- Poruka
- 20.599
Bonzita kako si danas?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da,tako i ovaj moj,kaze brzo odrastu,znam i ja to,ali ako smo vec u mogucnosti da priustimo to,zasto da ne,ostace za drugo dete,mada mislim da svako dete ima svoju licnost,tj treba da ima svoje stvarcice,nadje se,ima puno lepih stvari a jeftinih,samo trba prozujati u svakoj radnjici,a ja sam sad usla u 20ned,znaci do kraja trudnoce ima vremena da se sve pokupuje.Ma morace da popusti na kraju!Ni on ni ja nismo imali sve kad smo bili mali,sad je druga situacija i zato nase dete mora da ima,odlaze pare na svakakve gluposti,dete je na prvom mestu,svaki roditelj zeli i bori se da njihova deca ima dobre uslove kad dodju i u njihovom odrastanju da mu pruzi sve moguce,zar ne?Pozdrav i hvala ti.Kod mene je bila ista situacija ! Muz je htio jeftinije jer,kao,djeca brzo to sve prerastu,ali ja sam se izborila i kupila sve novo! Pa ionako ce to sve ostati za drugo dijete i zasto onda da kupujem polovno?! Dobro,da nismo u mogucnosti vjerovatno bi morala kupiti jeftino,ali posto jesmo,nema rasprave! Drzim ti palceve da se izboris za ono sto zelis!
Jutros smo opet imali raspravku ja i muzic,ali sam rekla da necu da se nerviram i da necu vise o tome da pricamo,mislim da je shvatio da je preterao,zato me danas odveo u shoping,naska sam jedva jedne tregerice,bas mi lepo stoje,inace sam rekla da necu uzimati tako nesto,ali kad sam ih probala ma bas su slatke,izgledam ko prava trudnica,stomacic sam isturilajavlja se luduje.....a tvoj????
super sam nigde danas nisam morala da idem i uzivam u kucici......
igramo igrice...kuvali.....
jedino sto su mi noge otecene vec tri dana....nemam zglobove....
da li si se smirila.....ne places........

ma super,mocicu sigurno da ih nosim do sedmog-osmog,mozda i do kraja,zavisi koliki mi bude stomacic,i nasla sam dva dzemperica,specij za trudnice,lepi su,pa smo svratili na sladoled,jutro mi je bilo uzasno,a vec popodne pricala sam sa mamom i ona kaze da je to beba sto osecam to mi se ona javlja,lupka,da se prvo javlja kao leptirici sto sam vec osetila a da se sad okrece,lupne,sad je ojacala,a ja pila lekove,joooj bas me sramota
 ma super,mocicu sigurno da ih nosim do sedmog-osmog,mozda i do kraja,zavisi koliki mi bude stomacic,i nasla sam dva dzemperica,specij za trudnice,lepi su,pa smo svratili na sladoled,jutro mi je bilo uzasno,a vec popodne pricala sam sa mamom i ona kaze da je to beba sto osecam to mi se ona javlja,lupka,da se prvo javlja kao leptirici sto sam vec osetila a da se sad okrece,lupne,sad je ojacala,a ja pila lekove,joooj bas me sramota  danas sam je osetila u radnji,predivan osecaj,zato sam se oraspolozila i resila da nemislim na svadju sa muzem,da se opustim i uzivam u trudnoci
 danas sam je osetila u radnji,predivan osecaj,zato sam se oraspolozila i resila da nemislim na svadju sa muzem,da se opustim i uzivam u trudnoci  

Dobro sam sad,kao sto sam vec napisala,pocela sam da osecam bebca i mojoj srece nema kraja,osecam ga vec 3-4ned ali ima mamu plavusu pa nezna da skonta sta je staEvo Maki i ja spavale jedno 2,5 sata i odmorile se lepo... makar me glava prestala boleti...CMOK od nas

mama me je uverila da su to pokreti bebe pa i angi ,pa malamargo,pa i ti osecamo isto,mozda malo drugacije ali je to to
 mama me je uverila da su to pokreti bebe pa i angi ,pa malamargo,pa i ti osecamo isto,mozda malo drugacije ali je to to 
 i bebironu da kupim par stvari...
 i bebironu da kupim par stvari...  ova moja mala je sad krenula u fizikalni rad, uspela da me probudi jutros koliko je uzivala i bacakala se...
 ova moja mala je sad krenula u fizikalni rad, uspela da me probudi jutros koliko je uzivala i bacakala se...  nemoj da te stid sto nisi znala da razlikujes kontrakcije i udarce, pih svakome se to moze desiti...
 nemoj da te stid sto nisi znala da razlikujes kontrakcije i udarce, pih svakome se to moze desiti... 

moracu sutra da nazovem muzevljevu firmu i da ih pitam kako se to vadi knjizica preko muzevljevog posla i osiguranja... jer ja iskreno nemam blage veze
 moracu sutra da nazovem muzevljevu firmu i da ih pitam kako se to vadi knjizica preko muzevljevog posla i osiguranja... jer ja iskreno nemam blage veze  tako da cu to sve valjda srediti kad se vratim iz Beca, pa da se upisem u Savetovaliste ovde u Shapcu!
 tako da cu to sve valjda srediti kad se vratim iz Beca, pa da se upisem u Savetovaliste ovde u Shapcu!  ionako vec dosta kasnim...
 ionako vec dosta kasnim...  po mojoj knjizi, za 4 dana ulazim u 22 nedelju tj 6ti mesec!
 po mojoj knjizi, za 4 dana ulazim u 22 nedelju tj 6ti mesec!  

Dobro sam sad,kao sto sam vec napisala,pocela sam da osecam bebca i mojoj srece nema kraja,osecam ga vec 3-4ned ali ima mamu plavusu pa nezna da skonta sta je stamama me je uverila da su to pokreti bebe pa i angi ,pa malamargo,pa i ti osecamo isto,mozda malo drugacije ali je to to

eto otprilike mojih osecanja u 1sek kad ona krene da se pomera!
ne znam kako to ide kad vadis knjizicu na muza.......E da i ja jos nemam zdravstvenu knjizicu...moracu sutra da nazovem muzevljevu firmu i da ih pitam kako se to vadi knjizica preko muzevljevog posla i osiguranja... jer ja iskreno nemam blage veze
tako da cu to sve valjda srediti kad se vratim iz Beca, pa da se upisem u Savetovaliste ovde u Shapcu!
ionako vec dosta kasnim...
po mojoj knjizi, za 4 dana ulazim u 22 nedelju tj 6ti mesec!

ne znam kako to ide kad vadis knjizicu na muza.......

Sve si luda ,ali jeste bas tako,bas su takva osecanjaEh znam kako se osecas stvarno jeeee

,guramo ,guramo,jos toliko i eto nam mala emma
 ,guramo ,guramo,jos toliko i eto nam mala emma 
 Jos 8dana pa cu videti bebca

Kod mene le to kao nepravilno  lupkanje, a ponekad talasici...
 Kod mene le to kao nepravilno  lupkanje, a ponekad talasici... Eh, a ko ti kaze...Ja sam malopre zavapila za krofnama i moj dragi ode da trazi...Kaze : Pocelo je, pocelo
 Eh, a ko ti kaze...Ja sam malopre zavapila za krofnama i moj dragi ode da trazi...Kaze : Pocelo je, pocelo
sta je ovo sve plavuse........

sad jedva cekam da se porodim pa da me ofarba frizerka opet u plavo!
 sad jedva cekam da se porodim pa da me ofarba frizerka opet u plavo!  

Sve si luda ,ali jeste bas tako,bas su takva osecanja
iste su cene kao i ovde,ja sam platila 35e,ma da mama mu je najpotrebnija,a kasnije kad se preselite u vas stancic, mama ce joj namestiti najlepsu sobicu za njenu princezicu
Po mojoj knjizi,ja sam usla u 20ned znaci prva ned 5mes,guramo ,guramo,jos toliko i eto nam mala emma

ili nema mog broja, ili je tetkasto ili prosto prosireno preskupo... a da dajem po 80 evra za trudnicke pantalone
 ili nema mog broja, ili je tetkasto ili prosto prosireno preskupo... a da dajem po 80 evra za trudnicke pantalone  ahem... nisam luda!
 ahem... nisam luda! 
 posto i sama obozavam Diznijeve crtace i bajke i princeze i ma sve, verujem da ce i Maki biti mala mamina princeza... a kad bude porasla bice rokerka i metalka!
 posto i sama obozavam Diznijeve crtace i bajke i princeze i ma sve, verujem da ce i Maki biti mala mamina princeza... a kad bude porasla bice rokerka i metalka!  
  ma samo da mi nabavimo nas stan kad se tata vrati i nije nam nista problem... meni stvarno prvih godinu dana sto se tih dzidza bidza nije frka, jer sve razmisljam da detetu jesu potrebne igracke itd ali jos dok ne hoda ovisno je o mene... pa nek se nauzivamo u nama dok se tata ne vrati e onda krece doba sve vece samostalnosti, koraka, trcanja, parkova, igracaka, svoje sobe, itd.
 ma samo da mi nabavimo nas stan kad se tata vrati i nije nam nista problem... meni stvarno prvih godinu dana sto se tih dzidza bidza nije frka, jer sve razmisljam da detetu jesu potrebne igracke itd ali jos dok ne hoda ovisno je o mene... pa nek se nauzivamo u nama dok se tata ne vrati e onda krece doba sve vece samostalnosti, koraka, trcanja, parkova, igracaka, svoje sobe, itd.  aha znaci tvoja knjiga to racuna drugacije od moje!
 aha znaci tvoja knjiga to racuna drugacije od moje!  u mojoj knjizi si ti u 20toj nedelji = 5 i po mesec!
 u mojoj knjizi si ti u 20toj nedelji = 5 i po mesec!  ma cuti evo presle smo pola, i to smo prosle ono najgore... joooj jos 8 dana samo!
 ma cuti evo presle smo pola, i to smo prosle ono najgore... joooj jos 8 dana samo!  milinaaaa...
 milinaaaa...  

Bravo za nase aktivne bebice!
Ovaj moj je jutros ludovao, a evo i malopre...Kod mene je to kao nepravilno lupkanje, a ponekad talasici...
Kockice,
Nemoj previse cokoladeEh, a ko ti kaze...Ja sam malopre zavapila za krofnama i moj dragi ode da trazi...Kaze : Pocelo je, pocelo

mislim da sam negde spomenula da ja ne volem cokolade, ali mi se sad bas prijeo Bounty!
 mislim da sam negde spomenula da ja ne volem cokolade, ali mi se sad bas prijeo Bounty!  
  ma kad ja zavapim Svekrvi za palacinkama bice svasta!
 ma kad ja zavapim Svekrvi za palacinkama bice svasta!  

pogotovo u Shabcu, a vala nema ni u Bgu za debele trudnice ama baaas nista!
 pogotovo u Shabcu, a vala nema ni u Bgu za debele trudnice ama baaas nista!  

kad sam mu rekla da necu da mi njegova mama kupuje stvari za bebu, necu niko to da radi, on je lepo njoj rekao da se slaze sa mnom, da ja treba da biram, pa da idemo ona i ja zajedno u prodavnicu i ja da joj pokazem sve sto mi se svidja, da se to stavi u stranu pa nek ona samo dodje po to i plati kad ja budem bila u bolnici!
 kad sam mu rekla da necu da mi njegova mama kupuje stvari za bebu, necu niko to da radi, on je lepo njoj rekao da se slaze sa mnom, da ja treba da biram, pa da idemo ona i ja zajedno u prodavnicu i ja da joj pokazem sve sto mi se svidja, da se to stavi u stranu pa nek ona samo dodje po to i plati kad ja budem bila u bolnici!  

a to svecanije odelce kad budemo izlazili iz bolnice prosto cu joj kupiti neku pufnastu belu haljinicu!
 a to svecanije odelce kad budemo izlazili iz bolnice prosto cu joj kupiti neku pufnastu belu haljinicu!  
  joooj ljubi je mama vec kad zamislim bude mi prelepoooo...
 joooj ljubi je mama vec kad zamislim bude mi prelepoooo...  

a da ne pricam o tome da cemo se za Novu Godinu castiti fotoaparatom da bi imala da slikam Martu ko paparaco na svakih 10min (ako i toliko izdrzim!
 a da ne pricam o tome da cemo se za Novu Godinu castiti fotoaparatom da bi imala da slikam Martu ko paparaco na svakih 10min (ako i toliko izdrzim!  
  ) kad se rodi!
) kad se rodi!  u sustini sto se pelena tice itd. tu se ja licno necu zamarati to ce sve svekrva da kupi dok ja budem u bolnici, jer tu ja ne moram da biram, to je isto uvek, samo cu napisati listu, ostaviti je na stolu kad krenem u porodiliste i milinaaa...
 u sustini sto se pelena tice itd. tu se ja licno necu zamarati to ce sve svekrva da kupi dok ja budem u bolnici, jer tu ja ne moram da biram, to je isto uvek, samo cu napisati listu, ostaviti je na stolu kad krenem u porodiliste i milinaaa... 
 koje ludilo!
 koje ludilo! 
sta je ovo sve plavuse........
 ,ali mislim da nema veze,do 3mes treba da izbegavamo a posle nema veze,neke blaze zasto da ne,necu da idem zapustena .Nego kad vec pricam o tome,da vas pitam kako se sredjujete,ja sam se pre trudnoce depilirala vrucim voskom,a sad kako sam trudna kazu da nevalja,sa hladnim moze,ali ja neznam sa njime,tako da koristim brijac,ali kako stomacic raste jedva to mogu da uradim,a ono rastu ko ludo od hormona,kasnije cu da odem da mi to lepo kozmeticarka odradi sa tim hladnim voskom,i mirna sam.Kako vi izlazite na kraj sa time?
 ,ali mislim da nema veze,do 3mes treba da izbegavamo a posle nema veze,neke blaze zasto da ne,necu da idem zapustena .Nego kad vec pricam o tome,da vas pitam kako se sredjujete,ja sam se pre trudnoce depilirala vrucim voskom,a sad kako sam trudna kazu da nevalja,sa hladnim moze,ali ja neznam sa njime,tako da koristim brijac,ali kako stomacic raste jedva to mogu da uradim,a ono rastu ko ludo od hormona,kasnije cu da odem da mi to lepo kozmeticarka odradi sa tim hladnim voskom,i mirna sam.Kako vi izlazite na kraj sa time?