Ma vadim krv sutra, prekosutra nego me kopka to
I javljam rezultate odmah
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sacekaj do sutraMa vadim krv sutra, prekosutra nego me kopka toI javljam rezultate odmah
![]()

Da li je neka od Vas išla na tripl test? Ja odradih šta sam morala i kajem se pomalo. Test koji se koristi samo kao statistički podatak. A prvo te uplaše da zbog godina moraš da ga uradiš, pa te pošalju u prijateljsku privatnu laboratoriju da na kraju platiš da postaneš statistika. Uz sve to u našem gradu ginekolozi ne rade ambulantno popdne, samo prepodne, tako da smo mi koji radimo prepodne i nemamo šanse da izađemo sa posla osuđeni da idemo u privatne ordinacije. A tamo, gle čuda, dočekaju te ti isti lekari iz državne bolnice.
to je svugde tako...kao to u državnoj ne može da se uradi,pošto nemaju adekvatnu opremu,pa ti onda savetuju dobru privatnu praksu....pa gle gle,eto njih i tamo,pa te lepo izmuzu,i urade testove...a u suštini mnogo kasnije saznaš da si mogla i preko državne da odradiš,samo to je jedna velika tajna kako i gde...veoma me razbesni...i naravno na kraju se trudnice odluče da celu trudnoću vode privatno,i plaćaju novaca i novaca,a sve je to moglo i državno...:nono:

Ja sam pre jedno godinu dana odradila tripl test u drzavnoj ambulanti i platila ga 800 din. Naravno, nisam imala pojma da moze i tamo, ali uputila me doktorka koja mi je vodila trudnocu. A da je samo statistika koja moze da ti zagorca zivot, jeste.
Ima li šanse da se zaštitimo od takvih lekara. Još mi za to vreme preko TV-a trube kako je cela država za povećanje nataliteta. Jeste, kako da ne. Ne očekujem ja da mi država izdržava dete, ali te najosnovnije pregede sam platila preko zdravstvenog osiguranja i zašto bih opet plaćala.![]()
ja sam vodila trudnocu privatno...
ebi ga...
radila sam skoro sve vreme, a privatno mogu da te prime i u 22h uveche, ako ti tako (jedino, u mom sluchaju...) odgovara.....
..................
sacekaj do sutra
drzim ti fige
cmok
, izgleda da sam dobila mada postoji jos uvek nada da je mozda lazna, izgleda da je test bio u pravu
Ma nema od mene nista, izgleda da sam dobila mada postoji jos uvek nada da je mozda lazna, izgleda da je test bio u pravu
![]()

ja sam vodila trudnocu privatno...
ebi ga...
radila sam skoro sve vreme, a privatno mogu da te prime i u 22h uveche, ako ti tako (jedino, u mom sluchaju...) odgovara.
moja doktorka je i moja "zvanichna" doktorka, hocu reci, imam kod nje karton i u domu zdravlja...
kada je doshlo do toga da treba da se rade double i triple testovi, `ladno mi je dala uput za vishegradsku i rekla da nema potrebe da placam u privatnoj laboratoriji kad mogu da uradim to u drzzavnoj.
tako je i bilo.
inache, da ima ginekolog kretena, ima...
moja drugarica je otishla u privatnu ginekoloshku ordinaciju, gde su joj na prepad skinuli kondilome...
doktorka joj je rekla - joooj, ovo odma mora da se skida, ova se prepala i legla na sto, a posle izvadila brdo para...to joj je usput donelo nevidjenih problema - kako objasniti dechku (mislim, objasni ti mushkarcu da ti imash neshto, a on nema, plus faktor prevare itd itd...), novi rezzim, psihichko muchenje, blah, blah...
kasnije se ispostavilo da ih nikad nije imala, da je ova doktorka tek doshla sa mora i da joj je "novchanik" presushio pa joj je bio potreban doping....
ja bih takve pobila.
pa dobro,nije smak sveta,ako nije sad bice sledeci mesec![]()
, al nije ovo prvi mesec da se nista ne desava, malo mi ponestaje zivaca, strpljenja i optimizma...al dobro, necu vise da smaram kukanjem...
Hvala na razumevanju i podrsci, al nije ovo prvi mesec da se nista ne desava, malo mi ponestaje zivaca, strpljenja i optimizma...al dobro, necu vise da smaram kukanjem...
![]()

Maslačak, jesi li se ti porodila? (mislim, s obzirom na to da govoriš u prošlom vremenu....)
kupi mejbi bejbi
kod mene je funkcionisalo![]()

E da i probala i mejbi bejbi kod mene nije funkcionisalo, al hvala sve jedno![]()
a koliko dugo pokusavate

Ma imam ja dugu istoriju jos pre prvog deteta, samo sam mislila da ce druga trudnoca doci malo lakse i brze, a sad prolazim opet kroz isto(po lekarima, a konsultovali smo ih vise, ni meni ni mm nista ne fali, radili razna ispitivanja i fala bogu sve ok, samo nikako da se desi)![]()