Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
u kiki samo sto ne znam koliko jos traje popust
ali ako ne bude u kiki taj popust onda pogledaj u leiner samo sto je to isto za nijansu skuplje. to kosta 169 evra u kiki u leineru negde oko 190

da pa ja sam 24 nedelja termin je 9. februara
zbunila sam se pa sam za svaki sliucaj pogledala u kalendar trudnoce

kockice jel imas nekog da ti kupi taj krevetac ukoliko ne stignes dok traje popust?

Poslednja izmena:
kockice mozda je tebi termin onda 21. janurara ali drago mi je sto smo sve priblizne sa terminima ima da se druzimo dugo, hehe

kockice moj odgovor sam ti dala za kiku i leiner
a lutz je najbolji ali nema to snizenje trenutno za garderobu nemoj da se zeznes samo hm i ca jer je ostalo manje lepo a puno skuplje, to je moje misljenje
a sto se tice cena kolica ja sam nesto uporedjivala i cinimi se da su priblizno iste ko kod nas ali to nije sto posto sigurno

u kiki samo sto ne znam koliko jos traje popust
ali ako ne bude u kiki taj popust onda pogledaj u leiner samo sto je to isto za nijansu skuplje. to kosta 169 evra u kiki u leineru negde oko 190

da pa ja sam 24 nedelja termin je 9. februara
zbunila sam se pa sam za svaki sliucaj pogledala u kalendar trudnoce

kockice jel imas nekog da ti kupi taj krevetac ukoliko ne stignes dok traje popust?

kockice mozda je tebi termin onda 21. janurara ali drago mi je sto smo sve priblizne sa terminima ima da se druzimo dugo, hehe

kockice moj odgovor sam ti dala za kiku i leiner
a lutz je najbolji ali nema to snizenje trenutno za garderobu nemoj da se zeznes samo hm i ca jer je ostalo manje lepo a puno skuplje, to je moje misljenje
a sto se tice cena kolica ja sam nesto uporedjivala i cinimi se da su priblizno iste ko kod nas ali to nije sto posto sigurno

Uh pa kako da postignem da pogledam u tim svim radnjama a nemam ni kola ni nista u Becu :sad2: ja dolazim sledeceg petka u Bec, a mozda moze majka da mi kupi ako ja ne stignem, jer ona ide jednom mesecno! :think: ali hvala vam puno, to mi bas znaci jer mi bas to treba za bebirona! :mrgreen:

Elem pa ja sam 21a nedelja, zadnji dan menstruacije mi je bio 16.5. a termin mi je 21. Februara! :think: ne znam kako vi racunate... :whistling:

pa jesi 21. i tvoje je tacno i moje je tacno
znaci moja zadnja je bila 2. maja i termin mi je 9.feb tako da sam sada 24. nedelja, to je to ne znam sta se desilo bilo pa je doslo do zabune. znaci ja cu se poroditi pre tebe. e sada smo valjda razresili

ja jedine tegobe imam oko toaleta, nema sanse da negde odem a da ne odem u wc, cak sam negde morala da obavim i napolju ko kucence, nocu je jos gore, redovno me probudi da moram da trcim do wc, ne znam kako je kod vas, ali kako cu ja onda u 9 mesecu da nosim pelene ili sta vec

pa jesi 21. i tvoje je tacno i moje je tacno
znaci moja zadnja je bila 2. maja i termin mi je 9.feb tako da sam sada 24. nedelja, to je to ne znam sta se desilo bilo pa je doslo do zabune. znaci ja cu se poroditi pre tebe. e sada smo valjda razresili

ja jedine tegobe imam oko toaleta, nema sanse da negde odem a da ne odem u wc, cak sam negde morala da obavim i napolju ko kucence, nocu je jos gore, redovno me probudi da moram da trcim do wc, ne znam kako je kod vas, ali kako cu ja onda u 9 mesecu da nosim pelene ili sta vec

Hmmm... :think:
Ja sam plavusa definitivnoooo... :rotf: sorry za zabuunu izgleda da sam bas posandrcala! :rotf:

Eh toalet, ni ne podsecaj me... ako odes negde 50ak strana unazad svaki moj post ce se raditi o tome kako nooon stop idem u WC, a pogotovooo uvece na svakih maximum sat dva... :whistling: hvala Bogu sad je malo bolje, ali i dalje cesto idem i ustajem... :mrgreen: nema nam druge nego da se naviknemo na to...

Upravo osecam neke "gasice" sto ja kazem u stomaku, ali izgleda da Maki zeza mamu jer najvise voli da udara kad imam prave gasove, pa majke mi ne razlikujem! :rotf:
Eto to je to od mene za danas, umorne smo pa odoh da lalam!
CMOK :cmok:

Dobro jutro! :p
Ja sam u subotu bila na nekoj svadbi. Znaci, jedva sam izdrzala. Muka mi je bilo, katastrofa, vrtelo mi se u glavi. Kod mlade stancic mali, nema mesta za sedenje, jos kad je mladozenja dosao po nju, a unutra 100 stepeni... Mislila sam da cu se onesvestiti. Glava me rasturala, a tek kad smo otisli u restoran, pa muzika glasna... I kao slag na torti - posle, gle ironije, torte sam tako povracala... I to sve zato sto mi sad ne prija cokolada, a moja sveki to nije znala, pa kako zna da sam inace manijak za cokoladom, donela mi zena cokoladnu. I to je jos cekala tamo dok nisu naceli neku cokoladnu ( jel' kako je divna sad, prava je dobrica :roll:). A ja gleda, moj muzic uzeo vocnu, a ja bih pre tu pojela, al' reko' da ne uvredim dragu mi sveki... I jos svi navalili, pa sto niste poveli Stefana, pa sto ne igras. A da sam ga povela bio bi MENI na rukama sve vreme, MENE bi maltretirao, a i on bi se jadnocak izmucio. A sto se igranja tice, na kraju sam ustala malo ( zbog muza, on se raspistoljio :lol:) ali me je, naravno, posle boleo i stomak na svu tu muku...
Sutradan, oni isli u kukuruze, a ja ( bezobraznica :rumenko:) namerno odem kod mame jos iz svatova ( cuvali su Stefana ) i prespavam tamo i ostanem celu nedelju kod njih. Jer da sam bila kuci morala bih da uz bebana koji je sad narocito nemiran, i uz ove mucnine, da skuvam rucak za sve radnike. E, tako sam se ja lepo izvukla, a rucak je spremala zaova... Ha, ha, ha... :evil: Bas sam pokvarena, ali meni ce biti bolje. :mrgreen:

Uh steffi draga odmaraj ti malo vise sad... :worth: divim ti se kako si to sve izdrzala! :eek:

Evo fotkice jos jedne male princeze Marte... iako se bas i ne vidi kako treba, posto smo jos mali i volimo da se igramo zmurke u tibi sa mamom :mrgreen: ali ovde sikimo palac...

Odosmo nas 2 da pravimo i jedemo dorucak! :D

Upravo sam zvala dr, sutra idem na ekspertni u 07:30, pa cim se vratim javljam kako je proslo...
I zamisli pita me sestra, da li cu da zakazem, a ja kazem kako su mi rekli da samo dodjem i ponesem novac, a ona ce na to " Da, da..." Mislim, stvarno mi je muka od njih! :otkacio:

Jao, kako se lepo vidi rukica...:heart::heart::heart::heart:

mica mala......
nas malecki isto sisa prst.....

Eh a tek da ste videli moju debilno raznezenu facu dok sam je gledala kako se igra i sisa palac! :hahaha: :rotf: verujte mi umrle biste svi od smeha! :rumenko:

Upravo sam zvala dr, sutra idem na ekspertni u 07:30, pa cim se vratim javljam kako je proslo...
I zamisli pita me sestra, da li cu da zakazem, a ja kazem kako su mi rekli da samo dodjem i ponesem novac, a ona ce na to " Da, da..." Mislim, stvarno mi je muka od njih! :otkacio:

Jooooj uzas... nemoj samo da se nerviras, znas da bebac sve oseca! :sad2: i obavezno javljaj sta je bilo! :ok: Maki sisa palac za tebe, a ja drzim fige! :heart: :cmok:

Kockice, hvala ti puno... A inace sam jako nervozna, a na poslu haos, stranka za strankom ulazi, ne daju mi na miru ni jabuku da oljustim. Pa uzimam novac, pa onda opet jabuku. Imam onaj djavo za dezinfekciju ruku, ali nije to to, a ne mogu svaki cas da idem da perem ruke... Bas sam nervozna...

Super,javljaj odmah sta je bilo:cmok: I odmaraj sad jer ti je vikend bas bio zabavan! Iz kog dela si?:bye:

Uh steffi draga odmaraj ti malo vise sad... :worth: divim ti se kako si to sve izdrzala! :eek:

Evo fotkice jos jedne male princeze Marte... iako se bas i ne vidi kako treba, posto smo jos mali i volimo da se igramo zmurke u tibi sa mamom :mrgreen: ali ovde sikimo palac...

Odosmo nas 2 da pravimo i jedemo dorucak! :D
Kako je slatko,mala rukica :mrgreen: :cmok: Jer ti to uradjena slikica na 4d?Pozdrav i :kiss: za vas dve.
Mene nema jedan dan a vi ispisete dve strane,ja sam nesto neispavana,juce sam plakala i nervirala se,raspravka sa muzem :otkacio: ,gledali smo za kolica i sobu za bebca,on kaze da ja gledam sve najskuplje,tako da je juce bio haos,i jos njegov drugar sto ce isto imati bebu ga ubedjivao da ne kupujemo tako skupo,moze neko da nam pozajmi jer kaze dete raste brzo,on je kao kupio od neke zene polovna malo je koriscena,od 300e prava cena ona mu prodala za 70e,super,ali svako radi i odlucuje kako ce i sta moze priustiti svom detetu,a ja necu,hocu sve novo za moju emmu tako da sam pukla,stomak me boleo celu noc.Jeste da je skupo ali pobogu prvo nam je dete,i i imace sve,kolica sam videla u aubert bebe confort high trek full,ona su 515,ali sve zajedno ono za sediste,kolica i ono korpa za kolica za novorodjence sa dusekom unutra strava je,bas je kvalitet,je 760e,i soba je 25OOe i jos jedna sto mi se svidja je oko 1500e,jeste malo vise skupo,ali majka ce mu kupiti,to mi se svidja i gotovo.
Ima u H&M,C&A,okaidi,obaidi,to su bas specij prodav za bebice,nadje se,ima razlicite cene,nesto je skuplje ali moze i za male pare da se nadje vrlo lepa odelca :mrgreen: Pozdrav za sve vas
tina_ns Dobro nam dosla:vatromet::vatromet::vatromet: :klap::klap:

Da to je sa 4D ali posto nemam fotoaparat ni skener, ja slikam mobilnim pa eto kako slj ispadne... :sad2: ali makar se vidi sta i kako treba, tako da se trudim da me bas briga! :whistling:
Ja sam danas sva placljiva, dragi mi nedostaje, mnogo toga me smara... odoh u krevet, malo da prilegnem! :bye:

Super,javljaj odmah sta je bilo:cmok: I odmaraj sad jer ti je vikend bas bio zabavan! Iz kog dela si?:bye:
Ma, ja sam u jednom selu pored - St. Ledinci... ali mi nekako bolje da kazem NS, jer za ovo drugo niko zivi ne zna....:roll:
Ajde ajde... :cmok: :cmok: :cmok: evo malo podrske! :heart: :heart: :heart:

Hvala vam puno na podrsci! :heart::heart::heart::heart:
Joj, sto sam gladna, danas mi je bilo muka pa nisam mogla lepo da doruckujem, a posle sam pojela 2 jabuke i 2 kivija ( uuuuu, to je za mene rekord :lol:).

Kako je slatko,mala rukica :mrgreen: :cmok: Jer ti to uradjena slikica na 4d?Pozdrav i :kiss: za vas dve.
Mene nema jedan dan a vi ispisete dve strane,ja sam nesto neispavana,juce sam plakala i nervirala se,raspravka sa muzem :otkacio: ,gledali smo za kolica i sobu za bebca,on kaze da ja gledam sve najskuplje,tako da je juce bio haos,i jos njegov drugar sto ce isto imati bebu ga ubedjivao da ne kupujemo tako skupo,moze neko da nam pozajmi jer kaze dete raste brzo,on je kao kupio od neke zene polovna malo je koriscena,od 300e prava cena ona mu prodala za 70e,super,ali svako radi i odlucuje kako ce i sta moze priustiti svom detetu,a ja necu,hocu sve novo za moju emmu tako da sam pukla,stomak me boleo celu noc.Jeste da je skupo ali pobogu prvo nam je dete,i i imace sve,kolica sam videla u aubert bebe confort high trek full,ona su 515,ali sve zajedno ono za sediste,kolica i ono korpa za kolica za novorodjence sa dusekom unutra strava je,bas je kvalitet,je 760e,i soba je 25OOe i jos jedna sto mi se svidja je oko 1500e,jeste malo vise skupo,ali majka ce mu kupiti,to mi se svidja i gotovo.
Ima u H&M,C&A,okaidi,obaidi,to su bas specij prodav za bebice,nadje se,ima razlicite cene,nesto je skuplje ali moze i za male pare da se nadje vrlo lepa odelca :mrgreen: Pozdrav za sve vas

nemoj da places i da se nerviras.....ima jos vremena da se kupuju stvarcice.....probaj da se dogovorite.......

Kod mene je bila ista situacija ! Muz je htio jeftinije jer,kao,djeca brzo to sve prerastu,ali ja sam se izborila i kupila sve novo! Pa ionako ce to sve ostati za drugo dijete i zasto onda da kupujem polovno?! Dobro,da nismo u mogucnosti vjerovatno bi morala kupiti jeftino,ali posto jesmo,nema rasprave! Drzim ti palceve da se izboris za ono sto zelis!:super::super:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back