esperanca137
Iskusan
- Poruka
- 6.368
Serbet:
stavis 2-3 kasicise secera da se istope i kad krene da se pretvara u tecnost ti dolijes vodu i promesas.Pustis da malo prokljuca i dodas dve tri kriske limuna da se kuva u serbetu
Kad budes nalivala vodu u lonce malo ce da pukne,ali to tako treba.Nemoj da se uplasis.
Slatko mleko:
Isti postupak kao sa serbetom,samo bez limuna.
stavis 2-3 kasicise secera da se istope i kad krene da se pretvara u tecnost ti dolijes vodu i promesas.Pustis da malo prokljuca i dodas dve tri kriske limuna da se kuva u serbetu
Kad budes nalivala vodu u lonce malo ce da pukne,ali to tako treba.Nemoj da se uplasis.
Slatko mleko:
Isti postupak kao sa serbetom,samo bez limuna.
pa onda mogu i limunadu da napravim
a meni sveki pravi secer pa tako sa mlekom, bez limuna... uspinjeno mleko kako ona kaze

Maki se nesto primirila, ne osecam je vise toliko... pa se ponekad i zabrinem... ali idem 13.09. na pregled pa cemo videti kako je i sta... jedva cekam da mi tiba jos poraste i da je osecam cesce... nekako sam ovih dana, dal zbog depresije za muzem ili nemam pojma cega se manje osecala trudnom
ne pitaj kako... nemam ni ja pojma... prosto kao da nisam vise svesna svoje trudnoce... pa sad jedva cekam taj pregled i sve da bi se i tu malo oporavila...

,muzic mi je otisao kod njegovih a ja brate ne izlazim po ovj hladnoci
)... Тако ја радим, и хвала Богу, беба супер напредује... За који дан улазимо у девети, па шта бидне, било је