Joj blago tebi ! Jel idete negde na more? jeste da smo letos bili ali ja bih opet putovala ali mi je frka. Rekla sam sebi jos na pocetku, da nema putovanja u trudnoci. Znam da mnogi putuju bez problema, ali meni je frka i to je to. Mozda cemo ici negde po Srbiji na vikend i tako to...
Ne,nije more,zove se center parc,pitaj tvoju drugaricu,objasnice ti,strava je,obicno idemo zimi,jer je super,kupanje napolju,to je kao neko odmaraliste,neznam koliko bese hektara,veliko je,suma je,mirno je, i ima extra bangalovi kao i hotel,unutra je uradjeno strava,ima palmi i raznih drveca,bazen sa talasima zatvoren,kao i otvoren sa baloncicima,nocu je super,temper je minus a mi se kupamo vani upaljena su svetla,bas je romanticno

tobogan,i jos puno toga,solarijum,zakuzi,ma strava je,ima tereni za tenis,golf,kuglanje,puno restorani,kozmet saloni,masaze

i jos punooo toga... Dosta porodica idu sa decom,bebama,joooj jedva cekam

Kazu da je najbolje vreme za odmor od 4 do 6mes,tad najmanje ima rizika za pobacaj,vec kasnije rizicno je plivanje po bebu,tj treba voditi racuna jer blizi se porodjaj