bonzita93
Aktivan član
- Poruka
- 1.950
CMOKA80-u Parizu sam,u pravu si kod nas su bazeni uzasni,nesme covek da udje u vodu zaradi odmah neku bolestinu,a jos manje trudnice to nikako:nono
vde su cisti,a posebno ovi u bolnicama specijal za trudnice i porodilje.Ovde posle porodjaja2mes ima krema sto se koristi da se stomak zategne i naravno vezbice to su sigurno neke lakse.
vde su cisti,a posebno ovi u bolnicama specijal za trudnice i porodilje.Ovde posle porodjaja2mes ima krema sto se koristi da se stomak zategne i naravno vezbice to su sigurno neke lakse.
Od prvog dana smo svaki put išli zajedno kod doktorke
On mi je najveća podrška i oslonac, a toliko me hvali stalno ljudima, da nisam zahtevna, da sve super podnosim, da sam najbolja ženica na svetu 

, a imam tako puno posla sto na poslu sto kod kuce...
au 5ti mesec ulazim u 16toj nedelji?! Ako sam sad pohvatala samu sebe cu izljubiti!

Vjerovatno si osjetila prenesene pulzacije krvnog suda (aorte) a ne sekiraj se ,oko 5 tog mj. će i mala kockica početi da se mrda mada treba vremena (bar meni je trebalo ) da povjerujem da je to to jer i prije trudnoće su radili svi organi ali bez popratnih pojava ....