cy3a
Aktivan član
- Poruka
- 1.709
KOCKICE-Bas si nam nedostajala,kako si sada,jesi li to bila kod tvojih roditelja?
Kazi mi jer ti osecas ponekada bol kao da ces da dobijes i pulsiranje?To je kao neko jace tupo udaranje,koje ne boli ali ga osetis
Ajde neka mi i odgovori i neka iskusna trudnica ili mama?Dali se i vama desavalo to pulsiranje,dali je moguce da je to beba?I kako ste vi osetili bebu,prvo kao leptirici,pa onda ...??kako posle toga i kad ono jace da vidite da vam se stomacic pomera ;tj da vidite kako bebac udara?Uhh,previse pitanja,ali sve mi neiskusne trudnice bi volele da znamo,a ima nas puno na ovom forumu i plus one samo sto citaju,zato javite se i objasnite.Pozdrav za sve vas
моја последњих месец дана отприлике лудује максимално... а стомак се само помера, као да се нешто таласа унутра (а и таласа се, мигољи се беба, тесно јој, па сваки покрет осећам)... у петак, на вежбама, ова што је била поред мене вриштала од смеха колико ми се стомак померао, али беба мора да вежба са мамом...
а сањала сам је пре неко вече...
и сад једва чекам...
али нисам нестрпљива...

i mi jedva cekamo sa tobom, cisto da znas! 

,16cm,kaze normalno je prva je trudnoca,i uterus se prvi put siri,sto dovodi do grcenja i pulsiranja.Lakse mi je sad,samo nisam pitala dali to bebac lupka
pitacu mog ginekologa,ukinuo mi je magnezijum,dao mi je B9,znaci u jednoj tableti ima i gvozdje i folna,kaze bleda sam malo,i dao mi je za bubuljice,za ledja,tecni sapun i losion.
tako da ne brini za to, samo gledaj da cesce sedis, lezis i odmaras!
tebi je mozda 09.Mart!?