elleonora
Ističe se
- Poruka
- 2.419
Ne gubi nadu,bebe dolaze kada one hoce!!!!
A docice usoro
A docice usoro

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne mogu da shvatim zboc cega je tako?!?Zdravi smo oboje,pravi,uzivamo u seksu,nismo u stresu.....
![]()
oprobano je i ovde na forumu i kod svih nas da prosto kad totalno prestanes da razmisljas o tome, onda uspe! 

Ne mogu da shvatim zboc cega je tako?!?Zdravi smo oboje,pravi,uzivamo u seksu,nismo u stresu.....
![]()
I ja sam imala cudan lek za gorusicu. Kad sam bila trudna sa Stefanom, svaku noc me je mucila kiselina. I onda sam svako vece pre spavanja pojela 1 jabuku. To mi je bilo spas, jer u protivnom celu noc ne bi spavala od muke. Neki kazu da su dobri i krekeri...Mozda ce zvucati cudno ali meni je protiv gorusice pomagalo hladno mlijeko,dobro,ne bas previse hladno.Nisam mogla nocima da spavam zbog toga ali od kad sam pocela piti solju hladnog mlijeka pred spavanje, bilo mi je lakse.
.... nismo u stresu.....![]()

Nego daj ti Kockici neki savet sto je pitala, cisto da i ti promenis temu razmisljanja![]()
a ta pitanja su bila upucena svim mama, tako da lazy pozvana si da odgovoris! 
I ja sam imala cudan lek za gorusicu. Kad sam bila trudna sa Stefanom, svaku noc me je mucila kiselina. I onda sam svako vece pre spavanja pojela 1 jabuku. To mi je bilo spas, jer u protivnom celu noc ne bi spavala od muke. Neki kazu da su dobri i krekeri...

Kockice, malo me blam....Kockice, malo me blam....
ajmo ajmo trudnice i mame, ako mene nije blam da postavim to pitanje, sto vas je blam da odgovorite!?
kad mozemo da pricamo kako povracamo, imamo gasove, radimo ovo ili ono... pa sex je deo nas! A i nisam pitala za sex sa muzem nego bas bez njega... a i u sustini uopste kakav vam je libido (bio) tokom trudnoce... 

Kockice ja nemogu da ti pomognem,sex mi nije padao na pamet u trudnoci ako cemo iskreno ni kada nisam trudna u zadnje vrijeme mi nepada na pamet,valjda je umor u pitanju!
A za slucaj sto ti muz nije tu ili selfservice ili vidi malo kakav ti je postar![]()
WoW divim ti se...
ko o cemu ja o ustipcima u zadnje vreme... ne znam dal je od trudnoce ili sto mi nedostaje muz ili nesto trece... 

a dosta mojih prijateljica je imalo pojacanu zelju u tom peridu,hormoni
sve je to O.K.
e to je meni problem... pobogu svaka zena moze sama sebi da udovolji ali je poenta sto ti treba neznost i bliskost, pogotovo u trudnoci... tako da hmmm sad kad razmislim
ja se u stvari bojim da me ne razocara ako to sama budem radila... eto... 
Eh nije problem pojacana zelja... nego pojacana zelja i ljubav koju imas u sebi i zelis da je podelis sa svojom boljom polovinom, da uzivate, budete blizu i volite se... a njega nemae to je meni problem... pobogu svaka zena moze sama sebi da udovolji ali je poenta sto ti treba neznost i bliskost, pogotovo u trudnoci... tako da hmmm sad kad razmislim
ja se u stvari bojim da me ne razocara ako to sama budem radila... eto...
![]()

Kockice vi i netreba da budete razdvojeni ni u trudnoci ni posle ni nikad(mislim na duzi period) moji roditelji su bili vjecito razdvojeni zbog posla i kada je nakon x godina dosao momenat da vise ne putuje nisu mogli da se naviknu na tu situaciju klali se dan i noc umalo da se razvedu !
Ja se nerazdvajam od mm duze od 10 dana bas iz razloga koje si navela! I u pravu si kad kazes da ti je sad kada si puna novih emocija najpotrebniji ! Zato ucinite sve sto je moguce pa ili ti njemu ili on tebi sto prije!
Bolje on tebi sta se sve nedesava u toj kini, jesi li cula za kontaminirano mlijeko za novorodjencad preko 6 000 bolesnih !
Navijam za tebe![]()

elem on mora da ostane u Kini minimum 2god. ako ne i 4god. i ispravna je bila odluka da se vratim u Srbiju, bas zbog tih stvari koje se npr sad tamo desavaju i uopsteno kakva je Kina... ubi me boze... 

aaaaaaaaaaaa ne znam ni ja viseeee... 
Mozda je malo off topic...
Ne treba ni provoditi sa muzem 24h. Svako treba malo slobode. Ja u svojoj okolini imam 2 extremna primera.
- moji roditelji : cale nikad nije kuci, i cim bude malo duze u kuci i njega i kevu hvataju bubice. Jednostavno su tako navikli.
- suprugovi roditelji : non stop zajedno. Bukvalno nigde ne mrdaju jedno bez drugog. Cak ni kod prijateljice nece da ode na kafu ako i njen muz nije kuci, pa da idu zajedno. Sama ili sam nikad nigde ne idu.
Po meni ni jedno ni drugo ne valja. Treba naci zlatnu sredinu...
ma ne znam ni ja... 
![]()
)Mozda je malo off topic...
Ne treba ni provoditi sa muzem 24h. Svako treba malo slobode. Ja u svojoj okolini imam 2 extremna primera.
- moji roditelji : cale nikad nije kuci, i cim bude malo duze u kuci i njega i kevu hvataju bubice. Jednostavno su tako navikli.
- suprugovi roditelji : non stop zajedno. Bukvalno nigde ne mrdaju jedno bez drugog. Cak ni kod prijateljice nece da ode na kafu ako i njen muz nije kuci, pa da idu zajedno. Sama ili sam nikad nigde ne idu.
Po meni ni jedno ni drugo ne valja. Treba naci zlatnu sredinu...
) уживамо у сваком заједничком тренутку, али се раздвајамо због природе посла (до скоро је више мој посао био проблем, али сад седим кући и "досађујем се") и то је, бар по мени, права мера... Имамо свако своју слободу и приватност, али кад смо заједно заиста уживамо!!! чак и у гледању ТВ-а, пијењу кафе... Оне ситне, свакодневне ствари, које и чине живот... А колико тек једва чекамо овог малог кик-боксера да дође и тотално нам изокрене живот, љуби га мајка
Trudnice smiju piti čaj od brusnice , to je priridni antiseptik , suportivno sredstvo i ne šteti , naprotiv.Nije lijek za pijesak jer je sva nauka oko pijeska(koji je by the way vrlo subjektivna dijagnoza ovisna od oka i iskustva dotkora) samo dobra hidratacija i bukvalno ispiranje bubrega.Često je brusnica jedina terapija za neki leukocitić u urinu ...ne škodi .![]()
Kockice ja nemogu da ti pomognem,sex mi nije padao na pamet u trudnoci ako cemo iskreno ni kada nisam trudna u zadnje vrijeme mi nepada na pamet,valjda je umor u pitanju!
A za slucaj sto ti muz nije tu ili selfservice ili vidi malo kakav ti je postar![]()

Stvarno Kockice,ako nemas dobrog postara daj da zaposlimo nekog baju pa da ti stalno saljemo pisma i paketice![]()