bonzita93
Aktivan član
- Poruka
- 1.950
CMOKA80-u Parizu sam,u pravu si kod nas su bazeni uzasni,nesme covek da udje u vodu zaradi odmah neku bolestinu,a jos manje trudnice to nikako:nono vde su cisti,a posebno ovi u bolnicama specijal za trudnice i porodilje.Ovde posle porodjaja2mes  ima krema sto se koristi da se stomak zategne i naravno vezbice to su sigurno neke lakse.
vde su cisti,a posebno ovi u bolnicama specijal za trudnice i porodilje.Ovde posle porodjaja2mes  ima krema sto se koristi da se stomak zategne i naravno vezbice to su sigurno neke lakse.

vde su cisti,a posebno ovi u bolnicama specijal za trudnice i porodilje.Ovde posle porodjaja2mes  ima krema sto se koristi da se stomak zategne i naravno vezbice to su sigurno neke lakse.

Pile moje slatko..
 Pile moje slatko..  Od prvog dana smo svaki put išli zajedno kod doktorke
 Od prvog dana smo svaki put išli zajedno kod doktorke  On mi je najveća podrška i oslonac, a toliko me hvali stalno ljudima, da nisam zahtevna, da sve super podnosim, da sam najbolja ženica na svetu
 On mi je najveća podrška i oslonac, a toliko me hvali stalno ljudima, da nisam zahtevna, da sve super podnosim, da sam najbolja ženica na svetu 

, a imam tako puno posla sto na poslu sto kod kuce...
, a imam tako puno posla sto na poslu sto kod kuce... 
		 au 5ti mesec ulazim u 16toj nedelji?! Ako sam sad pohvatala samu sebe cu izljubiti!
 au 5ti mesec ulazim u 16toj nedelji?! Ako sam sad pohvatala samu sebe cu izljubiti!  

Vjerovatno si osjetila prenesene pulzacije krvnog suda (aorte) a ne sekiraj se ,oko 5 tog mj. će i mala kockica početi da se mrda mada treba vremena (bar meni je trebalo ) da povjerujem da je to to jer i prije trudnoće su radili svi organi ali bez popratnih pojava ....
  Vjerovatno si osjetila prenesene pulzacije krvnog suda (aorte) a ne sekiraj se ,oko 5 tog mj. će i mala kockica početi da se mrda mada treba vremena (bar meni je trebalo ) da povjerujem da je to to jer i prije trudnoće su radili svi organi ali bez popratnih pojava ....