Kutak za trudnice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cestitke za Goscicu i Djoleta :)

:D

kolica - uzela sam sestrina Peg Perego, kao nova... ona je onako rasipnicki nabavila svom drugom i poslednjem detetu u devetom mesecu nova kolica. Hvala joj zbog toga. Nasla sam ih u savrsenoj formi na tavanu kod mojih roditelja.
Bila sam u vise prodavnica ipak i gledala nova kolica. Moje impresije su da su kolica sa tri tocka potpuno nestabilna, ljujaju se opasno i uz sve cestitke za dizajn mogu da ga bace u toalet solju jer im te spravice nisu bezbedne. Takodje postoje kolica koja su teska kao blato! Pa ja nemam pojma koliko imaju kilograma, ali cenim da su tu negde oko 15-20 kg.

Sediste za auto - precenjeno u Srbiji. Kod mene je jeftinije, kosta od 50 do 100 eura maksimalno.

utorak - je los dan za bilo kakvu ozbiljnu akciju.

3d ultrazvuk - sam platila, ali nisam dobila. Bila sam naivcina koja je otvorila oglase i trazila prvu reklamu za takvu uslugu. Umesto da sam pitala sestru za savet, ona dobro poznaje sve novosadske ginekologe - akusere sto je privilegija problematicnih trudnica.

Nasla sam se na stolu nekog prof. dr koji mi je uradio ultrazvuk sa onim obicnim ultrazvukom sa kojim sam se vec milion puta pregledala... sa tim da ovaj put nisam uopste videla svoju bebu dok ju je on premeravao i sve to tako... uradio mi je onaj pregled koji se inace radi u sestom mesecu, a koji je meni zakazan u bolnici u kojoj cu se poroditi i gde je za mene BESPLATAN.

Naravno da sam se pobunila za tu prevaru. Sram me bilo... onda je pokazao svoje profesionalne i ljudske vrednosti time sto je (moglo bi se tako slobodnije protumaciti) bacao kletve na mene i moju trudnocu jer on nije FOTOGRAF, nego specijalista za problematicne trudnoce. Nije bilo vazno to sto niti sam problematicna, niti sam takav pregled trazila. Jos jednom sam bila srecna sto se ne poradjam u Srbiji i sto takve strucnjake ne moram da gledam blizu svog medjunozja gde su u opasnosti da dobiju moje stopalo u usta.

Imam jos impresija, ali necu sada posto mi je ovaj doktor ponovo podigao pritisak... samo prisecanje na njegov bezobrazluk, drskost....

E pa drage moje - evo meeeeee! HVALA SVIMA NA CESTITKAMA !!!
Cim ugrabim pisacu vam opsirnije, Divlja vam je skoro sve bitno rekla.Iskustvo je CHAROBNO, MAGICHNO, NESTVARNO! To je ono sto se tice same bebe i njenog dolaska u nas zivot.O tezini porodjaja cu vam pisati na drugoj temi i kad stignem.Znaci - Carski rez - najbolji za bebu, najtezi za mamu! Ali evo me, posle 5 dana sa Djordjem kod kuce! :D Inace da se pohvalim da je bio opasan sharmer tamo, zavodio je od babica do doktorki! No, da ga ne hvalim previse i ne budem mama smarac i davitelj, toliko i o njemu.On je prosao sa najvisom ocenom, nadam se da ce i nadalje ici sve kako treba.Meni sutra skidaju konce (nadam se, ako nisam nesto zeznula jer ne mirujem ni 5 min. :?) Sve vas ljubim, a Djoletovu sliku uskoro postavljam diskretno u profil, pa ko hoce da ga vidi - tu je! :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back