebi konacno sam se obrijala kad ono opet dlaka, cinimi se da to nesto brze i raste od kada sam trudna, heheeh
bas ruznoJeste,tacno tako i ja sam sva odlakavila,brijem se,a vec drugi dan strasno,brzo rastu,a stomacic mi je bas dlakavbas ruzno

I zamislite, NISAM NISTA PLATILA !!!! 
Steffice, mislis da smem da stavim mini val u trudnoci...mislim ta kiselina je bas odvratna...

Steffice, mislis da smem da stavim mini val u trudnoci...mislim ta kiselina je bas odvratna...
Ne znam kako je rano za expertski uz, kako je meni dr. rekao radi se od 11ned i 1dan do 12ned.,a dobro, nevredi razbijati glavu, slusaj tvog dr....kako si ti, kako su mucnine? jos uvek mi je u glavi sta si prezivela u subotu(svadba i tako to)...svaka ti cast, al nemoj da ponavljas...meni se sinoc desilo nesto cudno...stegli su mi se misici na vratu i strasno me zabolela glava...i sada me boli...
Bas me briga... Steffice, mislis da smem da stavim mini val u trudnoci...mislim ta kiselina je bas odvratna...
Ne znam kako je rano za expertski uz, kako je meni dr. rekao radi se od 11ned i 1dan do 12ned.,a dobro, nevredi razbijati glavu, slusaj tvog dr....kako si ti, kako su mucnine? jos uvek mi je u glavi sta si prezivela u subotu(svadba i tako to)...svaka ti cast, al nemoj da ponavljas...meni se sinoc desilo nesto cudno...stegli su mi se misici na vratu i strasno me zabolela glava...i sada me boli...

Enna, nema nista lose u tome sto stavljas mini val, ja znam jednu devojku koja je stavljala mini val, a kosa joj je izgledala kao da je prirodno kovrdzava. Neke kao krupne lokne... Nisam mogla da verujem kad mi je rekla da stavlja mini val. Moja kosa je talasasta, i jako jako suva. U 1. trudnoci mi se kosa tako prolepsala. Nisam se farbala jer sam cula kako to ne valja ( sto je btw cista glupost). Sada se farbam u plavo i bas sam se ofarbala pre neki dan. Jedino sam se plasila da mi boja ne ispadne kako bi trebalo...
Bila sam kod dr, evo upravo sam stigla od nje. Malo se zeznula dr jos je rano da bi mogla da uradi ekspertni... Sada sam 11 nedelja i 1 dan. Pa mi je zakazala za 27.10. Dobila sam slicicu, sada smo veliki 4.22 cm !!!I zamislite, NISAM NISTA PLATILA !!!!
![]()

bas smo velikiii
,samo neka raste 

Gde li nam je angi?pa tine ns,suze...

drugi expertski je u 16.nedelji(znaci kraj cetvtog), sad mozda je kod vase dr. kasnije posto je i prvi malo kasnije u odnosu na mog dr...inace sto se tice minivala, blam me je da pitam jer je moj ginekolog muskarac, mislim nista me nije blam da ga pitam u vezi trudnoce, mislim da nema sta nije cuo(inace je super covek), al da ga pitam za minival ili depilaciju...[/QUm
Ma zavisi od doktora,ovde se radi ekspertski u 12ned,22ned i 32ned,a inace ima se svakog mes kontrolica,i radi se ultrazvuk na svakoj.Moja sestra je u srbiji i ona je sad 10ned,zakazali su joj ultrazv za dve ned,znaci to je 12ned kao i ovde,Ja sad 21oktob ,znaci bicu u 21ned,imam kontrolu,radice mi ultrazv,cisto da vidi jer je beba dobro i da nam kaze poli odmah ce mi zakazati tat ekspertski kod specijaliste za ned -dve.Opet kazem zavisi od mesta i od doktora.
Gde li nam je kockica?Spava??Gde li nam je angi?pa tine ns,suze...
Pa vec duze vreme nam nema nam ni esperance,ni cmoke
POOOZZZZ za sve vas i veliki![]()
bas sam se lepo naspavala! 
e pih 
Bila sam kod dr, evo upravo sam stigla od nje. Malo se zeznula dr jos je rano da bi mogla da uradi ekspertni... Sada sam 11 nedelja i 1 dan. Pa mi je zakazala za 27.10. Dobila sam slicicu, sada smo veliki 4.22 cm !!!I zamislite, NISAM NISTA PLATILA !!!!
![]()
bac cmo vejikiiii... 
kao i meni,ma bitno je da je sve u redu i da bebci sutiraju
Po toj tvojoj knjizi kada se ulazi u 9mes?Ma opusteno,tebi se bas zurikao i meni,ma bitno je da je sve u redu i da bebci sutiraju
Po toj tvojoj knjizi kada se ulazi u 9mes?
a smejem se sama sebi kad se radujem sto osecam nesto i onda par trenutaka kasnije shvatim da su to gasovi